Aslında asgari ücreti bile vermeyen şu kreş gibi yerleri şikayet edeceksin sigortaya26 yaşındayım, üniversiteden mezun olduğumdan beri çalışıyorum. Okul öncesinde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Asgari ücret bile alamıyorum. Aldığım parayla hem ailemi geçindirmeye çalışıyorum hem kendimi. Anne ve babamın yaşı baya var, çalışacak durumda değiller. İşten gelince de kpssye çalışıyorum ama yorgunluktan hemen yatağa devriliyorum, masada duramıyorum bile.
Üstüme başıma hiç kıyafet alamıyorum. Bir siyah pantolonum var birisi dar birisi de bol paça. 3 tane kazağım birkaç tane de hırkam var. Bir tane botum ve bir de spor ayakkabım. Bunları sürekli yıkaya yıkaya giyiyorum. Ne kadar temizliğime önem versem de artık renkleri soldu. Ben eskiyim diye bağırıyorlar.
Birilerinin yanında yürürken ezik büzük yürüyorum. Hiç rahat olamıyorum. Bazı kafelere giremiyorum bile utandığımdan. Kimse bilmiyor. Hep bir bahane uyduruyorum. Ki girsem bile sadece çay içebilecek kadar bir bütçem oluyor. İnanın bazen ay sonunda cebimde sadece 1-2 lira kalmış oluyor.
Bu arada 6 yıllık da bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bu konuda asla bir şey söylemedi. Ama bugün çok ağladım. Bi kafede buluştuk. Kendisi bi tarafa bakıyordu sürekli sonra ben kendisine bakınca da hiç bakmamış gibi davrandı kaç kere. Sonra bende bi bakayım dedim arkamda ne var yada neye bakıyor diye. Baya güzel giyimli ve kendisi de baya güzel sarışın mavi gözlü bir kız vardı. Meğersem ona bakıp duruyormuş. Gerçekten çok güzel çok çekici bir kızdı. Kendimi o kadar kötü ve ezik hissettim ki.. Bir bahaneyle kalkıp eve döndüm. Ne tepki vereceğimi bilemedim bile.
Çok kırgın hissediyorum. Artık iş harici evden çıkacağımı düşünmüyorum. Çok üzgünüm çok çok. O kadar özgüvensizim ki. Size içimi dökmek istedim anlarsınız beni belki diye . Çok teşekkür ederim okuduğunuz için
Ah güzel kardeşim, neden kendini yerden yere vuruyorsun boş yere...26 yaşındayım, üniversiteden mezun olduğumdan beri çalışıyorum. Okul öncesinde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Asgari ücret bile alamıyorum. Aldığım parayla hem ailemi geçindirmeye çalışıyorum hem kendimi. Anne ve babamın yaşı baya var, çalışacak durumda değiller. İşten gelince de kpssye çalışıyorum ama yorgunluktan hemen yatağa devriliyorum, masada duramıyorum bile.
Üstüme başıma hiç kıyafet alamıyorum. Bir siyah pantolonum var birisi dar birisi de bol paça. 3 tane kazağım birkaç tane de hırkam var. Bir tane botum ve bir de spor ayakkabım. Bunları sürekli yıkaya yıkaya giyiyorum. Ne kadar temizliğime önem versem de artık renkleri soldu. Ben eskiyim diye bağırıyorlar.
Birilerinin yanında yürürken ezik büzük yürüyorum. Hiç rahat olamıyorum. Bazı kafelere giremiyorum bile utandığımdan. Kimse bilmiyor. Hep bir bahane uyduruyorum. Ki girsem bile sadece çay içebilecek kadar bir bütçem oluyor. İnanın bazen ay sonunda cebimde sadece 1-2 lira kalmış oluyor.
Bu arada 6 yıllık da bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bu konuda asla bir şey söylemedi. Ama bugün çok ağladım. Bi kafede buluştuk. Kendisi bi tarafa bakıyordu sürekli sonra ben kendisine bakınca da hiç bakmamış gibi davrandı kaç kere. Sonra bende bi bakayım dedim arkamda ne var yada neye bakıyor diye. Baya güzel giyimli ve kendisi de baya güzel sarışın mavi gözlü bir kız vardı. Meğersem ona bakıp duruyormuş. Gerçekten çok güzel çok çekici bir kızdı. Kendimi o kadar kötü ve ezik hissettim ki.. Bir bahaneyle kalkıp eve döndüm. Ne tepki vereceğimi bilemedim bile.
Çok kırgın hissediyorum. Artık iş harici evden çıkacağımı düşünmüyorum. Çok üzgünüm çok çok. O kadar özgüvensizim ki. Size içimi dökmek istedim anlarsınız beni belki diye . Çok teşekkür ederim okuduğunuz için
Sorsun adama ne diye bakıyosun desin, bakışlar farklı boyuttaysa terbiyesiz desin çıksın. Kiza yan gozlemi bakmis, maddi olarak ne kadarlik kiyafet giydigini mi hesaplamis, cok mu guzel bulmus hicbirsey belli degil. Kadınlar hep suçu eksiği kendinde aramasınlar çünkü bu olayda eksik olan şey erkek arkadaşın olmayan saygı terbiye kişilik. Konu sahibesinin onca olaydan sonra kenara gecip giyeceğim yoktu o yüzden o kıza bakmıştır demesi de cok ilginc.
