çare bulamıyoruz

ben olsamtelefonun ayrıntılı fatura dökümünü alır babasına götürürdüm.. bu ne rezalet bu kızın hiç durmadan kocamı ne arayıp duruyo .. eğer olaya el koymazsanız ezillik çıkarırım derdimm .. sahip çıksın kızına
ha bu arada canım samsung marka telefonların bazılarında numara engelleme özelliği var.. mesajlarıda engeliyo..

Son düzenleme:
ben size birşey söyleyeyimmi o kadın ve anası eşinize kancayı takmış ama eşiniz anladığım kadarıyla gerçekten uzak durmaya çalışıyor çünkü iki ay telefonda sürekli arayan ,bence arama değil ,taciz eden birine kapılmamış şükredin ve ben böyle ev oturma ortamlarından hiç hazetmiyorum sonuçları böye pis işlre varıyor

aslında bakarsanız içimden saçını başını yol evli erkeği neden sürekli arıyor demek geliyor ama

aması var işte böyle davranınca da bu tipler kendini birşey zannedip havalanıyor...

bence en güzeli ona onu ve yaptıklarını taktığını belli etmemek ...

ki eşinde maşallah bu konuda dimdik duruyor ve rahatsızlığını belli ediyor...

o yüzden bu konuları çok fazla deşmeyin yada ona belli etmeyin...

eğer size sinir oluyorsa sizinde ona sinir olduğunuzu düşünüyorsa

yapmaya devam eder sırf siz sinir olun diye

o yüzden diyorum taksanız bile ona belli etmeyin diye...

umarım numara engelleme işe yarar ve kadında yakanızdan düşerr...

uuff okurken sinir bastı.sakın eşinle bu konuda tartışma zaten oda rahatsız anlattığına göre senin yapacağın şey kızın babasına gidip bu aramaların sizi artık rahatsız ettiğini söylemek.adam geniş bir tip değilse müdahile edecektir

benimde başıma aynısı olmasda benzer olaylar gelmiştir...

hatta ciddi kavgalarımız ilk yıllarımızda hep bu sebepler yüzünden olmuştur...

bir keresinde beni sevmediğini çok açık ve net bildiğim teyze kızı xxxxx(eşim için diyor) kaymak sevmez koyma sofraya dedi

bende biliyorum EŞİMİN sevmediğini demiştim...

başka birgünde büyük teyze kızı eşimin eski kız arkadaşlarından bahsediyor

bende eee dedim demekki beni daha çok sevmiş ki benimle evlendi dedim

mor olmuşlardıı

ama ne kadar terbiyesizce bir durum evlenmiş bir insanın mazisinden bahsetmek veya onun hakkında yorumlarda bulunmak

ee ne var bunda diyebilirsiniz ama o ortamlarda hiçte hoş olmuyor ve biliyorum ki sırf beni sinir etmek için yapıyorlardı

sonra takdığımı onlara belli etmeyince zamanla vazgeçtiler...

Bence çağırıp uyarmakla en doğrusunu yapmışsın canım eğer o günden sonra aramasaydı belki yanlış anlama denebilirdi ama halen aramaya devam etmiş olması resmen eşinize kafayı taktığını gösteriyor. Hadi o sorunlu diyelim ama annesinin pişkinliğide had safhada yani. Allah böylelerinin şerrinden herkesi korusun.

bu kızla annesini eve çağırdım ( hata olduğunu kabul ediyorum ama aklıma başka bişey gelmedi ) ....ve bu telefon trafiğinden hoşlanmadığımı söyledim.....

Vallahi Helal Olsun Ayakta Alkışlıyorum Sizi..
Ne Kadar Güzel Bir Davranış..
Her Yiğidin Harcı Değildir..
Demek ki Kendine Güvenen Birisin...
İçine Atıp Dert Etmemişsin Kendine..

Keşke Herkes Sizin Gibi Olsa..

