Çaresiz kaldım....Ne olur okuyun ve fikir verin... :(

valla canım iyi dayanmışsın 15 gün ben 1 gece bile dayanamam kocam olmadan ve sen daha 6 aylık evliymişsin erkekler yalnız bırakmaya gelmez kesin sensizlik başına vurmuştur ondan sinirlidir bende 2 yıllık evliyim yalnız 2 3 sefer yatmışımdır o da eşim balığa giderse ozaman ama asla o olmadan ona dokunmadan yanında uyanmadan uyuyamam sana tavsiyem sakın bidaha yalnız gitme ne o öyle 15 gün ayrı kalınırmı ben anlamıyorum benim çevremdede var böyle evinden ayrı kalanlar emin ol evinden soğursun hep gitmek istersin her seferindede böyle sorunlar yaşarsın

bence ayrı geçirilen her gece araya soğukluk sokuyo diye düşünüyorum bennmirmirmirmir
ve bu sık sık oluyosaa çok kötü
ya hani yanlış anlamayında kızmayında bana sevgi zayıflığı gibi geliyo ben mi tuhafım acabaCADIARZU
ayrı yatma düşüncesi bile beni üzer böyle bi şaka yapsa bile ağlarımm:çok üzgünüm:
açıkçası eşimin bensiz kalmaya annesine bile olsa gitmesini istemem :1no2:
bende asla eşimi bırakıp helede keyfi gezmeye gidemem ya onsuz uyuyamam :çok üzgünüm:
ama erkekler geniş yürekli içilerinde yaşıyolar herşeyii

Son düzenleme:
Evliligin ilk aylari mi desem ne desem...
Sen naz yapmissin esinde nazi sevmezmis bagirirmis, çagirirmis
Ben olsam sahsen aramazdim. beklerdim.
Niye gerizekali diye bagiriyor be? nolmus yani ne var ki ?
ohoo biz ne sorular soruyoruz birbirimize bazen
hayret birsey...relaxxxxx de esine..;biraz çok gergin sanirsam

Daha yeni evlisiniz neden ailene öyle uzun kalıcı gittin ki... ama senin kocada çok sinirliymiş Çok üzgünüm çoook

ay benim eşimde kova,hiç çekilmiyorlar bazen.benim eşimde böyledir,ben artık sormuyorum sadece seni çok özledim diyorum oda dicekse güzel bişey söylüyor,ama ben daha çok sana hakaret etmesine takıldım,benim eşimde böyle kelimeler kullanırdı son bir senedir kullanmıyor çünkü biz bir takım sorunlar yaşadık ve ben içimde olan herşeyi kustum ona,bana hakaret ettiğinde gözümde onun çok küçüldüğünü içinin aslında nasıl pislikle dolu olduğunu ve bana söylediği her kelimeyi kendisinin hakettiğini,bir erkek karısına böyle kelimeler söylememesi gerektiğini,benim ona emanet olduğumu ve onu asabiyetini çekmek zorunda olmadığımı tıpkı onun benim kaprislerimi çekmek zorunda olmadığı gibi söyledim ki ben ona karşı hiç hakaret kelimeleri kullanmadım.benimki herkesin yanında hakaret ederdi,bak daha yeni evlisiniz ve onun sana hakaret etmesine izin verme yoksa sonu gelmez en ufak şeyde hakaret eder sana,sakin ve tatlı dille konuş,ben bağırarak söyledim herşeyi ama ben dolmuştum çok,ama sen bunu yapma,sen tatlılıkla konuş sana hakaret etmesin zamanı geldiğinde böyle bişey olduğunda konuş durup dururken bu konuyu açma,bu durumdan rahatsız olduğunu söyle o sinirlenirse bile sakin dur karşısında mümkün olduğunca,sende bu tarz sorular sorma erkekler bizim kadar ince olamıyorlar,,,onlara bu sorular çok karmaşık geliyor anlayamıyorlar,onların mantığı düz mantık aslında,erkeklere karşı açık olmak lazım,hani biz bazen kadınlar surat asarız eşimiz neyimiz olduğunu sorduğunda onlara hiç diye cevap veririz,onların bizim sıkıntımızı anlamasını bekleriz sonra,ben yapardım eskiden bunu artık yapmıyorum çünkü anladım ki ''hiç''demek erkekler için gerçekten HİÇ anlamına geliyor,o bizim dediğimiz ''hiç''in altındaki anlamı göremiyorlar,

bu arada 15 gün uzun bir zaman ben kalamam o kadar ayrı,erkek milletini uzun süre yalnız bırakmaya gelmez.araya soğukluk girer.ben eşim olmadan mecbur kalmadıkca kalmam kendi ailemde nede onun ailesinde hiç bir yerde.

