çare bulamıyoruz

abi demektede kararlı yani, kendi öz abisini arasın

Boğ beni diyor resmen !

yani canım bunun karşısında o terbiyesize kendi terbiyem dahilinde sadece yuhhhhhh diyorum ama içimden neler saydırıyorumm

ne asalak tip bu böyle insan eşini bile bu kadar aramıyo (yada ben öyleyim bilemiyorum)

adam işim var diyorsa aranmaz beklenir ne bu ya psikolog mu senin eşin de arayıp dert anlatıyor

hay allahım ya ççooooook sinirlendim yine

Kızın ailesi durumu öğrenmesin diye niye çekiniyorsunuzki.bence eşin ne olursa olsun kızın abisiyle konuşsun.benim müşterilerim var vaktim yok sürekli ben telde konuşamam kız kardeşin aramasın daha abisi sen senle dertleşsin dertleşecekse desin.ayrıca eşin onu bence artık sert bir dille uyarsın.samimiyette bir yere kadar canım bu ne.üstelik başkaları kırılmasın üzülmesin diye yuvamın huzurunu kimseye bozdurtmam valla sıkarım adamın topuğuna.ağabiymiş.abin var desin eşin git onla konuş.tehdit etsin bir daha ararsan ailene söyleyecem.yada resmen söylesin artık ararsanda telefonunu açmayacam desin.ve açmasın.

allah size sabır versin yardımcı olsun..öncelikle bende evliyim kendimden örnek vermek istiyorum eşimi bi bayan arıyıp rahatsız edicek her gün konuşcklar ben o kızın saçına başını yollarım.sonra eşim eğer gerçekten rahatsız oluyosa onun aramasını telefonunda engelletirim..ne uyuz kızmış ya evli bi adamı sen niye arar rahatsız edersin ki ya allah yardımcın olsun bn olsam kriz geçiriim

saçını başını yolmak da fena fikir değil hani inanın kriz de geçirdim sinirden , kaç zamandır doğru düzgün uyku da uyuyamıyorum , bu ara sorunlar da hep üstüste geldi ....bu kız bi yandan, ev değiştirmeye kalktım , aldığım evde kiracı vardı , çıkaramıyorum bi yandan , 2 gün önce kızım hasta oldu gece yarısı hastanelere taşındık....kiracı bu hafta sonu çıkacam diyor , öbür hafta düğünümüz var düğün önü taşınmasam sonrası ramazan daha zor olacak , taşınsam o kadar yorgunluğa nasıl dayanacam.... iş yerinde sıkıntılar çok ....o kadar bunaldım ki artık ...bir de yapım gereği işlerimi kendim halletmeyi tercih ederim ( insanlara güvensizlikten değil ama nedense birine iş verip sonucunu beklemeyi sevmem ille o işe kendim bir el atacam)...ama bu günlerde kendimi çok yorgun hissediyorum....
ayyyy ne çok dertlendim yaa

Canım ilk başta Allah yardımcın olsun.Aslında herşey eşinde bitiyor en güzeli hattını değiştirmek yada o aradığı zaman telefonlara cevap vermemek.Seninde ailesiyle konuşma iyi olmuş.Umarım herşey yoluna girer. Bi başkası yüzünden huzurun kaçmaz.bu aradao kızı çok pis dövesim geldi

ah şeytan bana neler diyor bir bilsen uymamaya çalışıyorum

bazen uymak gerek demek ki eğer karşındaki laftan anlamıyorsa ,
eşinde sende iyi sabırlıymışsınız dediğin gibi insan sevgilisini,eşini o kadar sık aramaz
ne kadar sorunlu bir tipmiş,bırakın görüşmeyi
telefonları açmayın ,gitmeyin,gelmeyin başka çare yok .

Cok sınır bozucu bır ınsanmıs hakıkaten ama boylelerıne en ıyısı net tavır koymak yok yakınımız, yok sevdıgımız aılenın kızı falan demesın esın bence en yakın zamanda hattını degıstırsın esın ve tum tıcaret yaptıgı her kım varsa tanıdıgı onlarar yenı sıstemle yenı numarası mesaj olarak gıdıyor yanı herkes onun yenı hattından haberdar olur aman sakın o bayana atmayın bole bole tavır koyularak hat degıstırılerek zannersem onlarda artık gorusmek ıstemedıgınız daha ıyı anlarlar dıye umuyorum.

canım nacizane tavsiyem..
çaçaronluğu hiç sevemem ama bu kişiye şart olmuş..
başka bir seçenek bırakmamış
açacaksın telefonu eşimi birdaha rahatsız etme diye sert bir şekilde söyleyecksin..
bu senin yuvan ve huzurun için..

yorumlarin hepsini okumadim ama senin yazini okudum..
bu ne sabir bacim, senin yerinde ben kiskançlik krizi geçiriyordum!!!
sen derdini anlatmaya çalisip rahatsiz oluyorum demissin yaa ana kiza!!! ben olesini evime cagirip mutevazi bi sekilde uyarmam bile!!!
dogrudan yuzune vururum arama kocami derim!!!
bu ne yuzsuzluk aslinda yuzsuzluk bile degil bu ne basit bi kadin böyle de evli barkli adami ariyor!!! hemde adam arama demesine ragmen!!!
resmen asiliyor buna bi dur demen lazim!!!! kimse duymasin kimse bilmesin ayip olur falan diyede dusunme!!!
kocana asilan kim olursa olsun haddini bildir!!!

kendi evliliiğinden ve eşinden mutluluk görmeyen kadın önce seni kıskanmış, sonra eşini beğenmiş, şimdi de saplantılı bir aşka dönüşmüş, bu kadın peşinizi kolay kolay bırakacağa benzemiyor. Kimseden de utanacağını sanmıyorum. Allah kolaylık versin

ay canım ya çok kötü bir durum. bence madem telefonda numara engelleme özelliği var hemen engelle numaralarını. ayrıca bu kız inatçi belli başka hat alır yine arar. kesin çözüm olarak bence kesinlikle görüşmeyin. helede eşini tek gönderme. aradığında yada mesaj attığındada eşin cevap vermesin. böylelerinden herşey beklenir. siz görüşmezseniz eninde sonunda bırakır peşinizi.

ayyy saçını başını yolarım o kadının burdan sinir oldum yani ne kadınlar var allahımm

Hakkaten ne gıcık bi durum yaaa
bence komple irtibatı kesin o aileyle başka yolu yok
ben sinir oldum okurken yaa

benim kocama böyle dadansalar çıngar çıkarırım ben kimseyi düşünmem sonuçta 1.planda benim yuvamın huzuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…