canım iletiye her ne yazdıysan,üstüne alınıcak tarzdan bişeydi demekki..e bide bu tatsız olay yaşandı,tuzu biberi oldu işte..kalk git artık lütfen eşinin yanına..adam sana geri döndüğünde ,ben seni 3 gün aramıyorum,konuşmuyorum,sen ailenin yanından ayrılıp yanıma gelmiyosun,benimle telefonda sorun çözmeye kalkıyosun,biz karı-kocayız farkındaysan diyicek..haksızda olmaz derse..
ailene göre hareket edecek yaşı geçmişsin bence..yok babam anlar yok ailem ne der diyerek olmaz arkadasım..hesap verecek degilsin artık kocan var evin var eşimi özledim de hasta de olsun bitsin ibleti istersen öne alırlar asla hayır demezler..
Arkadaşlarım yorumlarınız inanın çok güzel,hepiniz birbirinden akıllı bayanlarsınız biliyorum.Bu yüzden burayı ve sizi çokkkk seviyorum ve neden bu siteyi daha önce keşfetmedim onu da bilmiyorum.
Teşekkür kısmında hepinize bi msj yazıcam,şimdi bikaç şey var sölemek istediğim:
"husel" ablacım, (abla diyorum çünkü sizi bi abla gibi yakın gördüm gerçekten)
güzelce aramış seni işlerim yoğundu falan demiş olayı örtmeye çalışmış
sen gene üstüne gidip iyi oku mesajı demişsin
Çok güzel bi noktayı farketmişsiniz .İnanın doğru.Ben günlerdir düşünüyorum keşke diyorum orda hazır aramız düzelmişken deşip de kurcalamasaydım.Şimdi de ailemle son günlerimin tadını çıkarabilseydim ama olmadı
"bonibon" kullanıcısının yorumunu da okudum,
Dediğiniz kitabı okumaya çalışıcam,hatta erkekleri anlama sanatı diye bi kitap varmış onu da alıp okucam,başka türlü ben erkeklerin ve hatta eşimin bile dilinden anlamıyorum çünkü.Gördüğünüz gibi bana izin vermesini nerdeyse sevgisizlik noktasına getirdim.
"newlife" kullanıcısına,
Tüm yorumlarınızı başından beri okudum,olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım (AÇIK OLMASAM ZATEN BURAYA KONU AÇMAZDIM) ve tepki görmek de çok normal...Psikologa da gitmeyi düşünebilirim faydası olacaksa neden olmasın,sağlığını korumamız gereken tek şey bedenimiz mi??? De benim katılmadığım tek şey var ,ömür törpüsü kelimesi. Kimi insan ilgi ve sevgi göstermezse ömür törpüsü olabilir(eşinden ilgi bekleyip göremeyen ve sırf sevgisizlikten hırçınlaşır saldırır),kimisi aşırı ilgi ve sevgi göstererek karşısındakini belki de bunaltarak ömür törpüsü sıfatını hakeder !!! Bense eğer illaki bir çeşit törpü olmayı seçseydim birinci şıktansa ikinci şıkkı tercih ederdim.Eğer o da benim sırf bundan dolayı ömür törpüsü olduğumu düşünecekse canı sağolsun ne diyebilirim ki...
-----------
Ve bugünkü gelişme,
Hala konuşmuyoruz...
Eşim bizim kavgadan sonra benim msn ye yazdığım iletiyi yanlış anlamış kardeşimle konuşmuşlar bu akşam yazdıklarını pc de gördüm.Ben beğendiğim bi sözü yazmıştım,o da kendi üstüne almış bana çok sinirliymiş ve moral olarak da çok kötü durumdaymış .Ben bunları okur okumaz hemen iletimi değiştirdim daha fazla yanlış anlama olmasın diye ama iş işten geçeli 3 gün olmuş benim hbrm yok tabiYa bir yanlış anlaşılma eksikti o da oldu, hayretler içerisindeyim.Keşke o iletiyi yazmasaydım ama nerden bilebilirdim üstüne alacağını
canım bence de erkek dilini öğren yani en azından eşinin dilini öğren...bi daha da uzun süreli tatil olayını yapma o yapsa sen kızmaz mıydın?
Dün bakmıştım ama şimdi tekrar baktım internette uçuş günlerine.
Malesef aynı,,,en erken benim gideceğim gün var,daha erken yokkkkkkkk:sm_confused:
Çok fazla üzülme bence tatlım eşinin yanına döndüğünde eminim bütün sorunlar çözülecek. İleti kısmına ne yazdın bilmiyorum ama :) eşinde yanlış anlıyacak yer arıyo galiba. Ailenle son günlerini güzelce geçirmeye bak nasılsa düzelicek herşey. Eminim eşinde seni özlemiştir ama biraz inatçı galiba ödün vermiyo. Zaten c.tesi sevgililer günü iyi değerlendir derim. :1hug:
kaç gündür ailenin yanındasın? ve ne zaman geri dönüyosun canım?
saol cnm umarım herşey düzelir hem de bi daha olmamacasına...
İletimi de yazıyım :
"Temiz kalp iki yüzlülük yapmaz,yokluğunda sevdiği güzelliğin varlığında şükrünü azaltmaz.SEVDİKLERİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN:"
aynen buydu cnm .
Sanırım o çok yanlış anladı çooooooooookk:çok üzgünüm:
saol cnm umarım herşey düzelir hem de bi daha olmamacasına...
İletimi de yazıyım :
"Temiz kalp iki yüzlülük yapmaz,yokluğunda sevdiği güzelliğin varlığında şükrünü azaltmaz.SEVDİKLERİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN:"
aynen buydu cnm .
Sanırım o çok yanlış anladı çooooooooookk:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?