oooooo
daha yeme olurmu bebegım
inş bnde yakında baslıga yakın bı kıloya ıncem
ilk hedefım 80
Insallahhh canimmm :)
selam cankızz şirkeli suyu ne kadar içiyorsun ve işe yarıyomu midene zarar vermesin.bende beş gün oldu diyete başlıyalı gecen sene 73 kıloydum. bir sene içinde 84 kilo olmuşum artık bu işe dur deme zamanı dedım beş gün önce diyete başladım ve burayıda bulunca çok sevindim inş hep birlikde hedeflediğimiz kiloya ineriz.
Tartildim ve kilo almisimm
Ama dün gercektende cok yemistimm
normal yani kilo almam
ama bugün tekrardan spor yapicamm
ve cok az yicemmm
Canım benimde cumartesi misafirlerim vardı bir sürü yemek vardı ama ben diyetime uygun yedim. Avm ye gidiyoruz yegenlerimle onlar hamburger menü yiyor ben su iciyorum. Demek istediğim istikrarcok önemli çok canın isteyince tadımlık diyetine uygun ye. Yeme alışkanlıklarını duzeltmezsen kilo versende geri alirsin iştahının kontrolu senin elinde olsun. Sen onun elinde olma.
Bu arada gunaydin iyi paazarlar
Canım benimde cumartesi misafirlerim vardı bir sürü yemek vardı ama ben diyetime uygun yedim. Avm ye gidiyoruz yegenlerimle onlar hamburger menü yiyor ben su iciyorum. Demek istediğim istikrarcok önemli çok canın isteyince tadımlık diyetine uygun ye. Yeme alışkanlıklarını duzeltmezsen kilo versende geri alirsin iştahının kontrolu senin elinde olsun. Sen onun elinde olma.
Bu arada gunaydin iyi paazarlar
gunaydınlar
Günaydimm canimmm
canim cook haklisinnn
birdaha yemicemmmmmmm
kilo almisimmmmmm
Çok sevdiğin şeylerden çok az ye aklin kalmasın tatlım. 60 i göreceğiz birlikte
Günaydin demiyim barii saat kac oldu:):):)
Selammmm canimm naberr napion
kızlarrr dün aynı anda 2 tane albeni yedim ama sonrada çok pişman oldumdayanamadım
Esim döner almis yedimm ama yürücem aksama kadar eritcem onu:):)
Aksamda hafif bisey yicemm
kızlarrr dün aynı anda 2 tane albeni yedim ama sonrada çok pişman oldumdayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?