Terbiyeli erkek ya bakmaz sevgilisi yanindayken baska masaya ya da aciklar sevgilisine su dikkatimi cekti diye. Ben boyle biliyorum umarim konu sahibesi kendini suclamayi birakir biraz da sevgilisini suclar. Cunku kiyafetin sadakatle hicbir ilgisi yok.
Merhaba sizi iyi anlıyorum, şuanda ülkece zor durumdayız, zaten ücretli çalışıp geçinmek baya ütopik olurdu, zamanında bende ücretli çalıştım yıllarca ama sonradan atandım şükür, önce sabırlı olmalısın, kıyafet konusunda iki tane temiz elbisen olsun arada da eline bikac kuruş geçerse ya da taksitle ihtiyacını al abartmadan, erkek arkadaşını takma eğer ki gözü dışarda ise sen bastan aşağı en güzel kıyafetleri de giyinsen gözü dışarda olur, erkek arkadaşını iyi gözlemle baktin ki sana göre değil uzaklaş, derslerine önem ver bunlar geçiyor gerçekten, zamanında ben de parasız kaldım ama derslerimi bırakmadım, okuduğun bölüm çok güzel ve bu bölüm alımları artacak bakan ağzıyla geçen açıkladı, bir-çok yeni kreş açılacak ve bu da birçok atama demektir , sıkı sıkıya sınava hazırlan ve kendini bu şekilde demolize etme, kendine üzüleceğin zaman senden daha aşağıda olanları düşün ve şükrederek devam et ki daha güzel günler gelebilsin,26 yaşındayım, üniversiteden mezun olduğumdan beri çalışıyorum. Okul öncesinde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Asgari ücret bile alamıyorum. Aldığım parayla hem ailemi geçindirmeye çalışıyorum hem kendimi. Anne ve babamın yaşı baya var, çalışacak durumda değiller. İşten gelince de kpssye çalışıyorum ama yorgunluktan hemen yatağa devriliyorum, masada duramıyorum bile.
Adamin gözü kaydı diye hemen ayrilsaydin cok ozguvenli olurdun yazanlar iyi misiniz yahu. Bunun için ayrilacaksak kimle beraber olucaz bakmayan mi var. Gene fanustan bildiriosunuz. Bence asil ozguvenli duran sey yanindaki baksin bakmasin kendini bunun icin paralamamak. Sen baskasinin yaptigi boyle bi eylemle sinirlenmiosan bundan büyük ozguven mi olur. Puu rezil deyip gitmek asil eziklerin işin.
Erkek bi yakin arkadasim finlandiyaya gitmisti orda bi barda cok guzel platin sacli kütür kütür fin hatun ortada oynuomus cıbıl cıbıl. Sonra bu da kızla oynamaya baslamis alıkoyamiodum kendimi kiz cok guzeldi diyo. Yanda da zenci kasli dalyan gibi sevgilisi bar taburesinde iciomus. Bizimki oynarken ilk basta sey dusunuodum dio vaouw bu adami birakti burda benimle oynuo hatun bende is var heralde. Kiz arada sevgilisinin yanina gidio gelio benle oynamaya devam edio adam bizden tarafa bakmio bile. Gecenin sonuna dogru artik sey hissetmeye basladim dedi, adam beni bi tehdit olarak bile gormuo bi erkekmisim gibi bakmio o kadar ozguvenli bi sekilde umursamio ki beni kendimi sinek gibi hissettim artik kendim gittim dedi ahhah.
ozguveni yerinde olmayabilir, kendisini kotu hissettigi bir donemde de olabilir sizin cikip MILLETCE ALKISLIYORUZ edasinda dalga gecmenize ne gerek var ya? varsa fikriniz verin. yoksa siz alkislasaniz ne alkislamasaniz ne.Öyle özgüvensizsiniz ki 6 yıllık sevgiliniz başkasına bakınca meseleyi kılık kıyafet ekonomi de ariyorsunuz… bravokalktım ayakta alkışlıyorum sizi…
Devlet kendi bile asgari ücret vermiyor ücretli öğretmenlerineAslında asgari ücreti bile vermeyen şu kreş gibi yerleri şikayet edeceksin sigortaya
Geçen başka bir konuda kreşin akşam yediye kadar açık olduğunu öğretmenlerin eve gitmediğini okudum.
Küçücük çocuklarla uzun saatler boyu haşadın çıkana kadar çalıştırıyorlar sonra asgari ücret bile yok.
Bence işten ayrılın ve tamamen kpss'ye yönelin bu süreçte arkadaşların yazdığı gibi bu sene okul öncesi ataması fazla eğer atanırsanız çoğu derdiniz çözülecek.
