cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

canım geldim.
uzun zamandır gelemiyordum sizgarasız geçen 10 günüm.bırakınca kilo aldım 92,7lere kadar çıktım kuşan diyetine başladım bugün 4. günüm sabah 89,8 çıktım.bugün 3 saat spor yaptım.ben giremesem de arada dürt beni birlikte başladık vercez bu kiloları

Nasil bi diyet bu canimm
ise yariyormu

kızlar sınavlarım var hobidi girtlak yiyorum giremıyorum 1 hafta sonra aranıza 80 kilo oalrak dönüp tekrar diyete baslayabilirim öpüyorum hepınızı

Dün aksama kadar cook iyi gittim fakat kizim yüzünden sabah yattim
ee tabi aciktimm benim diyett filanda gine kalmadi daha yeni kalktim ne kahvalti yaptim ne öglen yemegi simdi bi baslarim yemege sabaha kadarr offf
yaaa nezaman düzene gircek bu cocugun uykusu yaa uyku damlasi da fayda etmiyorrr

Offf yaaa benim kizim niye uyumuyor yaa cokk gec kalktim gine daha bu saate kadar hic bisey yemedim yaa icene kilo aliyorummm

Bugünkü menüm
sabah hic birsey yatiyordum:)
Öglen kahve yeni kalkmistim:)
Aksam 1tane balik 1dilim ekmek ve kahve
1litre su
30dk spor
gecede bisey yemicemmm
hertarafim kat kat olduu

Yarin tartilcamm ve belimi kalcami filanda ölcüsünü alcam hergün tarih yazicam ve önce yapipta cook kilo verdigim diyeti yapicamm

Bir hevesle başlamışsın kilo vermeyi herkes kadar çok istiyorsun... Forumda uzun süre online olanlardan birisin sanırım benim gibi :) Diyet programına başlayalı 1 aydan fazla olmuş seninde sanırım. Şu ana dek kaç kilo verdin acaba?

Basladigimda 80.200filandim
sonrada 76.600
simdide 78.bucuk tam bilmiyorumm
yarin tartilip baslicam bukezz yapicamm önce negüzell 66kiloya düsmüstüm
canimm benim sorunun gece gec yatiyorum acikincada bozuyorumm
ama yarin gebersemde yemicemm yeterr yaa hertarafim sistiii

Anladım... Yarın tartılma günün galiba gece geç yatmak gerçekten insanı yemeye sevk ediyor. Mesajlarının hemen hemen hepsini okudum. Her seferinde bu sefer tamam bozmuycam yemiycem falan demişsin ama sonuç hüsran olmuş... Yine de her gün yeni bir başlangıç yapmak isteyişin bile büyük başarı hepten salmıyorsun kendini. Akşam geç yatma sebebin sadece çocuğun mu oluyor? Uyku düzeni de bir bozulursa yerine gelmiyor benimde öyle yani bilirim...

Yok canim ben hergün sabah tartilirim:)
Evet canimm neoldu anlamadim ama uyumuyor o yatsa bile ben yatamam artik herhalde
napiyim canim yaa biraksam 90kilo oluvercem hemen
kizlarrr varken iyiydi ama baktilar ben beceremiyorumm hepsi beni terk etti
Coook istiyorummm zayiflamayiii

Canım beceremeyecek ne var :) Diyet yapmak herşeyden kolay... Bende burda çok online oluyorum, birbirimize destek olabiliriz... Başarabiliriz, bunu önce istikrar önemli :)

E madem gece uyku sorunu var sende ve acıkıyorsun yemeyi de seviyorsun... o zaman kendine ona göre bir diyet sistemi belirlemelisin. Diyet yaparken kalori hesabı yapmıyorsun sanırım. Bence öncelikle işe kalori hesabını öğrenmekle başlamalısın. Çünkü onca öğün diyet yapıyorum diye aç kalıyorsun sonrada gece yarısı bozuluyor... Emeklerine de yazık. Bence sana en uygun diyet kalori hesabı ile yapabileceğin bir diyet programı. Hem ne yaptığınında farkında olursun. Ben neden kilo veremiyorum demezsin istersen sana kalori hesabında yardımcı olabilirim.

Ayyy süperr yaa iyi olur aslinda ama canim en gec 8de yemeyi kesin diyorlarr
ben birsüre patates diyetimi yapicam
zahmet olmassa sen bi hesaplasan
senin yas kac
kilon kac ve kac olmak istiyorsunn
sen barii birakma benii;(

Ben 25 yaşındayım. Birkaç gün sonra 25 olcam inşallah :) Ocak 14 doğumgünüm... 6 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı. Çocuk sahibi olmak isteyişim kilo vermeye karar almamda en büyük etken oldu. Aslında benimde bir sayfam var 1 ayda 6 kilo verdim başlıklı yazı sahibi benim... Bende erken yatmaya çalışsamda bazı geceler uyku sorunu yaşıyorum. Geç saatlere kadar oturduğumdan kaçamak yapma riski ile karşı karşıya kalıyorum. Açlık bir bastırırsa gözü dönüyo zaten insanın.

5 Aralıkta 85 kiloydum ve diyete başladım. Tam diyetimin 28. günüydü sanırım aç karna tartıldım iç çamaşırlarımla ve tam 78,7 gibi bir rakamla karşılaştım :) Bir ay bile olmadan 6 kiloyu vermiştim. ve hala devam ediyorum... Bugün diyetimin 33. günü galiba.

Boyum 1,61 hedefim ise 50 li kiloları görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…