Aşılama ÇAPA TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE AŞILAMA YAPACAK OLANLAR GELIN DERTLEŞELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Halla halla ben hiç duymadim ücretli oldugunu. Ilk defa senden duydum. Senin sigortanmı yok acaba ondan mi
Yok kiz sigortayla degil benimde bilgim yoktu solemiyorlarki orda bi bayan vardi oda asilama olucakti o soledi yatirdinmi para ne parasi dedim bole bole dedi dedim yok ya ucretsiz benim bildigim sonra odaya girdim asilama yapilcakti bankaya para yatirdinizmi dediler yok dedim 18tl giris yapip garanti bankasi var hastanenin karsisinda orda 100tl yatrmaniz lazim dediler esim yatrdi sonra yaptilar asilama sendende istiycekler hazirlikli git ilk asilama diyemi bilmiyorum 2. Olursamda isterlermi sormadim hic

Ewet asilama odasinda yatirdinizmi para dediler orda ogrendim ben daha once sana solerler belki ama bana solemediler sonra yatrdik bizde. Aa evet belkide karsilasiriz

Alla alla anlamadim bende banada verdiler kagitlari bidaki ay yaptrcaktim bianda asilama dediler bitane daha kiz vardi o gebe kalmis ilk asilamayla kontrole qelmisdi sen yaptrdinmi dedim yok dedi sana nasil bole oldu bilmiyorumki

14.gunum dun test yaptim pozitif cikti buqun kan vercem sonucu yarin alcam ins olmusdur. Belirti kasik karin gogus aqrim ve dun bel agrim basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…