Ben 25 yaşındayım. Birkaç gün sonra 25 olcam inşallah :) Ocak 14 doğumgünüm... 6 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı. Çocuk sahibi olmak isteyişim kilo vermeye karar almamda en büyük etken oldu. Aslında benimde bir sayfam var 1 ayda 6 kilo verdim başlıklı yazı sahibi benim... Bende erken yatmaya çalışsamda bazı geceler uyku sorunu yaşıyorum. Geç saatlere kadar oturduğumdan kaçamak yapma riski ile karşı karşıya kalıyorum. Açlık bir bastırırsa gözü dönüyo zaten insanın.
5 Aralıkta 85 kiloydum ve diyete başladım. Tam diyetimin 28. günüydü sanırım aç karna tartıldım iç çamaşırlarımla ve tam 78,7 gibi bir rakamla karşılaştım :) Bir ay bile olmadan 6 kiloyu vermiştim. ve hala devam ediyorum... Bugün diyetimin 33. günü galiba.
Boyum 1,61 hedefim ise 50 li kiloları görmek.
Ohhh massallah sen negüzel veriyorsun darisi benim basima:):)
Insallah cocugun olur canim cok üzüldümm
Menümü yaziyimmi hesaplarmisin zahmet olmassa:)
yani sende beni birakip gideceksinn
Kendi sayfan varsa gidersin
Evet kendi sayfam var ama ben heryere yetişirim merak etme sen :) iki sayfayı birden idare ederiz nolcek :)))
Yok canım merak etme bırakmam diyette en önemli şey destektir... Birbirimizden desteği esirgemiycez
Şu bahsettiğin patates diyeti nasıl birşeydir? Daha önce uyguladınmı kaç kilo verdin?
Iyi iyiii birakirsan küserimm:):):):)
Canim ben sabah normal kahvalti yapiyordum bir dilim ekmekle
öglende salata icinde 1tane patates birtane yumurta az bisey sogan ve az biseyde marul vardi az bisey yogurt ve 1dilim ekmek yiyordum aksamda ayni 2litre su ve 35dk bazen dahada fazla hizli tempoda yürüyordumm
ve 83bucuktan 66kiloya inmistimm
ben heapladim ama birde sen hesaplasan zahmet olmassa
Bu diyet şeklide senin gece yemeni engellemez ama nasıl yapacaksın bilmiyorum inşallah bu sefer başarılı olursun...
Kızlar cumartesi aranıza dönüyorumTartıya çıkmaya korkuyorum :d ins 80 olmamısısmdır
Kızlar ben de cumartesi aranıza dönüyorum,sınavlarım o zaman bitiyor (sınav zamanı homini gırtlak yedim yedim yedimmm,en son tartılıp buraya yazdığımda 61,5 kiloydum,70e dayanmadıysam iyi)
Yine midem büyüdü tabi her gördüğümü yeyince,offf
Öyle şeyler yedim ki buraya yazmaya yüzüm tutmadı vallahi,varın gerisini siz düşünün kızlar
cankiz yalnız değilsin takibindeyim :) nasıl gidiyor bakalım?
Kilo vermene sevindim :) ama gece çok büyük kaçamak yapmak yok... Sürekli tavuk falan et türü yiyorsun canım, bu ne diyeti? Patetes diyeti noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?