Çaresiz Hissediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi dumb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Issizlik diye birsey aylarca yillarca sürmez..ama is begenmemezligi sürer..
Esiniz neden gecici süreligine biryerde calismak yerine kurslara yaziliyor?
Siz bu yüzden intihari niye düsünüyorsunuz..
Kendinize gelin lütfen..dünya batmiyor..hayat inisli cikisli.. gayet normal bir durum bu..
Ama esiniz gururlu bir insan sanirim..aileye söylemiyor, gecici is yapmiyor..eee böyle de olmaz ki.

Canım benim herşey bizler için.Toparlan ve kendine gel lütfen, eşin çalışmadığını gurur meselesi yapmış ve ailelerden saklamış ancak bunda gurur yapacak bir şey yok.Sonuçta işsizlik Türkiye de pek de sürpriz bir şey değil.belki aileler ön ayak olurlar ne bileyim insanın annesi babası ne günler için var sanıyorsunuz
Bu kadar eliniz kolunuz bağlı olmayın çaresiz hissetmeyin.Biraz sıkıntılı dönemlerden geçiyorsunuz ama bu kadar kapalı kutu olarak seçmeyi siz seçmişsiniz,yapmayın.

önce lütfen sakin olun.
hayat zor, tek işsiz eşiniz değil, çok işsiz var maalesef ama tecrübesi varsa elbet bulacaktır, 2 ay karamsarlığa kapılmak için çok erken bir süre.
sabırlı olun. ailelerinizle mutlaka işsiz olduğunu paylaşın bilsinler. iyi gününüzde nasıl sizinle gülüyorlarsa kötü gününüzde de yanınızda olsunlar.
eşiniz kurstan çıksın, en azından yeni bir iş bulana kadar ayranı yok içmeye tahtırevanla gider..... olmasın.
siz de sakin ve sabırlı olun. yalandan gülmek zorunda değilsiniz, insanız hepimizin zor anı var. kendinizi zorlamayın, bunaltmayın.
intihar çare değildir, kötü günler geçer, biraz sabır lazım sadece

Neden is bulamasin ki 2 ay cok uzun bi zaman degil illa ki bulur. Ayrica ailelerden saklamaniza gerek yok ayip degil gunah degil onlar da maddi manevi destek olsun size. Ingilizce de ogrenir nolcak zor sey mi sanki. Sikma canini

Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açarmış. Sabır. Mesleği ile ilgili bir iş bulana kadar geçici başka işler yapsın. Netten yapılan işleri araştırSin. Unutmayın her gecenin bir sabahı var.

çaresize dua demişler.Bazen bende sizin gibi düşünüyorum ama muhakkak bir çıkış kapısı vardır

neden issiz oldugunu sakliyorsunuz anlayamadim. ayip bisey degil ki... hem aileler bilse yardimda bulunmalari muhtemel bi durum . neden soylemeyerek beklentiye girmelerine dolayisi ile kendinizi harap etmeye mahal veriyorsunuz

Endustri mühendisliği çok guzel bir daha meslek. sadece bulundugunuz sehirde mi iş bakiyor eşiniz?

endüstri mühendisliği öyle asla iş bulamaz denilecek bir bölüm değil ki bence en iyi mühendislik bölümlerinden biri. biraz daha sabret eşin illa bir iş bulur bence. hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer bulunduğunuz yerde iş imkanı fazla değilse büyük şehirlerden de iş başvurusu yapabilir. ama eşinle beraber bence sende yeni bir iş bakmalısın yemek ve yol da içindeyse 1000 lira gerçekten çok yetersiz. ingilizce kurslarına da sürekli gitmeyi anlamsız buluyorum. daha önce kursa gitmişse tekrar gitmesine gerek yok ki. netice de bir temeli var internetten de çok kaynak var evde kendi kendine de yol alabilir. zaten ingilizce böyle öğrenilebilecek bir dil değil. en azından sadece konuşma kursları var onlara katılsa hem de daha az masraflı olur belki de daha yararlı olur.

Öncelikle ingilizceyi hızlı ve ögrenmenin en iyi yolu normale oldugundan fazla calısmak pratik yapmak sürekli bir seyler katmak kursun yanında kendi basınada bir seyler yapsın.Bazı kocalar var is bulmak istemiyor bile en azından kocanız arıyor da dönüs olmuyor.Daha cok arastırın büyük bir yer degil bir markette bile calıssa simdilik faydalı olucaktır size dogru dürüst bir is bulup muhendisligini devam ettirene kadar.Kötü günleriniz gecer siz ayakta durmaya kocanızın yanında olmaya bakın iyi bir koca ki is arıyor pes etmiyor bir seyler yapıyor bu yüzden intihar etme düsüncesinide kafanızdan atın.En kötü secenek intihar etmek degil ailelere haber vermek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…