Çaresiz kaldım....Ne olur okuyun ve fikir verin... :(

Eşin ço kayıp etmiş gerizekalı bile demesi sizi tanımasam da ilişkinizde yüzgöz oldugunuzu ve saygıyı yitirdiginizi gözterdi bana...saygı duyan bir eş bun yapmaz ki..
eşiniz cok ayıp etmiş tamam ama kendini eleştirin bakalım...bence bu sizin onu ilk denemeniz değildir..sacma sapan bir soru cidden sorunuz..eşiniz de anlamış zaten gıcık olun diye demiş ki kal aylarca..
siz onun sevgisini denemeyin bu kadar acıkca adamla evlenmişsiniz artık demek ki eminsiniz..eger sık sık yapıyorsanız yıpratırsınız ilişkiyi..ki zaten yıpranmış ..bi arkadasım bile gerizekalı diyemez bana kaldı ki eşim diyecek..hayatınızdan cıkarın karar alın bu saygısız sözleri..
eşinizin siniri için de bence bir doktora gidin.

arkadasım sen hala neden annenlerdesin ya.............................
eşin üzgünmüş haber alıyorsun ya annesine gidip kalsaydı sen ne yapardın gelmiyor diye kızardın madem evliliğinde sorun var kalk git evine artık annende bu kadar kalmana lüzum mu var?şahsen evlenirsem evimden zor ayrılırım eşim nereye ben oraya..

canım iletiye her ne yazdıysan,üstüne alınıcak tarzdan bişeydi demekki..e bide bu tatsız olay yaşandı,tuzu biberi oldu işte..kalk git artık lütfen eşinin yanına..adam sana geri döndüğünde ,ben seni 3 gün aramıyorum,konuşmuyorum,sen ailenin yanından ayrılıp yanıma gelmiyosun,benimle telefonda sorun çözmeye kalkıyosun,biz karı-kocayız farkındaysan diyicek..haksızda olmaz derse..

Ah cnm ya biletimi baştan gidiş dönüş almıştık, babam da biliyor gideceğim tarihi,
Şimdi erken gitseydim kesin anlardı eşimle bi sorunumuz olduğunu(babam çok zekidir) ,sonra da ayıkla pirincin taşını atasözünü yaşamamak içi sırf ...
Yoksa içim içimi yiyor ,şu 2 günde sanki 2 yıl yaşlandım,ben istemez miyim hemen gitmek
Son 2 gün zaten...

ailene göre hareket edecek yaşı geçmişsin bence..yok babam anlar yok ailem ne der diyerek olmaz arkadasım..hesap verecek degilsin artık kocan var evin var eşimi özledim de hasta de olsun bitsin ibleti istersen öne alırlar asla hayır demezler..

Aynen öyle oldu cnm,yanlış anlaşılmaya çok müsait bi söz olmuş şimdi düşününce.
Ben de buraya gelince ilk işim kitapçıya gidip kitap almak olmuştu,onda çok beğendim bu sözü ve hemen de msn ye yazdım.Hiç eşimin onu okuyup da üzerine alınıp da olayın daha da büyüyeceği aklıma gelmedi ki:çok üzgünüm:
İşler sarpa sardı...
Eşim baya hasta olmuş sinirden...Kesinlikle artık karar verdim erkek dilini çözmem lazım,artık bu konulara takılıp üzülmek istemiyorum:çok üzgünüm:

canım bence de erkek dilini öğren yani en azından eşinin dilini öğren...bi daha da uzun süreli tatil olayını yapma o yapsa sen kızmaz mıydın?

Dün bakmıştım ama şimdi tekrar baktım internette uçuş günlerine.
Malesef aynı,,,en erken benim gideceğim gün var,daha erken yokkkkkkkk:sm_confused:

Çok fazla üzülme bence tatlım eşinin yanına döndüğünde eminim bütün sorunlar çözülecek. İleti kısmına ne yazdın bilmiyorum ama :) eşinde yanlış anlıyacak yer arıyo galiba. Ailenle son günlerini güzelce geçirmeye bak nasılsa düzelicek herşey. Eminim eşinde seni özlemiştir ama biraz inatçı galiba ödün vermiyo. Zaten c.tesi sevgililer günü iyi değerlendir derim. :1hug:

canım bence de erkek dilini öğren yani en azından eşinin dilini öğren...bi daha da uzun süreli tatil olayını yapma o yapsa sen kızmaz mıydın?

