çapkın dede:)

kita_kitta

ajıların gadını kita
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
850
744
123
Kızlar dedem bir sosyal paylaşım sitesinde kendi yaşlarında bir kadınla yazışıyormuş tesadüfen gördüm. Kadınla ufaktan flört ediyorlar. Kadın yıllardır Türkiye de yaşayan bir Fransız, dedemin de annesi Fransızdı o yüzden dedem Fransızca biliyor. Dedem kadına Fransızca aşk şiirleri gönderiyor tatlı tatlı konuşuyorlar aslında ortada yanlış bisey yok dedem yıllar önce karısını kaybetmiş, yıllardır yalniz yasayan bir adam ama insan yine de korkuyor, dolandirircisi var, psikopati var... Allah korusun insanin aklina hersey geliyor. Sizce bildiğimi belli edip ilişkilerini yakın markaja almalı mıyım yoksa koskoca insanlar ne yaptiklari bilirler deyip karismamali miyim?

:):)
çok sevimli
yakın markaja alsam da amacım korumak yada önlem almak değil
bu sevimli ilişkiyi takip etmek için olurdu

Ay ne tatlıı :)

Vallahi ben sırf merakımdan takip ederdim, konuşmaları çok hoşuma giderdi :)

sessiz sessiz takibinde olsun bırak adam aşkı yaşasın şu yaşında,dolandırılma ihtimaline karşı savunmada kalın yine de.

Yaş olarak onu takip etme açısından kendine detektiflik biçmeni uygun bulmadım. Ama annenle paylaşabilirsin.

Kadının profiline de baktım torunlariyla filan fotograflari var. Dünyanin her yerini gezmiş kadin. Çok da hoş biri. Aslinda ortada yanlış hicbir şey yok en iyisi ben bir süre haberleri izlemeyeyim çünkü çok etkileniyorum orda izlediklerimden ve boşuna evham yapıyorum.

Bence onun dert ortağı olabilirsin. :) :)
Dediğin gibi dolancırıcı çok ortada.
Değişik şeylerde olabilir.

Ayy geçmiş olsun canim Allah korusun ama işte bundan korkuyorum. Kadın çok düzgün birine benziyor belki de dünyanin en iyi insani ama bundan emin olmak mümkün değil.

Profil fake olabilir yalnız. Resimler çok doğal görünüyor olabilir ama dolandırıcılar da çok sık dokuyup eliyorlar.

Dürüst de olabilir ama takipte kal. Gerektiği yerde müdahale edersin.

Profil fake olabilir yalnız. Resimler çok doğal görünüyor olabilir ama dolandırıcılar da çok sık dokuyup eliyorlar.

Dürüst de olabilir ama takipte kal. Gerektiği yerde müdahale edersin.

Evet işte bende bundan korkuyorum çünkü böyle dolandıricilar da çok düzgün insan imaji veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…