O Hatuna Gelince Aranıyor mu Ne ?
Gurursuz, Yüzsüz, Arsız..

Böylelerine de Kadın Diyorlar ya Hayret Ediyorum...
İnsan Namusu, Onuru, Şeferi İçin Yaşar..

Peki Ya Böyleleri Niye Yaşar ??
Ben Bilmiyorum..

Bileninizden Cevap Bekliyorum..

Böyle Embesiller Her Yerde Var Sanırım...
Kocanın Eski Sevgilisinden Bahsederler..
Sen Kafaya Takmamışsın, Adam Seni Tercih Etmiş Evlenmiş...
Bunlar Hala Eski de Kalmış..
Kocanın Eskisine Takılanların Kocanda Gözü Olduklarını Düşünmekten Başka Çaren Yok..
Kıskanç Pislikler..

yaşlarıda büyük be güzelim ama neden olduğunuda biliyorum aslında

beni sindiremediler de ondan

eşim ve benim sevgimizi kıskandılar hep

kendi evliliklerinde huzursuz oldukları için benide huzursuz etmek istediler

ama ben salak çirkin beceriksiz sıradan bi tip olsaydım benimle uğraşmazlardı ...

Neden korunma dusını okumuyorsumuz?yani ayetel kürsi.Bol bol kuyun.Günde elli kere.aslında bir dua daha vardı ama unutttum.Gerçekten etkililer.

Aman amannn amannnnnnn
Bir an önce önleminizi alın canım karı koca..anlattığına bakılırsa bunlar işin içinden kolayca sıyrılan tiplere benziyor..hadi kız hasta diyelim annesi de mi hasta kızını savunuyor "o abisi yerinde" diyerek..hadi canım ne oluyorsa abimdir kardeşimdir diyerek sırnaşanlardan oluyor..
sakın telefon faturasını alıp da o eve gitmeyi bile deneme! hem "iftira atıyor" "kıskanç -fesat olur "adın, hem de üzülen sen olursun.
evet samsung telefonlardan çağrı ve mesaj engelleme özelliği var..
ama bundan önce o aradığı 3 -4 telefon numarasını da kendi telefonuna yönlendir derim..eşini aradığında direkt senin telefonun çalsın ;sen açınca teli bakalım ne diyecek hakkaten çook merak ettim..bir kaç gün arasın sen çık telefona..sert tepki ver eşim yoğun görüşemez diyerek...
ondan sonra engellersin numarayı..eşine de şaşırdım sen gitmediğin halde mangal partisine kızını da alıp gidiyor...olmamalı bence ..
aman dikat edin derim bunlar başınıza çorap örmeye niyetli Allah vermesin...hayır eşinin içtiği bişeye ilaç katıp sonra kızlarını yamamaya bile kalkışırlar!!

Son düzenleme:

Aşağılık Kompleksi, Kıskançlık, Görmemişlik ve En Önemlisi Yuvasında Huzursuz İse; Yapar..
Allah Belasını Versin, Yuva Yıkanların..
Böyle Karı Kocayı Kötü Yapanların..

Ama Slogan Şu Unutma..
İt Ürür Kervan Yürür..

aynen canım katılıyorum yorumlarına...

ama işte en güzeli onlara bu fırsatı vermemek

allahtan aklım başıma hemen geldide bu yüzden kavga etmedim kocamla

onlarda beni huzursuz edemediklerini ve sinir olmadığımı görünce daha çok şişindiler

ama vazgeçmek zorunda kaldılar...