Son düzenleme:
Canlarım neler oldu son 24 saat...
Dün dediğim gibi msn iletisi yanlış anlaşılmıştı,ben hemen nete girip iletimi -onu çok özlediğim-yönünde değiştirdim,o da bunu görür görmez hemen oraya bana -ilanı aşk edercesine özlemini-yazmış.Ben tabi çevrimdışıyken bunu gördüm ama çoook mutlu oldum.Sabah da dışarı çıkacaktık ,çıkmadan onu aradım ve hiçbişey olmamış gibi -nasılsın cnm- diye sordum.O da baya olumluydu ses tonu itibariyle.Ben de dışarı çıkacağımı,ona burdan almamı istediği bişey olup olmadığını sordum.O da -seni,sadece seni- dedi. Sonra da -ya böyle olmuyo ya bi daha seni göndermek yok- dedi.Ben de -- o konuyu açmayalım artık-- dedim.O da --yok ondan değil,çok özledim de seni ondan böyle diyorum-- dedi.Bugün de aradı beni --eve döndünüz mü --diye mrk etmiş.Şimdi de o konuyu hiç açmadık ama konuşuyoruz eskisi gibi,hatta eskisinden daha dikkatli ve yapıcı.
Bu konuyu daha açmam kızlar,aramız düzeldi ya ,ben hatamı gördüm ya,o da inşallah kendi hatasını görmüştür.Şimdilik mutluyum bu bana yeter,kaç gündür nerdeyse depresyondaydım,çıktım şükür,hayat döndüm ya resmen.
Sizi çok seviyorum ,hepiniz benim kardeşimsiniz.Çok saolun tüm yorumlarınız için...
NOT: Bugün arkadaşımın tavsiye ettiği o kitabı aldım,okucam mutlaka.Ve artık erkeklerin dilini de çözücem inş.:):)

ay bak ne mutlu
canım benim
yarayı ne kadar deşersen okadar büyür ve izi kalır
ama bırak kapansın hiç bişi kalmaz
3günlük dünya ufak gereksiz şeyler için şimdiden yıpratmayın birbirirnizi
da cokk şeyler öğrenicek çok şeylere tanık olucaksın dah öçok olgunlaşıocaksın
ama bunları normal karşılarsan ne sen nede eşin zarar görmez
erkekler kadınlar kadar düşünceli kibar olamıyo
bazen pat diye istemeden kırabiliyolar
ama mutlu olmaksa amacın bırak onu öyle kabul et sevginiz dahada büysün
inan bizde ilk seneler böyle şeyler için tartışırdık
düşündükte biz ne için kırıyoruz biribirimizi hiçç incir çekirdeğini doldurmaz
yaşım küçüktü evlendiğimde ama her geçen sene beni dahada olgunlşaştırdı eşime dahada alıştım
onu öyle kabul ettim ve böyle çok mutluyum çok şükür
yeni evlilerle şeytan uğraşırmışşş şeytana yenik düşmemek lazım :)))

Son düzenleme:
sevindim canım çözüldügüne...mutlu olmaya bak hayat kaç gün ki?

Eşinizin huyunu bildiğiniz halde neden sinirlendiricek bir şey yapıyorsunuz ki?
Bırakın onlar bi başladımı susmak bilmez ki hiçte çekilmezler yani..
Bu adamları anlamak zor olduğu için onlardan romantik olmalarını beklemek çok saçma olur bence.
Ortada bana göre kızılcak kavga çıkartılcak bi durum yok ama odun odundur( odun = erkek)
Ne anlar nazdan.. Küçük bi çocuk gibi şımartılmak istenmesinden.

