cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Ohhh massallah sen negüzel veriyorsun darisi benim basima:):)
Insallah cocugun olur canim cok üzüldümm
Menümü yaziyimmi hesaplarmisin zahmet olmassa:)
yani sende beni birakip gideceksinn
Kendi sayfan varsa gidersin

Şu anda seninle kilolarımız aynı sanırım ve boyumuzda aynı birbirimize destekle bu işi hallederiz biz :) Benim sorunlarımdan birisi de aç kalmaya dayanamıyorum yemeyi seviyorum bu yüzden buna uygun diyet listelerini tercih ediyorum. Aç kaldığımda kaçamak yaparsam deli oluyorum, kendime sinir oluyorum... Kalori hesabından biraz bahsedeyim sana...

Gün içinde alınması gereken kalori miktarını (enerji kazanımı) şu basit formülle hesaplayabilirsiniz:

Alınacak kalori: sağlıklı kilo x 2 x 10

Alınması gerken kalori miktarı, sağlıklı kilonuzu 2 ile çarpıp, sonra 10 ile çarparak bulabilirsiniz.

Örneğin sağlıklı kilosu 75 kilo olan bir kişinin

75 x 2 x 10 = 1500 kalori (bir günde alınması gerken kalori miktarı)

Senin düşündüğün sağlıklı kilon 60 ise hesaplarsak...
Günlük 1200 kalori alman gerekir tabi. Fazlasını alırsan sana kilo olarak geri döner. Her yediğin şeyin kalorisini araştır. Yapman gereken şey çok basit...

Google amcaya sor hemen mesela yaz bir elma kaç kalori :)

Ohhh massallah sen negüzel veriyorsun darisi benim basima:):)
Insallah cocugun olur canim cok üzüldümm
Menümü yaziyimmi hesaplarmisin zahmet olmassa:)
yani sende beni birakip gideceksinn
Kendi sayfan varsa gidersin

Evet kendi sayfam var ama ben heryere yetişirim merak etme sen :) iki sayfayı birden idare ederiz nolcek :)))
Yok canım merak etme bırakmam diyette en önemli şey destektir... Birbirimizden desteği esirgemiycez

Şu bahsettiğin patates diyeti nasıl birşeydir? Daha önce uyguladınmı kaç kilo verdin?

Son düzenleme:

Iyi iyiii birakirsan küserimm:):):):)
Canim ben sabah normal kahvalti yapiyordum bir dilim ekmekle
öglende salata icinde 1tane patates birtane yumurta az bisey sogan ve az biseyde marul vardi az bisey yogurt ve 1dilim ekmek yiyordum aksamda ayni 2litre su ve 35dk bazen dahada fazla hizli tempoda yürüyordumm
ve 83bucuktan 66kiloya inmistimm
ben heapladim ama birde sen hesaplasan zahmet olmassa

Bu diyet şeklide senin gece yemeni engellemez ama nasıl yapacaksın bilmiyorum inşallah bu sefer başarılı olursun...

Bugün yediklerimm
sabah sirkeli su
1dilim ekmek
1tane yumurta
yarim domates

öglen sirkeli su
1dilim ekmek
Patates salatasi

aksam sirkeli su
1dilim ekmek
patates salatasi

spor:30 dk hizli tempoda yürüyüs
su: 2litre
kilom:78.700

Kızlar ben de cumartesi aranıza dönüyorum,sınavlarım o zaman bitiyor (sınav zamanı homini gırtlak yedim yedim yedimmm,en son tartılıp buraya yazdığımda 61,5 kiloydum,70e dayanmadıysam iyi )

Yine midem büyüdü tabi her gördüğümü yeyince,offf

Öyle şeyler yedim ki buraya yazmaya yüzüm tutmadı vallahi,varın gerisini siz düşünün kızlar

ohhh bende üzülmüstüm beni biraktiniz diyeee gell gell beklerim canimmm :)

Bugünkü kilomm 77.400
sabah
tavuk

öglen
tavuk

aksam
1dilim ekmek
az bisey sucuk
ve peynirr

gece cook acikirsam
1tane sosis

2litre su
30dk yürüyüs

nasil kizlarr sizcee
ayy kilo vermissimmm:):):):)

Kilo vermene sevindim :) ama gece çok büyük kaçamak yapmak yok... Sürekli tavuk falan et türü yiyorsun canım, bu ne diyeti? Patetes diyeti noldu

Kilo vermene sevindim :) ama gece çok büyük kaçamak yapmak yok... Sürekli tavuk falan et türü yiyorsun canım, bu ne diyeti? Patetes diyeti noldu

Geriye karbonhidrat diyetine döndüm ama patateslede hemen kilo vermissim dün 78.600cikmisdim bugünde 77.400 birde tuvalete cikmadim daha:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…