Canıma tak etti artık!!!

zaten biz o yorumları yazdık geçti üzerine tekrar yorum yapmadık yada seni arayıp sormadık nerde niye yazmıyor demedik.yani konuyu tartışma gereği duymadık çünkü ortada ne konu var nede tartışacak bir şey.oyüzden tartışmayacağım deyip gitmene gerek yok tartışmak istesende tartışan insan yok canımm.pai pai :64:

olabilir ama buda yanlış yazıma engel değil sonuçta.yani canım yerine cnm yazmak,herkes i bildiği halde herkez yazmakla aynı durumdur.yada binevi kelimesi gibi.neyse ben kendimi görüşümü belirttim böyle yanlışların yapıllmasının benim için bir sakıncası yok yani.sizin için olduğunu görünce sizdekileri söyledim bende canım. :37:
dogrudur :42: cnm=)

canım çok üzüldüm düşük yapmana.ama düşük her gebelikte olan bir risk nede olsa.oyüzden takma kafana olur eninde sonunda.ama babanla aranı düzeltmeye çalış canım bence.hele ki evlenince insanın ailesinin ona kol kanat germesi daha önemli,onlara duyulan özlem daha fazla.babanın gerekçekleri nedir bilemiyorum ama aranızı düzeltmeye çalışmanı babanı razı etmeni dilerim.bebeğinde olur inşallah tatlım eşinin ailesine de sabır göster,eşini seviyorsan onların sevgisinden ölmesende bir şekilde onlara da ılımlı olmak zorundasın.kendi ailenin desteği arkanda olsa belki onlara karşı da daha ılımlı olabilirsin.sabret canım içinden gelmese bile eşinin hatrına bir şeylere sabır göster,yoksa o çok sevdiğin eşinle de ailesi yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

birde ben gıcıklık yapayım ''bir nevi, cnm=canım, türkçe karakterler ç,ş'de kullanılmalı yerlerine c,s koymak yerine.onlarda bizim harflerimiz :) ''

baban neden istemediki eşini?
haklı nedeni varmıydı
yani 4 yıldır konuşmayacak kadar neyi varki

canm bebek olayına çok üzüldüm gerçekten umarım atlatırsın bu zor günleri ve bebeğin olur. sana şunu diyeblirim herkesin eşinin ailesiyle sorunları oluo benm de var sevmiyorum ben de. ama yine de eşinin hatrına iyi geçinmeye bak altını çiziyorum sevmek zorunda değilsin tabiki. ama kendi babanla durumunu düzeltesen çok iyi olur bence kimse insanın kendi ailesi gibi olmuyor çünkü. sen öncelikle kendi babanla aranı düzelt gerisi çözülür canm

kızlar aslında şöyle biz 3 kardeşiz ben evin en küçüğü ve tek kızım,2 tane abim var ve onlar doktor,babamda mükemmelliyetçi bir insan benimde avukat falan gibi biri olmamı istiyorsu ama işletme okudum 4 yıllık,buna baştan gıcık oldu.eşimin ailesi beni istemeye gelince onların kılık kıyafetini aile tarzlarını beğenmedi ve eşimle evlenmemi istemedi,onlar seni gelin yapmazlar kızım dedi ama ben versende vermesende evlenicem dedim buda 2.sonra birgün annemi dövüyordu ve kendimi kaybetmişim bende annemi korurken babama vurdum istemeden,zaten bağlar o gün koptu ve evi terkettim dayımlarda kaldım 2 ay sonrada eşim beni abimlerden istedi ve düğünle evlendim ama babam düğünümede gelmedi,halada konuşmaz.her bayramda eline giderim ama konuşmuyor işte.

haklisin özelden yazmak aklima gelmedi

bende zaten ögretmen degilim sadece gözüme carpti yazdim, o an aklima gelseydi özelden yazardim :87:

canim kelimesini sevgilimden baskasina kullanmam :) burasida sicak bi platform oldugu icin hep cnm derim yanlis anlasilmak istemedigim zaman..
ve ben yurtdisinda yasiyorum türkce harflerim yok :82:cnm :27:

kızlar takılmayın ufak şeylere,burada herkes iyi niyetli...

babanla başbaşa konuşmayı dene yada abilerinden aracı olmalarını iste.seni onlar verdiyse belki aranız iyi demekki abilerinle.babanla konuşsunlar.sonuçta sen eşinle mutlusun emin ol buna seviniyordur baban 2 gün sonra kapısına gitseydin mutsuzum diye sana kızsa bile kahrolacaktı.ama baba özlemi çektiğini kendin anlatamasanda abilerinin anlatmasını sağla belki onların sözünü dinler.
bence sen öncelikle babanla aranı düzelt diğer meseleler hallolur.sen birde ailen yönünden eksik hissettiğin için kendini,belki o ailede alıştığın düzende olmadığı için daha çok yadırgıyorsundur.babanın eksikliğini giderebilirsen onlara daha fazla tahammül edebilirsin belki.

kızlar aslında şöyle biz 3 kardeşiz ben evin en küçüğü ve tek kızım,2 tane abim var ve onlar doktor,babamda mükemmelliyetçi bir insan benimde avukat falan gibi biri olmamı istiyorsu ama işletme okudum 4 yıllık,buna baştan gıcık oldu.eşimin ailesi beni istemeye gelince onların kılık kıyafetini aile tarzlarını beğenmedi ve eşimle evlenmemi istemedi,onlar seni gelin yapmazlar kızım dedi ama ben versende vermesende evlenicem dedim buda 2.sonra birgün annemi dövüyordu ve kendimi kaybetmişim bende annemi korurken babama vurdum istemeden,zaten bağlar o gün koptu ve evi terkettim dayımlarda kaldım 2 ay sonrada eşim beni abimlerden istedi ve düğünle evlendim ama babam düğünümede gelmedi,halada konuşmaz.her bayramda eline giderim ama konuşmuyor işte.

