canım geldim.
uzun zamandır gelemiyordum sizgarasız geçen 10 günüm.bırakınca kilo aldım 92,7lere kadar çıktım kuşan diyetine başladım bugün 4. günüm sabah 89,8 çıktım.bugün 3 saat spor yaptım.ben giremesem de arada dürt beni birlikte başladık vercez bu kiloları
Bir hevesle başlamışsın kilo vermeyi herkes kadar çok istiyorsun... Forumda uzun süre online olanlardan birisin sanırım benim gibi :) Diyet programına başlayalı 1 aydan fazla olmuş seninde sanırım. Şu ana dek kaç kilo verdin acaba?
Basladigimda 80.200filandim
sonrada 76.600
simdide 78.bucuk tam bilmiyorumm
yarin tartilip baslicam bukezz yapicamm önce negüzell 66kiloya düsmüstüm
canimm benim sorunun gece gec yatiyorum acikincada bozuyorumm
ama yarin gebersemde yemicemm yeterr yaa hertarafim sistiii
Anladım... Yarın tartılma günün galiba gece geç yatmak gerçekten insanı yemeye sevk ediyor. Mesajlarının hemen hemen hepsini okudum. Her seferinde bu sefer tamam bozmuycam yemiycem falan demişsin ama sonuç hüsran olmuş... Yine de her gün yeni bir başlangıç yapmak isteyişin bile büyük başarı hepten salmıyorsun kendini. Akşam geç yatma sebebin sadece çocuğun mu oluyor? Uyku düzeni de bir bozulursa yerine gelmiyor benimde öyle yani bilirim...
Yok canim ben hergün sabah tartilirim:)
Evet canimm neoldu anlamadim ama uyumuyor o yatsa bile ben yatamam artik herhalde
napiyim canim yaa biraksam 90kilo oluvercem hemen
kizlarrr varken iyiydi ama baktilar ben beceremiyorumm hepsi beni terk etti
Coook istiyorummm zayiflamayiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?