Selamm canimm walla ben bir yapip bir bozuyorumm
76 kiloyumm canimm sen
bende 79.9 kg sabah aç öyle çıktı, yapıp bozmana rağmen iyi vermişsin tebrikler... daha iyi kilo vermen dileğiyle :)
iim cnm sen nasılsınMerhaba canimmm :)
Nasilsinnnn
Yorgunummmcanimm
hımmm braz dınlen o zaman ama gene bseyler kacrma
Yaaaa ben kilooo almisimmmm
Canım benim hergün tartılıyorsun senin verip aldığın kilolar doğru rakamlar değil ki :/:44: haftada bir kez tartılırsan daha net anlarsın kaç kilo olduğunu
Kilo değildir o. Vücutta oluyor öyle değişimler. Belki reglin yaklaşmıştır ya da su tutmuştur vücudun. Sen en güzeli kendine bir gün belirle ve hep o gün tartıl. O zaman daha doğru sonuçlar elde edersin. Ben mesela 1 haftada bile değil 10 günde tartılıyorumAy nebiliyim canimm ya alismisim hergün tartilmaya beni sok eden birgünde 1kiloyu nasil aldim yaa
Kilo değildir o. Vücutta oluyor öyle değişimler. Belki reglin yaklaşmıştır ya da su tutmuştur vücudun. Sen en güzeli kendine bir gün belirle ve hep o gün tartıl. O zaman daha doğru sonuçlar elde edersin. Ben mesela 1 haftada bile değil 10 günde tartılıyorum
Yaaaa ben kilooo almisimmmm
Canım turşu yada tuzlu şeyler yemişsindir.Turşu ve tuzlu yeme ödem yapar. Bende hergün tartılıyorum. Olur bazen. Ayrıca hergün tatrılma yapabilirsen ben yapamıyorum :)
Tursu yemedim ama tuzlu bisey yemis olabilirimm
ayy bende öylee tartilmayi birakamiyorum:)
Madem tartılmayı bu kadar seviyoruz aldığımızı değil verdiğimizi görelim. Artık kilo aldığını yazmayacaksın çünkü almayacaksın
tamammı Canımmmmm?
ilk kez yapıyorum diyet olcak o kadarbugün 2 3 saat yürüdüm yaktım ama hepsinii
Ne yedinn de canimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?