kızlar takılmayın ufak şeylere,burada herkes iyi niyetli...
aslinda haksiz olan kendisi :50:
sen yapacagini yapmissin bence..
peki aile büyüklerin babanla konusmayi denedi mi?

babanla başbaşa konuşmayı dene yada abilerinden aracı olmalarını iste.seni onlar verdiyse belki aranız iyi demekki abilerinle.babanla konuşsunlar.sonuçta sen eşinle mutlusun emin ol buna seviniyordur baban 2 gün sonra kapısına gitseydin mutsuzum diye sana kızsa bile kahrolacaktı.ama baba özlemi çektiğini kendin anlatamasanda abilerinin anlatmasını sağla belki onların sözünü dinler.
bence sen öncelikle babanla aranı düzelt diğer meseleler hallolur.sen birde ailen yönünden eksik hissettiğin için kendini,belki o ailede alıştığın düzende olmadığı için daha çok yadırgıyorsundur.babanın eksikliğini giderebilirsen onlara daha fazla tahammül edebilirsin belki.

herkes araya girip barıştırmaya çalışıyor ama bu konu olunca herkesi azarlıyor,bağırıp çağırıyor,millet ağzını açmadan susturuyor.bu olay zaten başlı başına ben, üzüyor yanına eşimin ailesi ve bebek meselesi bu süreçte çektiğim diğer sıkıntılar eklenince kendimi çıkmaz bir labirentte gibi hissediyorum.

kızlar pazartesi günü jinekoloğumla randevum var,daha doğrusu araştırma yapılacak ve rahim filmi çektireceğim(bu konuyu açmayacağım başka bir yerde konusu var)şimdide bunun bunalımına girdim ya,babam konuşmuyor,düşük yaptım ve 8 aydır bebeğim olmuyor,çok korktuğum rahim filmiyle karşılaşacağım ya kötü bişey çıkarsa,abimler başka bir şehirde manevi destekleri yok,annem ne yapsın kendi derdi kendine yeter,bir tek eşim var ama o da beni anlamıyor.kızlar psikoloğa gideyimmi sizce,belki beni bu karmaşık gibi görünen resimden çıkarıp alır.:59:

kızlar pazartesi günü jinekoloğumla randevum var,daha doğrusu araştırma yapılacak ve rahim filmi çektireceğim(bu konuyu açmayacağım başka bir yerde konusu var)şimdide bunun bunalımına girdim ya,babam konuşmuyor,düşük yaptım ve 8 aydır bebeğim olmuyor,çok korktuğum rahim filmiyle karşılaşacağım ya kötü bişey çıkarsa,abimler başka bir şehirde manevi destekleri yok,annem ne yapsın kendi derdi kendine yeter,bir tek eşim var ama o da beni anlamıyor.kızlar psikoloğa gideyimmi sizce,belki beni bu karmaşık gibi görünen resimden çıkarıp alır.:59:

Hayırlı geceler hatta sabahlar canım :)
Öncelikle bebeğinin düşmesine çok üzüldüm,Rabbim yardımcın olsun.:14:
İnşaallah bi dahaki hamileliklerinde hiç sorun yaşamazsın,hayırlısıyla bebeğini doğurup kucağına alırsın (: ..
Bence psikoloğa git .. seni kimse anlamıyosa,belkide sorunun çözümü vardır ama göremiyosundur.
İnsan olayların içinde olduğunda farkedemeyebilir ama olayları hiç bilmeyen dışardan bakan biri çözüm bulabilir .. ve bunun psikolog olması çok iyi olur bence :)
Rabbim seni sıkıntılarından tez zamanda kurtarsın canım..dualarımdasın .. :77:

bence önce şükret evet doğru duydun şükret Allah beterinden saklasın herkesi.yaşadıklarına üzüldüm o ayrı Allah yardımcın olsun ama Babanla bıkmadan usanmadan iletişime geçmeye çalış ANNE VE BABA yufka yüreği içten içi yiyip bitiriyordur kendini ama gururuna da yenik düşüyordur mutlaka eminim sen eşinle iyi ol ailesinede elinden geldiğince saygılı ol ailene yakışır şekilde davran gerisi herkes kendi ettiğini bulur sana kötülük edenler mutlaka hakettiklerini bulurlar Allaha havale et yeter ya bide eşinle sorunun olsaydı o zaman daha fena olurdu değilmi bunu demek istedim şükret derken .ailenin onayı olmadan evlenmişsin aşk bu insan elinde olmadan bazen ailesini kararlarına onay almadan geri planda bırakabiliyor ama elbet birgün bir adım atacaktır babanda dua et sen arkadaşım bol bol dua et Rabbim senin kucağınıda boş bırakmasın minicik bir melek konsun kollarına tez zamanda inşallah umudunu yitirme çocuk konusunda mutlaka herşey zamanını bulur gerçekleşir nasip kısmet ise

düşük yapmışsın geçmişler olsun ama stres yapma takma kafana stresten de kaynaklı hamile kalamama da bir gerçektir ben yaşadım bunu ve bende 4 düşük yaptım ama kızım geldi nasip etti rabbim ve kızım 2,5 yaşında şimdi resimde gördüğün meleğim tedavi ile ulaştım ona ama kısmetten ilerisi olmazmış işte sende sabret doğal akışına bırak bazı şeyleri

Son düzenleme:
Back
X