cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Bugünkü menümm

sabah
1tane karisik tost
1tane biber

ara 1dilim pomelo

öglen
1tane schnitzel

ara 1dilim pomelo

aksam
firinda balik

2litre su
2saat sporr

Bugün kilomu sakinn sormayinn

bugükü menümm:
sabah: 2 tane yumurtanın beyazı (beyazı:15 klc, sarısı: 65 kalori)
yeşillik ve şekersiz çay
ara: yeşil çay limonlu

öğle: patates salatası yoğut

ara: elmaaa

akşam: yoğurlu makarna ve yeşillik

ara: yeşil çayy

1 saat yürüyüş ve 2 litre suuu:))

Ohhh affiyettt olsunnnn :)

Ben pek emin degilimm

Neden emin değilsin sen bakim? Kilonu söylemekten çekinme aldıysan 300 gr bir şey olmaz. Spor yaparken beslenmeyi doğru yapmak çok. önemli. Kızmazsan sende gördüğüm hataları söylemek isterim. Neyse kızmazsın yaa :)))

Anladığım kadarıyla spor yaparken kaybettiğin kalorilere dikkat ediyorsun. Sabah yediklerimi yaktım. Öğlen yiyeceklerimi yakacağım. Bence bundan vazgeç Sporda yaktığın kaloriyi yediklerinle kıyaslama. beynin sana ye mesajı veriyor zaten yaktın yiyebilirsin gibi bir mesaj bilinçaltına sürekli gidiyor.

İkincisi birşeyi tamamen yemen gerekmiyor. Yani bir çikolatayı bir döneri bitirmen gerekmiyor. bir kaç lokmayı yavaş yavaş yiyebilirsin?

Örneğin dün aşkım dürüm çiğköfte yedi. bana alma dedim. Ama onun çiğköftesinden iki küçük ısırık aldım. Aklım kalmadı çiğköftede.

Üçüncüsü yediklerini sporla eritmek için sporu sürekli artırıyorsun uzman değilim ama bence günde 1 saat verimli bir spor yeterli. Fazlası zararlı. O yüzden az ye normal bir spor düzenini belirle ve ömür boyu yap.

Dördüncüsü emin ol. Sen zayıf olacaksın. Buna ben eminim sen nasıl olmazsın

Son düzenleme:

Cooook kizdimmm bak :)
Sakaa canimm benimmm coook güzell anlatmissinnn
dogruu diyorsunn bundan böylee öyle yapcsm tmm sòz canimm
kilomda 76.400olduu
Ozaman canim 30dk sabah 30aksam yürücem yetermii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…