- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
- 123
- Konu Sahibi kita_kitta
-
Kızlar dedem bir sosyal paylaşım sitesinde kendi yaşlarında bir kadınla yazışıyormuştesadüfen gördüm. Kadınla ufaktan flört ediyorlar. Kadın yıllardır Türkiye de yaşayan bir Fransız, dedemin de annesi Fransızdı o yüzden dedem Fransızca biliyor. Dedem kadına Fransızca aşk şiirleri gönderiyor tatlı tatlı konuşuyorlar aslında ortada yanlış bisey yok dedem yıllar önce karısını kaybetmiş, yıllardır yalniz yasayan bir adam ama insan yine de korkuyor, dolandirircisi var, psikopati var... Allah korusun insanin aklina hersey geliyor. Sizce bildiğimi belli edip ilişkilerini yakın markaja almalı mıyım yoksa koskoca insanlar ne yaptiklari bilirler deyip karismamali miyim?
sessiz sessiz takibinde olsun bırak adam aşkı yaşasın şu yaşında,dolandırılma ihtimaline karşı savunmada kalın yine de.Kızlar dedem bir sosyal paylaşım sitesinde kendi yaşlarında bir kadınla yazışıyormuştesadüfen gördüm. Kadınla ufaktan flört ediyorlar. Kadın yıllardır Türkiye de yaşayan bir Fransız, dedemin de annesi Fransızdı o yüzden dedem Fransızca biliyor. Dedem kadına Fransızca aşk şiirleri gönderiyor tatlı tatlı konuşuyorlar aslında ortada yanlış bisey yok dedem yıllar önce karısını kaybetmiş, yıllardır yalniz yasayan bir adam ama insan yine de korkuyor, dolandirircisi var, psikopati var... Allah korusun insanin aklina hersey geliyor. Sizce bildiğimi belli edip ilişkilerini yakın markaja almalı mıyım yoksa koskoca insanlar ne yaptiklari bilirler deyip karismamali miyim?
Yaş olarak onu takip etme açısından kendine detektiflik biçmeni uygun bulmadım. Ama annenle paylaşabilirsin.Kızlar dedem bir sosyal paylaşım sitesinde kendi yaşlarında bir kadınla yazışıyormuştesadüfen gördüm. Kadınla ufaktan flört ediyorlar. Kadın yıllardır Türkiye de yaşayan bir Fransız, dedemin de annesi Fransızdı o yüzden dedem Fransızca biliyor. Dedem kadına Fransızca aşk şiirleri gönderiyor tatlı tatlı konuşuyorlar aslında ortada yanlış bisey yok dedem yıllar önce karısını kaybetmiş, yıllardır yalniz yasayan bir adam ama insan yine de korkuyor, dolandirircisi var, psikopati var... Allah korusun insanin aklina hersey geliyor. Sizce bildiğimi belli edip ilişkilerini yakın markaja almalı mıyım yoksa koskoca insanlar ne yaptiklari bilirler deyip karismamali miyim?
Bence onun dert ortağı olabilirsin. :) :)
Dediğin gibi dolancırıcı çok ortada.
Değişik şeylerde olabilir.
Kadının profiline de baktım torunlariyla filan fotograflari var. Dünyanin her yerini gezmiş kadin. Çok da hoş biri. Aslinda ortada yanlış hicbir şey yok en iyisi ben bir süre haberleri izlemeyeyim çünkü çok etkileniyorum orda izlediklerimden ve boşuna evham yapıyorum.
Profil fake olabilir yalnız. Resimler çok doğal görünüyor olabilir ama dolandırıcılar da çok sık dokuyup eliyorlar.
Dürüst de olabilir ama takipte kal. Gerektiği yerde müdahale edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?