PeSpEmBe Uyuduum ben Büyüdüüm ben Kayıtlı Üye 15 Kasım 2008 1.675 3 116 İzmir 13 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PeSpEmBe #121 Hıııı bu arada ben forumdaki---teşekkür----bölümünde sizler için bi yazı yazmıştım,okursunuz canlarım,öptüma.s.
Hıııı bu arada ben forumdaki---teşekkür----bölümünde sizler için bi yazı yazmıştım,okursunuz canlarım,öptüma.s.
biricixgxim tatlı HUZUR almaya geldim Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2007 815 0 96 44 Antalya 13 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PeSpEmBe #122 çok sevindem herşeyin yolunda olduğuna inşallah bir daha olmaz..birbirinizin kıymetini bilirsiniz Şeniz
çok sevindem herşeyin yolunda olduğuna inşallah bir daha olmaz..birbirinizin kıymetini bilirsiniz Şeniz
P paradises Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2009 387 11 316 Denizli 13 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PeSpEmBe #123 bence eşin haklı millet ne sorunlar yaşıyo.çok çocukça davranmışsın
B bir_umut Ziyaretçi 13 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PeSpEmBe #124 Kadınların içinde büyümeyen bir kız çocuğu vardır ve erkeklerin çoğu bu kız çocuğunun dur durak bilmez sorularından sıkılır. Bence artık büyümelisin canım yoksa sorunlar büyüyor. Bir ömür boyu mutluluklar
Kadınların içinde büyümeyen bir kız çocuğu vardır ve erkeklerin çoğu bu kız çocuğunun dur durak bilmez sorularından sıkılır. Bence artık büyümelisin canım yoksa sorunlar büyüyor. Bir ömür boyu mutluluklar