Erkek arkadaşınızlada yollarımı ayırırdım ben olsam sevgilisinin önünde dikkat çekecek kadar uzun uzun kız kesmenin özürü olmaz.
ama doğru değil mi?hem ders anlatması zor hem sınavları ödevleri okuması falan.bir de çocuk başarısızsa ana dersler için aa bizim matematikçi çok kötü fenci iyi öğretmen değil türkçeci anlatamıyor ki ben anlayayım der.hiç duymadım aa resimci de bir şey öğretmedi ya da bedenci diyen çocuk.onlar zaten yüksek not verirler çünküBir matematik öğretmeni ağlıyor şimdi gözleri yaşlı
Ah ah kanayan yarama parmak bastınız… hele bir de çarpım tablosu bile bilmeyen öğrenciyi lgs ye hazırlayalım diyen veliler var ki ahh ahama doğru değil mi?hem ders anlatması zor hem sınavları ödevleri okuması falan.bir de çocuk başarısızsa ana dersler için aa bizim matematikçi çok kötü fenci iyi öğretmen değil türkçeci anlatamıyor ki ben anlayayım der.hiç duymadım aa resimci de bir şey öğretmedi ya da bedenci diyen çocuk.onlar zaten yüksek not verirler çünkü
maddi durumu orta olan ben bile öyle alışveriş yapıyorum.yaz bitiminde tanesi 17 den basic tişörtler aldım renk renk.bazılarından 2 şer tane aldım.çünkü kazak içine hırka içine jean ceket içine deri ceket içine giyiliyorlar.pazardan da alınabilir güzel şeyler oluyor.erkek arkadaşına gelince güzel de giyinsen kendin çok güzel de olsan bakacak adam bakıyor onu engelleyemeyiz.zaten ciddi ilişki zamanında değil konu sahibi.sağlam iş edinme çabasında olmalı.iş olursa sevgili eş işi kolay.atanacak ki asgari ücret altına sömürülmekten kurtulacak.Kısın yazlık kıyafet, yazında kışlık kıyafet alabilirsiniz.mevsim dişi olduğu için ürünler ucuz oluyor..zincir mağazadan yaxin 50 tl ye satılan tişörtleri 15 tl ye aldım.. üstelik hem kızıma hem eşime..ucuz diye bayağı da almistimerkek arkadaşınızın yaptığı, size büyük saygısızlık.bu durumu kıyafete bağlayıp onu hakli bularakta kendi kendinizi eziyorsunuz..yapmayın.6 yıllık bir ilişki büyük olasılıkla yipranmistit
ben veli olarak bıktım öğretmenler ne yapsın?Ah ah kanayan yarama parmak bastınız… hele bir de çarpım tablosu bile bilmeyen öğrenciyi lgs ye hazırlayalım diyen veliler var ki ahh ah
konu sahibi aileniz de çalışmalı.illa kendi işleri ya da iyi kazançlı işleri olması gerekmiyor.anneniz sağlıklıysa çocuk bakabilir ev işlerine gidebilir babanız depo bekçiliği bir işyerinde yardımcı eleman vs olabilir.benim apartman görevlimin eşi böyle çalışa çalışa ev bile aldı kendisine arabaları da var .tüm yükün sizin üstünüze atılması bana acımasızlık geldi
valla konu sahibinin yaşı 27 olunca fazla yaşlı olmayacaklarını düşündüm ben.ayrıca her yaşa göre iş var.benim komşum amugurumi ve çok güzel bebek kıyafetleri battaniyeleri falan örüyor.ayda 1000 tl kazanıyorum çocuklara harcıyorum der .akmasa da damlar konu sahibinin yükünü alırlar.ev işlerine de her gün gitmez ayda 4 kere gitse ortalama 250 300 den o da 1000 tl yi geçer.bu kız atanamazsa ne yapacağız diye bir B planı olmalı ailenin.ayrıca atansa da kendine aile kuracak.gene ailesinin çalışması lazım maalesef.gelirleri yoksa şu an zaten sosyal yardımlardan da faydalanıyorlardırYaşlari baya var demiş konu sahibi ama ben yaşlarini merak ettim. 50-55 yaşinda bile bazi aileler biz çoook yaşlandik diyip kenara çekiliyorlar.
valla konu sahibinin yaşı 27 olunca fazla yaşlı olmayacaklarını düşündüm ben.ayrıca her yaşa göre iş var.benim komşum amugurumi ve çok güzel bebek kıyafetleri battaniyeleri falan örüyor.ayda 1000 tl kazanıyorum çocuklara harcıyorum der .akmasa da damlar konu sahibinin yükünü alırlar.ev işlerine de her gün gitmez ayda 4 kere gitse ortalama 250 300 den o da 1000 tl yi geçer.bu kız atanamazsa ne yapacağız diye bir B planı olmalı ailenin.ayrıca atansa da kendine aile kuracak.gene ailesinin çalışması lazım maalesef.gelirleri yoksa şu an zaten sosyal yardımlardan da faydalanıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?