• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çapkın sevgili..

eylem_k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
7
5
1
29
Ben 19 yaşındayım ve sevgilim var adı Koray onu çok seviyorum ama çok çapkın.. Hani çirkin de değilim ki bende bulamıyor diyeyim. Geçen gün onu başka birisiyle yakaladım. Konuştuk bana evlilik teklifi etti. Çok kararsızım..

yakaladıktan hemen sonramı teklif etti, üzerinden zaman geçtimi

Ah kuzum her erkek çapkındır. Kesin evlen ama bi sene içinde evlen yani yaşını da çok Geçirme sonra olmazsa evde kalırsın. Zaten evlenince evine bağlanır o bide çocuk yaprsın tamam o zaman. Arada yaparsa da erkeğim elinin kiridir deriz

Çapkın sevgiliyi şöyle açıklayayım daha önce böyle bir sorun yaşamamıştık gayet güzel bir ilişkimiz vardı ama o gün başka kızla yakalayınca sosyal medyada ki hesaplarının şifresini istedim zaten konuşmaları da orda gördüm çok üzüldüm şimdi de evlilik meselesi var bu yüzden ayrılmak istemedim hemen çok seviyorum çünkü ileri de değişir mi diye sizlere açtım derdimi

aaaa capkinmi hem de koray adi hemenn evlen ..eve baglanir o zamn gozu kmseyi gormez..yildirim nikahi yapiverin..bde en acilinden bi cocuk..ohh iste koray artik bi melek :KK53:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim bunlarının hepsini göz önünde bulundurarak karar vereceğim tekrar yazarım sizlere çok iyisiniz çok saolun

Back
X