Bi gün evdeyken arkadaşını ara .nişan yüzüğünü bulamadığını ,onda olup olmadığını sor .yok falan der zaten .ertesi gün tekrar ara .yüzüğün hala kayıp olduğunu ve iyice bakmasını iste .ertesi gün yüzüğü buldum diye tekrar ararsın.bundan sonra da tövbe billah istemez yüzüğü
Kk kadınları valla zehir gibi. Bravo. Bunu kesin uygula konu sahibi bidaha istemez
[/QUOTE
iyi de konu sahibinin derdine bak .adama neyden rahatsız oldun demezler mi ? Alt tarafı iki üç kere yüzüğü takmak istemiş .genç kızlar hevesli olur yüzüğe .kusura bakmayın benim bulduğum oyun direkt olarak vermek istemiyorum demekten daha mantıklıNeden arkadaşını öyle kötü bir psikolojiye koysun ki?
Direk söylese takmanı istemiyorum dese daha mantıklı değil mi, böyle oyunlara ne gerek var?
Uğursuzluk getiriyormuş yeni öğrendim de kusura bakma de vermeArkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
Cikartma sende parmagndan. Bazi insanlarin yuzuk meraki olur oyle ben sevmiyorum yuzugumun baskasinin takmasini deArkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
Böyle bir adet var evetO da bişey mi
Benim nışanımın ertesi günü 35 yas yasındaki bekar komsu kızı hani şu yüzükleri takıp kestikleri kurdele varya ondan küçük bir parca bana verir misin dedi
Napacaksın dedim
Yutucam dedi
Şaka degil ,ben çookk yuttum dedi.40 olmadan evlendi şükür:)
Bir derdiniz var gibi konu açtığınız için ben dert ettiniz sandimDert etmedim ki sadece söyledim .
Aramzda söyleniriz böyle o da bana söyler buna benzer sıkıntı yok
Bunda bişey yokki yutunca evlenmenın yakın zamanda olacagına ınanılır.O da bişey mi
Benim nışanımın ertesi günü 35 yas yasındaki bekar komsu kızı hani şu yüzükleri takıp kestikleri kurdele varya ondan küçük bir parca bana verir misin dedi
Napacaksın dedim
Yutucam dedi
İlk defa karsılasınca böyle bişeyle şaşırdım dogal olarakBunda bişey yokki yutunca evlenmenın yakın zamanda olacagına ınanılır.
Evet varmışBöyle bir adet var evet
Arkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
Lise dönemlerimizde sevgililer yüzük takardı ya bizim arkadaş cevremizde özenirdi bende dahil ver bakalım biz de takalım nasıl durucak derdik,hepimizin yaptığı şeyler fakat arkadaşınız sürekli niye istiyor anlamadım.Yüzüğünüz belkide hoşuna gitti kendisine yakıştırdı parmağında görmek istiyor.Çok dert edilcek bişey değilArkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
hee onu bende duydum yutuyolr hep :)O da bişey mi
Napacaksın dedim
Yutucam dedi
Arkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?