Bana vazoda güller geldi canlı, fakat ben bunu aynı geldiği şekilde kurutup saklamak istiyorum, ters çevirip asmayı biliyorum ben ama bunda o imkan yok.
Siz ne tavsiye edersiniz, bildiğiniz farklı yöntemler var mı?
ben uygulamadım ama duyduğum bir yönetmi paylaşayım. taze çiçekleriniz kurumaya başlamadan saç spreyi sıkarsanız, bir kaç hafta taze görünümlü kalırlar..
ben uygulamadım ama duyduğum bir yönetmi paylaşayım. taze çiçekleriniz kurumaya başlamadan saç spreyi sıkarsanız, bir kaç hafta taze görünümlü kalırlar..
aynı şekilde fanus içindeki çiçekten banada gelmişti dibinde taşlar var süngere batırılmış güller... Öyle olduğu gibi bıraktım ekstra birşey yapmadım gayet güzel kurudu 6 aydır bir şey olmadı
Ben genelde buketse gardrobun içine (karanlık die başaşağı asar kuturdum, gayet güzel kuruyor. Asma imkanın yoksa diğer arkadasşın gazeteye sarıp karanlım yere koyman önerisi olabilir.
Eşim aynı çiçekten bana da almıştı. Taşla dolu vazoda güller ve cipsolar. Olduğu gibi bıraktım sehpanın üstünde. Kurudular kendi kendine ve yaklaşık 4 aydır hiçbir sıkıntı yok. Yapraklarına dokunursan dökülüyor biraz.