Çaresiz Kaldım... =(

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
31
Sabah sabah çok kötüyüm.. artık herşeyi içime atmaktan ruhen çökmüş durumdayım ne yapmalıyım bilmiyorum..
Eşimn çalıştıgı iş yernden işinin ve maaşının yükselmesi için bir fırsat geldi çok iyi bir fırsat bizim için.. Bende çalışıyorum
10 günlüğüne istanbula gitmesi gerekti eğitim görecek ve sınava girecek. 14 aylık bir oglum var
Ben panik atak hastasıyım ( babamın ölüsünü ben buldum o haline ben tanık oldum o günden sonra ilerledi ) kalbimde ritim bozuklugu var herhangi bir üzüntüde direk nabız yükseliyor kalp atışlarım yavaşlamadan kendime gelemiyorum ve bayılıyorum..
evde tek kalamıyorum birkere denedim korkuyorum babam geliveriyor hemen aklıma o yaşadıklarım ve kalamadım bayıldım cok önceleri.. eşim istanbula gitti 3 gün oluyor
teyzeme rica ettik sagolsun kaldı.. onun ogluda kalp hastası yarn ameliyatı var ankarada başka kalamayacak
Annem, eşim gitmeden önce demiişti ; hadi 2 günde ben kalırım ama fazla kalamam eşim tantana ypaar huyunu biliyorsunuz dedi..! (2. evliliği annemin sansına cok kötü bir insan cıktı )
Ama eşi , oglunun yanına 5 gün kalmaya gitmişti annem ses etmemişti.. şurda burnumun dibinde 5 dakikalık mesafe ile oturuyoruz gelip kalamıyor kızının evine başıma kakacak diye..
Bende anneme dedim ki ; canın sagolsun anne ne diyeyim.. bugün bize yarın ona onun hiç mi zor zamanı dar zamanı olmayacak haa işte o zamanda ona kimse yardm etmez yazık surda kızının evinde bile kalmaya cekiniyorsun başıma kakar diyorsun..
Biliyorum kızım farkındaym zaten bu evlilikte yürümez dedi.
çok zoruma gidiyor biliyormusunuz .. annem ona her toleransı gösteriyor oglu geldiğinde hizmet hürmet.. oglunun yanına kalmaya gidiyor sesiini cıkaramıyor ,surda eşim yok ben rahatsızım tek kalamıyorum .. ama annem evladının yannda bile kalamıyor.. cok üzülüyorum
neyse su an kalacak kimsemiz yok.. kuzenime dedim onlarda tatile gideceklermiş bugün akşam ..
Görümcem geldi 1 ay evvel istanbuldan yazları 3 ay burda ( eski konumda görümcem ile yaşadıgımız sıkıntıları paylaşmştm.. 1 yıl hiç konuşmadık bende eşimde sonra geldi özür diledi.. ama su an buz gibiyim mesafeliyim gerek duymadıkca görüşmüyorum konuşmuyorum kp evinde kalıyor kv istanblda halen eltimin cocuguna bakıyor kv burda olsa onunla kalr kimseye agız egmezdim )
Eşimle konuşuyoruz , ben dedim ki olmassa tek kalıyım.. napaym kalırım dedim.
Eşim ; olmaz.. tek kalamasın hadi snaa birşey oldu cocuk nolacak ? hadi bayıldın oglumuz nolacak kendini düşünümüyorsan cocugunu düşün sizi böyle bir riske atamam.. benm zor zamanmda bunlar yapıldı bugun bize yarın onlara dedi ( annemden içinn )
Olmaz sizi riske atamam dedi.
şimdi ne yapsam bilemiyorum herşeye ragmen tek kalmayı bir denesem mi ? ama ya birşey olursa diyorum oglum ne yapar.. oglumda cok huysuz azı dişleri geliyor gece gündüz uyku yok bu aralar.. görümcem gelse 2 cocugu var cok seviyor kuzenlerini onada yoldaş olurlar aslnda ama lakin ;
Görümcem ile kalmak istemiyorum sevmiyorum onu..görümcem kalırsa eşim gelene kadar hep kalacak hiç gitmeyecek gece gündüz çünkü kp evi biraz uzak bize 30 dak mesafe yani gündüz gidip aksam gelmesi saçma olur..
Az önce annem aradı ; olmasa ben kalırım ne yapayım bu adam herşeyi başımıza kakıyor zaten o basıma kakacak tantana yapacak diye ben hiç mi biryere kımıldamayacagm cagırmayn görümceni şimdi iyiyken kötü olursunuz yarn eltin gelir yine ypaarlar herşeyini bana muttaç oldular der dedi zaten kötü aranız dedi..
Ben ne yapacagımı bilmiyorum. tek kalsam bir türlü görümcem ile kalsam bir türlü
annemle kalsam bu seferde eşi tantana yaparms basına kakar mış.. ggerci o adamın tantana yapmadığı hiç birşey yok.. ruh hastası resmen
sahi ne yapayım ben ?
Bu arada babamda kalp krizinden vefat etti onunda ritim bozuklugu vardı aynı rahatsızlık bende de var..

