aynenn canm pes etmek yok yol dha cok uzun ..........
Bende oyleyim cok kotuyum yaa morelim cok bozuk.ALLAH im yardim etsin bizlere..of televizyonda incecik kızları görünce moralim bozuluyo daha çok iştahım kapandı ağlayasım varr.sss
of televizyonda incecik kızları görünce moralim bozuluyo daha çok iştahım kapandı ağlayasım varr.sss
çok kilolu durmuyorum ama daha ince olmak istiyorummm.
Bugünkü menümm
sabah
1tane karisik tost
1tane biber
ara 1dilim pomelo
öglen
1tane schnitzel
ara 1dilim pomelo
aksam
firinda balik
2litre su
2saat sporr
Bugün kilomu sakinn sormayinn
Kiskandirmaaa biziii :):):)
Kaç kilosun canım.???
bugükü menümm:
sabah: 2 tane yumurtanın beyazı (beyazı:15 klc, sarısı: 65 kalori)
yeşillik ve şekersiz çay
ara: yeşil çay limonlu
öğle: patates salatası yoğut
ara: elmaaa
akşam: yoğurlu makarna ve yeşillik
ara: yeşil çayy
1 saat yürüyüş ve 2 litre suuu:))
Ben pek emin degilimm
böyle yaparsan ztn gitmez canım benim hırslı ve azimli olmalıyızz
Ben pek emin degilimm
Offf canim ya öylede moralim cook bozuk ya
ev alcaktik evi baskasi almis bile
Neden emin değilsin sen bakim? Kilonu söylemekten çekinme aldıysan 300 gr bir şey olmaz. Spor yaparken beslenmeyi doğru yapmak çok. önemli. Kızmazsan sende gördüğüm hataları söylemek isterim. Neyse kızmazsın yaa :)))
Anladığım kadarıyla spor yaparken kaybettiğin kalorilere dikkat ediyorsun. Sabah yediklerimi yaktım. Öğlen yiyeceklerimi yakacağım. Bence bundan vazgeç Sporda yaktığın kaloriyi yediklerinle kıyaslama. beynin sana ye mesajı veriyor zaten yaktın yiyebilirsin gibi bir mesaj bilinçaltına sürekli gidiyor.
İkincisi birşeyi tamamen yemen gerekmiyor. Yani bir çikolatayı bir döneri bitirmen gerekmiyor. bir kaç lokmayı yavaş yavaş yiyebilirsin?
Örneğin dün aşkım dürüm çiğköfte yedi. bana alma dedim. Ama onun çiğköftesinden iki küçük ısırık aldım. Aklım kalmadı çiğköftede.
Üçüncüsü yediklerini sporla eritmek için sporu sürekli artırıyorsun uzman değilim ama bence günde 1 saat verimli bir spor yeterli. Fazlası zararlı. O yüzden az ye normal bir spor düzenini belirle ve ömür boyu yap.
Dördüncüsü emin ol. Sen zayıf olacaksın. Buna ben eminim sen nasıl olmazsın
üzülme bitenem herşeyin hayırlısı daha iyi bi ev bulcağınıza eminimnasip değilmiş herşeyin en hayırlısını düşünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?