Öğrenicem cnm hem de döner dönmez ilk işim tavsiye edilen o kitabı almak olucak.
Bi daha mııı tövbeeee...En fazla 1 hafta gelirim,onda da artık beni gönderirse tabi :çok üzgünüm:

Dün bakmıştım ama şimdi tekrar baktım internette uçuş günlerine.
Malesef aynı,,,en erken benim gideceğim gün var,daha erken yokkkkkkkk:sm_confused:

otobüsle git uçağı da acık tarihli olarak ertelet..eşin sevinsin diye diyorum belki de ruh hali kötü şu an..belki de senin onu sevmedigin o da düşünüyor..neyse artık olmazsa sabrediceksin inş.düzelir en kısa zamanda sıkma canını...arada kavga da olur tat verir ama abartmamak lazım..yerimseniben

kaç gündür ailenin yanındasın? ve ne zaman geri dönüyosun canım?

saol cnm umarım herşey düzelir hem de bi daha olmamacasına...
İletimi de yazıyım :
"Temiz kalp iki yüzlülük yapmaz,yokluğunda sevdiği güzelliğin varlığında şükrünü azaltmaz.SEVDİKLERİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN:"
aynen buydu cnm .
Sanırım o çok yanlış anladı çooooooooookk:çok üzgünüm:

hımmm, siz güç savaşına cevırmıssınız işi,

sen mı haklısın o mu haklı sen öyle desen o ne diyecek,

yeterınce flört etmemişsiniz belli kji hemen evlenmıssınız flörtte yapılan sacmalıklardan bırını yasamıssınız şekerım,

sen annende daha kalma bence gıt kocanın yanına

adam eve ekmek getırmekle cabalasıyor sense cocukca oyunlar yapıp onun sevgısını sınıyorsun aklınca

adam sevıyor kı senı ancak bu kadar delırmıs baskası olsa hastanelık olurdu ya da hıc tepkı vermezdı yıne sınırden kuduran sen olurdun,

boyle yapmamalısın bu sana ders olsun bence kendıne pay cıkar ve hanım hanım artık boyle cocuk hareketlere kalkısma derım. bu benım fikrim tabı, sen kendın daha ıyı bılırsın ne yapıcagını.

güzelim bu yazıyı tamda ondan ayrıyken yazman cuk diye oturmuş yani..tabi üstüne alınır..kalbin temiz olsa iki yüzlü davranmazdın,beni uzaktan sevdiğin gibi yanındayken sevmiyosun sevgili eşim..gibi bişey olmuş bu...sengözlerimebaksanab ah canım ahhh..biran önce git..yan yana olunca daha kolay sorunları çözmek..böyle sıkıntı dahada büyür..

üzüldüm gerçekten çok yenı evlısınız üstelik umarım herşey yoluna girer.Allah yardımcınız olsun kardeşim...

sen arama sakın paşa paşa arasın kendisi.belki sinirlerine hakim olmayıda ögrenir.ararsan suçlu sen olcaksın.kaçan kovalanır uzak dur arayıp sorma bakalım kaçgun surecek...

Devamlı kendini suçlamaktan vazgeç artık canımcım, kötüde bişey yazmamışsın bence silmişsinde zaten, biraz da o kendinde hata arasın. Ben olsam aramazdım aramak istiyorsa arar, yola çıkacaksın mutlaka merak edip arayacak. O yüzden suçlama artık kendini çünkü o da suçlu. klava:

canım bak bende 1.5 yıllık evliyim,sınavlarım vardı daha iyi ders çalışırım diye annemlere gittim,ama aklım hep ondaydıdedigin gibi bir tartışma olsa elin kolun baglı oluyo sana tavsiyem onsuz asla gitme,hem için rahat etmez hem böyle olur,hem 15 gün çok bence bir daha gitme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…