Ciddn tepkim buyuk olacak bi dahakineÇıkmıyo çok tuzlı yedim parmaklarım şiş de gitsin
Arkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
Dert etmedim ki sadece söyledim .Cikaramam dersin olur biter dert edecek bir mevzu kalmadiysa
Ayrica arkadasina olmayinca olmuyor gibi bir uslupla cevap vermen hic hos olmamis.
Ya buraya bşy yazınca can sıkıntısı olarak algılanmasa hemen söyledim çyle can sokıntısı yada buyuk dert olarak değilCanınız buna mı sıkıldı cidden?
Özenmiş belli ki, kendi içinizde sinir olup duracağınıza arkadaşınıza ima etmeden direkt olarak söyleyin, ne var bunda?
O da bişey miArkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
Bi gün evdeyken arkadaşını ara .nişan yüzüğünü bulamadığını ,onda olup olmadığını sor .yok falan der zaten .ertesi gün tekrar ara .yüzüğün hala kayıp olduğunu ve iyice bakmasını iste .ertesi gün yüzüğü buldum diye tekrar ararsın.bundan sonra da tövbe billah istemez yüzüğüArkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
Adettir o yapılır.O da bişey mi
Benim nışanımın ertesi günü 35 yas yasındaki bekar komsu kızı hani şu yüzükleri takıp kestikleri kurdele varya ondan küçük bir parca bana verir misin dedi
Napacaksın dedim
Yutucam dedi
Şaka degil ,ben çookk yuttum dedi.40 olmadan evlendi şükür:)
Bu durumun seni rahatsiz ettigini belirt benceArkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
Kk kadınları valla zehir gibi. Bravo. Bunu kesin uygula konu sahibi bidaha istemezBi gün evdeyken arkadaşını ara .nişan yüzüğünü bulamadığını ,onda olup olmadığını sor .yok falan der zaten .ertesi gün tekrar ara .yüzüğün hala kayıp olduğunu ve iyice bakmasını iste .ertesi gün yüzüğü buldum diye tekrar ararsın.bundan sonra da tövbe billah istemez yüzüğü
Bu bayan haftada 4 kez cani skildikca konu açıyor, daha 2 gun once görümcesinden dert yanıyordu. Alisin artik. Eften puften daha neler paylaşacak nelerCanınız buna mı sıkıldı cidden?
Özenmiş belli ki, kendi içinizde sinir olup duracağınıza arkadaşınıza ima etmeden direkt olarak söyleyin, ne var bunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?