çünkü ne demişlerrrrr

susan mı çatlar konuşan mı
tabiiki konuşannnnnnn

Son düzenleme:

evet Allah a havale ediyorum cezalarını Allah bildiği şekilde versin inşallah yuva yıkmaya karı koca arasında bilinçli olarak en ufak bir huzursuzluk çıkaranlara...oturduğum sokakta böyle biri var geldi gitti kocama laf dokundurdu bana laf dokundurdu..okuduğumu eşyamı onu bunu çekemedi..en sonunda pislik namusuma iftira atmaya kalkıştı...maksat eşim buna inansın aramız kötü olsun ben eşimin de mahallenin de gözünde kötü bir bayan olarak gözükeyimm...ay hala acısı içimdedir her ne kadar bu yaratığı insan yurduna koymasam da ve sık sık aynı sokakta olduğum için görmek zorunda kalsam da..şu cuma gecesinde tekrar tekrar Allah a havale ediyorummmmm o yaratığı..

Çekemeyen hastalıklı tipler bir yerden sonra yapıyor yapacağını çatlıyor ama çatlarkende çizik atmaya alışıyor işte....Allah korusun böylelerinden..amin..

telefonunun o numarayı engelleme özelliği varsa engellesin.

yada, telefonunu bir kaç gün evde bıraksın, gelen çağrılara siz dönüş yapın.

ve bir ara abisine yada babasına bu durumu siz anlatın.
bu durumu anlattığımı eşim bilmesin. o sizi düşünerek idare etmeye çalışıyor ama evliliğimiz zarar görüyor diye söyleyin.

zaten en çok çekindiğimiz durum da bu , allah muhafaza eşime iftira atarlarsa ne yaparız diye korkuyoruz.eşim burada oldukça fazla tanınan ve saygı duyulan birisi....öyle bir iftira olsa buraları terk etmek lazım ...

inanın eşimle ben de ilk zamanlar hiç art niyet aramadık , halen bile yanlış düşündüğüm hissine kapılıp kendimi kötü hissediyorum...ama iyi niyetle bile olsa ilerde bu telefon trafiği başımıza iş açabilir diye çekiniyoruz...belki kızın abisi ile babasının haberi yoktur e ilerde öğrenir de onlar art niyet ararlarsa olacakları düşünmek bile istemem....aileden biri saydık kapımızı açtık kızımıza yan gözle baktı derlerse ne de olsa kız sadece çağrı bırakıyor eşim arıyor ve bunu ispatlamak da zor olur....bir de niyeti iyi değilse şimdiden tedbir almazsak yarın bir gün eşimden farklı beklentiler içine girmesini de istemem doğrusu

Neden korunma dusını okumuyorsumuz?yani ayetel kürsi.Bol bol kuyun.Günde elli kere.aslında bir dua daha vardı ama unutttum.Gerçekten etkililer.

eşim de ben de sabah evden çıkarken ve akşam evimize girerken mutlaka ayetel kürsiyi okuruz zaten canım

bu olay daha fazla dallanıp budaklanmadan bence bir an önce çözmelisiniz...
önce niyetini anlamalısınız,bunu da eşinizi aradığı numaraları size yönlendirerek onlardan gelen aramalara siz cevap verebilirsiniz...
zaten o sizin sesinizi duyunca mutlaka pot kıracaktır :) ama siz oldukça soğukkanlı bir şekilde benimle konuşabilirsin,hem ben de bayanım falan gibi
konuşup tepkisini ölçün eğer gerçekten sırf birileri konuşmaksa derdi konuşur...ama yok değilse o zaman hiçç beklemeden abisine gidip durumu anlatın...
eşinizin yada sizin itibarınız yada huzurunuz bozulmadan bişeyler yapmalısınız...
hem abisi ile siz konuşursanız yada eşiniz konuşurken yanında olursanız onların olumsuz konuşmalarına yada iftira atmalarına engel olabilirsiniz...

Canım size biraz pahalıya patlıycak ama önerim şu. Yeni telefonlarda numarayı erişime engelle diye bir bölüm var. Telefonculardan ögrenebilirsiniz eşin telefonu degişsin ve bahsi geçen hanımın telefonunu yasaklı listesine koysun. Böylece mesele hallolur ailesinede bişi diyemiyceginden kimsede kırılmaz.. Saygılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…