cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Merhaba kızlar bugünkü menüm

Sabah
1 kase yogurt

Öğle12.00da)
(okulda çıkan yemek bu)
3-4yk taze fasülye
1kase tarhana çorbası
3 adet sigara böreği
1 bardak ayran.

Akşam
18.00 gibi börekçiden 1 tane pide yedim küçücüktü oda

19.30 da yani şuanda da yarım paket burçak
yarım kase yogurt
1kupa yesilçay
1 kupa nescafe

bunlarla günü kapatıyorummmm

Menün iyii canim offf ya herkez iciyor yesil cayi bir ben icemiyorum tadi igrenc yaa
kilo verdinmi canimm

o şekilde kilo alıp verdiğini anlayamazsın canım. bağırsaklarının midenin dolu olup olmamasına göre kilo oranın hakkında doğru bilgilere ulaşamazsın. en sağlıklısı ya 3 gün ara ile her sabah aç karna, ya da haftada bir tartılmak. :)

Dogruu aslindaaa

yettim canım küsme sen ama yazdıklarımdan sonra küsebilirsinde :)
kızının uyku düzeninden dolayı seninde dolayısıyla düzenin bozulmuş olabilir.ama bebiş düzene girer girmez seninde girmen gerek yediklerin sağlıksız ve çok az ne kalsium ne protein ne de sebze var menünde tamam karbonhidrat diyeti yapıyorsun ama öte yandan vücut iflas edecek yapma

Yok canim ben küsmem sana :)
Zaten canim ya uykusu düzene girsin bende erkenden yatacam
canim vallah gec kalktigim icin ancak kahveyle tost yiyorum gecede meyve filann senin önerin nee napabilirimm

çabuk ve kolay olabilecek sebze yemeği yanında yogurt veya at buzluğuna fileto etlerden tavuk göğs
ü balık et ne olursa hemen at teflon tavaya az yağlı yanında salata vs.veya hiç olmadı ton balıklı sandviç yap kendine yeşilllikli
veya hemen bir çorba

kızlar pazartesi finallerim başlıyo stresten midir oburluğumdan mıdır nedir çok acıkıyorum ya yine acıktım ben ama yememeliyim fıstıklarrrrrrr inşallah ptesi günü 73 kiloya inmiş oluyorum. şuan 74.200 'Ün bana engel olun kızlar seviyorum siziii :)

Canim zaten gec kalkdigim icin böyle oluyor düzene giriyimde öyle yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…