çare bulamıyoruz

sevgili butterfly...baskalarini kirarmiyim diye düsünürken kendi yuvanin yikilabilcegini de aklindan cikarma...sence sana hangisi daha agir gelir...kocani kybetmek mi yada baskasinin üzülecegini bilmek mi?

ben okurken çıldırdım birde olayı yaşamak daha fenadır eminim. O aileyle araya bayabir mesafe koymalısınız kesinlikle görüşmemelisinz bence belki eşiniz iş gereği biraz sıkıntı yaşayacak anladıgım kadarıyla ama bu evdeki huzuru kaybetmekten iyidir. Durumu kızın ailesine bildirmek kısmı size kalmış onları tanıyan sizsiniz ama kimse kendi kızına kardeşine toz kondurmaz gibime geliyor olurda suçu bu sefer eşinize atarlarsa daha fena.... inşallah biran önce çözülür bu durum Ne yüzsüzlük bari eski kocasıyla barışsada sizde kurtulsanız

sevgili butterfly...baskalarini kirarmiyim diye düsünürken kendi yuvanin yikilabilcegini de aklindan cikarma...sence sana hangisi daha agir gelir...kocani kybetmek mi yada baskasinin üzülecegini bilmek mi?

Bence sizin huzurunuz bozulacağına onların huzuru bozulsun.. Oturup bir düşünün... O kız aramaya devam edip mutlu devam edecek günlerine siz huzursuz olacaksınız.
yada kesin çözüm getirerek (babasına söyleyerek yada telefondan engelleyerek)siz huzurunuza kavuşacaksınız o mutsuz olacak.

Böyle kızları okuduğum zaman kendimden utanıyorum. Ne anlarlar evli adamlardan hiç anlamıyorum.. Erkeğin köküne kramp girdi sanki yok mu başka biri??

Tam cinnetlik artık sizin çekineceğiniz birşey kalmamış
eşinizin telefonuna bir günlük el koyun kız aradığı zaman siz çıkın ne istiyorsun bana söyle diyin tersleyin
gerekirse ağzınıza geleni söyleyin bu kadar terbiyesizlik görmedim kızın niyeti belli
gitsin başkasını arasın niye sizin eşinizi arıyor ki.

okurken daraldım resmen,bu ne yüzsüzlük,ne küstahlık
başkaları üzülmesin diyede senin dirliğin neden bozulsun butterfly..
sen karşına almışsın konuşmuşsun, yanlış anlaşılmaktan dolayı mahçup olmuş gibi hallere girmiş..ee daha ne arıyor o zaman.. eşinin gerekirse arası açılsın onlarla, istediği kadar arasın açmayın telefonu. yada sen aç telefonu,buyursun konuşsun.. pes eder heralde bi süre sonra.. eşinin fikrini alana kadar,hemcinsi olarak seninle muhattap olması daha doğru olur.. aaaa çok kızdım yaa.. her yerden böyle tipler çıkıyor,sinir oluyorum(bu aralar yakınlarımdan çok duyar oldum,görür oldum)..sanki erkek kıtlığı var, acaba düşermi diye kafeslemeye çalışıyorlar.. elinden geleni ardına koyma

hepinize teşekkür ederim az önce eşimle birlikte numaralarını engelledik, eşim dua ediyor ki abisi ya da babası yanımdayken inşallah telefonum çalmaz da anlamazlar engelli olduklarını diye:) görelim bakalım pes edecek mi

gercekten cok cansikici bir durum...ben anlamiyorum bir kadin neolursa olsunnasil evli bir adami ararki hemde gunde 10-20defa... olay daha tazeyken cozum uretin
esin terslesin onu telefonlara bakmasin, niye bakiyor? sonucta arar arar sikilir dimi? en son care babasina gitmek...hos bir durum degil..sizi rahatsiz etmeye ne gerek var

siz fesat falan değilsiniz, kadının tavrı gerçekten düşündürücü. evli adamı bu kadar çok ne diye arar bir kadın, eften püften bahanelerle üstelik! engelleyerek çok iyi yapmışsınız, bu sefer abuk subuk sebeplerle eşinizin iş yerine gitmeye kalkmasın yalnız. bence mesafenizi koruyun. eşiniz de belli ki sizi çok seviyor, onlarla konuşmasının ilişkinize iyi gelmediğini güzelce anlatın, çıkartın bu insanları hayatınızdan.

