- 28 Eylül 2017
- 108
- 19
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zeynepistanbul
-
Sen pskiyatri dahiliye esinde androlojiye gidiyor asilama onaylatmak icin onunu soruyorsunÖyle mi ne güzel. Bir arkadaş buldum. Insallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın. Ben şimdi tüm evraklarımı hazirladim. Eşimin androliji bölümünden rapor almasi kaldi. Ne zormus bu raporu almak yaaa. Zaten o bölüme zar zor randevu aliyoruz. Bu raporu ne zaman verirler eşime acaba? Yardımcı olurmusun
Ilk asilamamm:))Bu arada sormayı unuttum kaçıncı aşılamandı bu?
Evet vla canim bendede istediler dahiliye piskiyatri bde esime adroloji kaqit verdi onaylat diye sen onlari halledene kadar bu ay bosa gecmesin femara verelim sonrada buyurse catlatma ignesi yapariz bdaki ayda asilama tamam dedim bende o ara randevu falan ariyom kaqitlari onaylatmak icin biyandanda yumurta takibine gidyom 2 kere qitim sonra bida caqirdi 3.gittim baktim dedi yumurtan buyumus igneyi aksam vurun 2 gun sonra sabahta esinle gel asilama yapilacak cok sasirdim cunku daha o kagitlari onatlatmadim hem bidaki ay demislerdi asilama benimde isime geldi hic ses etmedimm 2 gun sorada asilama yapildi kagitlarda kaldi oyle orda bi kiz vardi oda ayni olmus kagitlari vermisler yaptrmadan asilama yapmislar oda ilk asilama tutmus kontrola qelmisdiCnm ben dahiliye pskyatri bunlarin hepsini hazirladim. Aşılama raporu kaldi. Onuda eşim androloji bolümunden almasi gerekmiyormu? Nasil olucak
23 yasndayim 3 yillik evlyim 1 sene once kurtaj oldum bebeyimin kalp atisi durdu diye. SenKaç yasındasin kaç yillık evlisin
Hap gunde 2 tne 5 gun kullandim klomenden bi ust seviyede 110 tlFemera iğnemi yoksa hapmı?
Him evet edicem tabii bebis olana kadar kacdefa asilamam olmam qereksede olucam yapcak bise yokki. Bide bilqin varmi bilmiyorumda asilama yapilinca 118 tl yatiriyorsun 18 tl kayit acip 100tlde bankaya yatiriyorsunBende 27 yasindayim. 3 yillik evliyim canim. Bu aşılaman tutmazsa devam edecekmisin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?