cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Kizlarr ben sürekli kabiz oldugum icin birtane hap vardi onu ictigin zaman sabah cok cook rahat wc cikiyordum tabi o hap sadece haftada 1kez icilcekti bense hergün ictimm ve artik hicc fayda etmiyorrr napcamm ben cikamiyorumm wc ye kayisi kuru incir bitki cayi hepsini deniyorummm ama olmuyorr

. Aferinnnnnn bağışıklık kazanmış ilaca vücudun. Sen neden byle şeyler yapıyorsun. Anlamıyorum. Sen saglikli beslenmeyi secmedikce kilo vermeyeceksin. Versende fazlası ile alacaksın. Dahada birşey demem ben sana. Uzuyorsun beni.

Son düzenleme:

Yaa tamamm canimm
ama neyicemm benn diyette hissetmiyorum kendimi yani herseyden yiyorumm az ama sonucta yiyorummm böylee diyett mi olurrr

Yaa tamamm canimm
ama neyicemm benn diyette hissetmiyorum kendimi yani herseyden yiyorumm az ama sonucta yiyorummm böylee diyett mi olurrr

Diyet öyle olur az ve öz yiyerek tüm besinleri alarak. Pilav makarna ekmek tatlı bunlar minumum hatta çok.çok az bol sebze yağsız et meyve ile olur. Sen kalori diyeti yapmalısınız. Bir incele herşey serbest kalori sınırın var kaloriyi geçmedikçe istersen baklava ye secim senin. Böylece kacamaga gerek kalmıyor

Yaaa tabii canimm aslinda böylee daha iyiii benim kilo alma sebebimm gece azicik diyip birsey tikmakk agzimaa

Kahveyii severimde canim gece kahve icersemm uyuyamamkii :):)

Canım sütün içine 1 çay kaşığı bile kahve koymuyorum. Herkesin sevdiği sevmediği tok tutan tutmayan yiyecekleri farklı oluyor. Sana uymazsa içme tatlım.
Örn. Patates beni çok tok tutar. Ama bir arkadaşım patates yedikten hemen sonra açlıktan ölüyorum diyordu. Kendi vücudunu tanı. Ona göre hareket et. Ben mesela akşam yemeğini boş geçemem ve çok erken yiyemem çünkü gece 1-2 de yatıyorum ve çok acıkıyorum. O yüzden 19 gibi kocaman salata çorba 3-4 kaşık sebze yemeği yiyorum yada buna benzer şeyler. Mutlaka doyurucu ama az kalorili yiyecekler seçiyorum. 20.30 gibide meyve yada çayın yada 2-3 tane bisküvi yiyorum.
Bazen akşam yemeğini patlak mısırla geçiştiriyorum ama mısırda beni tok tutar seni belki tutmaz.
Sonuçta kendine göre beslenmelisin. Bu kaçamakları nasıl durduracağını sen biliyorsun. hergün düzenli spor yapıyorsun foruma geliyorsun vereceğim vermek istiyorum diyorsun ama o kadar. Sonuç 2 aydır aynı yerdesin
Bu konuda artık yazmayacağım. Sadece aynı şeyleri yazıyorum tekrara gerek yok.
Tabikide senin hayatın sen bilirsin şişman olmayıda seçebilirsen öyle olup çok mutlu insanlar var. Sen vermek istiyorsun diye söylüyorum bunları.
Umarım Yaza zayıf olursun. En az kendim zayıflamış kadar sevineceğim emin ol.

Canimmm benimm yazdigin seylerr cook güzell yemin ederimkii coook istiyorumm zayiflamayiiii
seni cook seviyorummm kiz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…