bence siz böyle düşünüp dururken zaman kaybediyorsunuz!!!
o bayanın kaybedecek çok fazla birşeyi yok ki anneside konuyu bildiği halde hala susuyorsa
yada kızını savunuyorsa babasının ve abisinin bilmemesi gibi bir durum yok bence!!!
üstelik zaman geçtikçe haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz babası ve abisi konuyu bilmiyorsa şayet
ki biliyorsa bile bu konu ayyuka çıkınca kimse bilmiyor olur hatta eşiniz o bayanı aradığı için(o çağrı yapıyor eşiniz arıyormuş
telefon aramalarında bayanın aradığını kanıtlayamazsınız) eşiniz bayanı rahatsız ediyor durumuna düşer ....
ve bu tür insanlar konuşmaktan anlamadıysa eğer inanın rezilliktende rahatsız olmazlarrr...
her ne yapacaksanız bence bir an önce yapmalısınız zaten 2 aydır devam eden bu duruma artık dur demelisiniz...
yoksa eşinize atılacak iftiraları ben düşünemiyorumm kimse benim sütüm kara demez unutmayın...
numarayı engellemek yada telefonlara dönmemek bence çözüm değil...direk eşiniz abisiyle konuşacak belki babası yaşı itibarı ile
hoş karşılamayabilir...abisine anlatmalı rahatsızlığını bunu da gerekirse daha sonra konuşulanlar çarpıtılmaması açısından sizle birlikte abisiyle konuşarak halledebilir..ama mutlaka ailesi bilmeli durumu bayan pek aramaktan vazgeçecek gibi durmuyor...o abisine istediği gibi anlatmadan siz anlatın bence...

anlamazlar canım çünkü engelli olduğu için telefon çalmayacak hiç. eşin de artık yuvasını korumayı düşünsün başkalarını düşüneceğine.

merak etmeyin..

eşinizin duruşu gayet dik.

parazitlerden de kurtulursunuz yakın da..

kadın belki kötü niyetli değildir diye düşünüyordum..

ama gayet masumane aramalar bile olsa adamın eşi evine çağırıp uyarıyorsa,

insanın yüzü kızarır aramaz..

ama düşündüğümden hazımsızmışlar...

dış kapının mandalı için gerekli çözümleri ele alın ama onun içinde huzurunuzu kaçırmayın..

aklı mantıga aykırı.aileside mi uyarmıyorr bu kadını çok ilginç.bence ayıp mayıp olmaz hiç cvp vermesin yaa illa açmak zorunda deil telefonu.zamanlaa belki aramak için bahane bulamazz.utanmaz kadın yaa

o kadını arayıp açık açık tehdit edeceksin seni savcılığa veririm falan diye olmadı kadının babasına kadar gideceksin o kızının icabına baksın

günde 10-15 kere bi insan ne bahane edilerek aranır anlaamadım....
sen çözümü bulmuşsun faturayı al babasına git bi sıkıntısı varsa erkek kardeşini arasın senin eşini neden arıyor ,rahatsız olduğunu söyle ..
bu konu için evliliğini etkileme
allah kolaylık versin...

kızda mide yokmuş dengesiz salak eşin bi adam gibi terslesin bi ağzına etsinde bak bakalım arıyomu yok kırılacaklar yok bilmem ne boşverin kırılırsa kırılsın sizin üzülmenizden önemli değil

eşiniz bu kadının telefonlarına asla ama asla cevap vermesin hatta kardeşimin samsung telesonu vardı numara engelleme gbi bir programı vardı bu da araştırılabilir aradığında asla açmasın eğer başka numaradan arar da eşiniz ararsa terslesin böyle bir terbiyeizlik görmedim, eşinizin duruşu dik ama olsun açmasın teli

Nasıl ki msn de istemediğimiz kişiy engelleyebiliyoruz telefonların böyle bir özelliği var. Zaten engellendiğini öğrendiğinde yüzsüz değilse geri çekecektir kendisini. Bazen birilerini kırmak gerekiyor ki aileler dağılmasın, dertler katlanıp büyümesin.

yuh ve çüşş diyoorum ...kusura bakmayın ama sinir oldum...
yani haklısınız ne demek evli adamın tel. zırt bırt aranırmı...ne ayıp ne yüzsüzlüktür...
valla sizin aranız açılacağına ailesi ve abisiyle alakayı kesersiniz...tel engellerseniz olur biter..
o kadının amacı belli takmış eşinize yüzsüz kadın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…