canım çok sewindim birbirinizi çok sewiyosunuz hep sewin rabbim ewliliğinizi sonsuza dek sürdürsün birbirinizin kıymetini bilin sewginiz daim olsun aşkla kalın :asigim:

canım bence eşinin kafasında başka sorunlar var..
geçim sıkıntısı çekişyormusnuz yada eşinin işiyle ilgili sorunları varmı?
yada sana anlatamadğı bazı sorunları var gibime geldi..
normal bir insan bukadarcık birşeye böyle bir tepki göstermez..
yanılıyor olabilirim ama aklıma ilk gelen şey bu oldu..

bence tek bi nedeni var seni çok özlemiş özlediği için de senin ona 2 ay kalıyım demen ona çok dokunmuş bence sana orda huzur vermemek istio biran evvel dönmen için...

canım diğer sayfaları okumadım..çok sevindim aranız düzelmiş..ama dediğim gibi kafasına taktığı başka şeylerde olabilir..mutlu kalın canım :))

aranız düzelmişşş çok ama çok sevindim her gününüz daha güzel olsun ya bütün sevenler mutlu olsun nolurrr bugunde eşinize kavusursunuz hersey eskisi gibi olur mutlu kalın

Arkadaşlar size bişey daha söyliyim mi,,,
benim burcum akrep,,,

ay yemın edıyorum ılk okudugumda aklıma gelmıstı kesın akreptır dıye ehe:)
canım cunku bende bole nazlar yaptıgımda bıraz huysuzlanıyor benım sevgılım
ay bu arada okuyacagın kıtap hangısı merak ettım, ya gerıye dogru gıdıyorum daha kıtabın adını goremedım

canım kızım diyorum sen yeni evlisin sanırım kızım yaşındasın sana bir anne öğüdüvereyim yeni evlisiniz kocan henüz evlilik hayatına alışamamıştır onu bunaltma
kabedersin üstüne çok gitme çok arama kafasını toparlaması için önünüzde çok üzün yıllar var böyle kaprisler sizi birbirinizden soğutur kocana iyi davranki seni özlesin arasın eve gel artık desin bunu üstüne giderek yapma kaybedersin bunu ben gördum
çok yakın bi akrabamdan ve yaşantıları sizinkine benzettim aylıldılar aman kızım evliliği kadın yürütür erkekler çiçek gibi çok sularsan çürür az sularsan kurur bunun dengesini sev vereceksin akıllı kunaz dürütce evliliğine sayip ol.....:enbuyukkk:

Kızlar bu arada biz 6 aylık evliyiz onu da belirteyim...

arkadasım merak etme bız de 9 aylık evlıyız aynı seylerı esım de bana yapıyor. Haksız da olsa haklı da olsa haklıymıs gıbı bı kenara cekılıp konusmaz gunlerce bazen haftalarca.Artık ben ozur dıleme durumuna duserım dılerım de aramız kotu olmasın dıye.Kusluge tahammul edemem herseyı konusarak halletmeye calısırım esım ıse karsıma alıp konusmama ragmen cevap vermez.Yanı bole oturup evlılıgımız hakkında konusmuslugumuz yoktur.Sen de cok ustune gıtme bosver

Canlarım ya evimden yazıyorum size şu an.Eve geldim eşim beni karşıladı o gün.İnanır mısınız sanki hiç onca kıyamet kopmamış,sanki hiç o sorun yaşanmamış gibiydi o da ben de.Bugün ben geleli 3 gün oluyo,hala da o konuyu açmadık .İşin ilginç yanı o da açmadı.Bence o da anladı hatasını,yoksa açardı diye düşünüyorum.O kadar özlemiş beni,tabi ben de onu.Bana --bi daha seni göndermicem,olmuyo sensiz --diyip duruyo ...
Bana dualar etmissinz canlarım ya amin diyorum size.Hepiniz çok mutlu olun emiiiiiiii...
Kitabıma başladım,inanın tam bizi anlatıyo sanki ,aynı eşimle aramızda geçen ve benim takıldığım yerler var içinde.İnşallah bana fayda verecek diye düşünüyorum.
Şimdi çok mutluyum şükür canlarım,ALLAHIM bi daha sorun yaşatmasın ...

Canım kiabın adı "erkekler marstan,kadınlar venüsten" .
Bence çok faydalı bi kitap ,erkek-kadın farkını çok güzel ortaya koymuş,keşke evlenmeden önce okusaydım diyorum,belki de bu kadar sorun yaşamazdık evliliğin ilk aylarında kimbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…