Son düzenleme:
Komşuluk bu günlerde önemli işte. Annemin böyle sorunu olsa çok komşu var gelecek, ben de yok ama... Bence annen doğru söylemiş. Laf vermemek lazım öyle birine. Sen neden eşinle gitmedin? Öyle bir ihtimal yok muydu?

Valla yakın olduğunu bilsem gel bizde kal dicem . Sıkma canını az rahat ol korkma Allaha sığın birseycikler olmaz.
bende kalıym diyorum aslnda eşime ama yok olmaz diyor.. sizi riske atmama diyor
eğer bana birşey olrda bayılma nöbeti geçirrsem kimsenn haberi olmaz oglum nolacak bilmiyorum böyle bir riske girmelimiyim sizce ?

Annenle kal. Anne bu ya anne. Ne demek esi tantana yaparmis. Ben bu kadinlari anlayamiyorum. Evlendiler diye cocuklari ikimci plana atmak niye. Bu kadar mi erkek meraklisiyiz.
Benim cevremde de benzer bi olay yasandi. Kadin yeni esiyle anlasamadigi icin 14 yasindaki oglunu annanesinin yanina gonderdi. Annen konusunda israrci ol. Evlat mi es mi? Ki o es sizin babaniz olsa bi nebze. Bu kafalarin degismesi lazim.

ben çalışıyorum o yüzden gitme durumum yok.. olsada zaten tek kişilik otelde kalıyorlar tüm erkek..

annemle mi kalayım yani inanın bilmiyorum işte annem en son aradı
olmassa ben kalaym napaym bu adam herşeye tantana yapıyor zaten dedi.. ama blmiyorm o adama agız egmek istemiyorum yarn başıma kaksın istemiyorum

Rahatsizliginiz icin bir tedavi gordunuz mu? Bir anne icin evde yalniz kalamiyorum diye bir sey yok cunku. Her yerde de yalniz kalabilirsiniz normal olan bu,omur boyu birileri sizi bekleyemez. Tedavi olmaniz sart.
evet gördüm bir süre.. biraz iyiye gittim daha sonra kalbimde ritim bozukluıgu başladı bunun tedavisi yok ne yazkki sadece ilaçla bastırılabilyor.. ama ilaç kullanamıyorum su anda oglumu emzirdiğim için

evet gördüm bir süre.. biraz iyiye gittim daha sonra kalbimde ritim bozukluıgu başladı bunun tedavisi yok ne yazkki sadece ilaçla bastırılabilyor.. ama ilaç kullanamıyorum su anda oglumu emzirdiğim için

Ritim bozuklugunun tedavisi var sakın ha yok diyenlere inanma . Bilakis annem oldu hemde kalp ameliyatindan 20 gün sonra. Damarlarını yakıp yada dondurma yöntemiyle yapıyorlar çok şükür geçti gitti .

Belki de bir süre terapi görmen gerekiyordu,bu sıkıntı aşman için.
Bak canım bu eğitim biter,başka bir zorunluluk gelir,dünya hali bu.
İnsan tek başına her işin altından kalkabilecek güçte olmalı.
Zor da olsa yalnız da olsa.
Şu anda ben olsam görümcemle kalırım.
Annen eşini kötülese de gördüğün gibi boşanmıyor,yarın arası bozulsa eşiyle seni suçlayabilecek kapasitede bence. Üzgünüm...

Gecmis olsun. Ben yerinizde olsam kalirim yalniz. Cunku bunun bir sonu yok. Sadece gece de degil,gunduz de yalniz kalma durumlariniz olabilir. Gercekten zor bir durum. Ama eger ilaca ihtiyaciniz varsa cocugu memeden ayirmaniz daha dogru. Once siz sonra bebek cunku. Size ihtiyaci var, siz iyi olun ki o da iyi olsun

bende kalıym diyorum aslnda eşime ama yok olmaz diyor.. sizi riske atmama diyor
eğer bana birşey olrda bayılma nöbeti geçirrsem kimsenn haberi olmaz oglum nolacak bilmiyorum böyle bir riske girmelimiyim sizce ?

Yani eğer gerçekten bukadar riskli ise annen gelsin net . Öylede konuşuyormuş böylede esi ikisi aynı yola cikmiyor mu zaten gelsin kalsın.

Ritim bozuklugunun tedavisi var sakın ha yok diyenlere inanma . Bilakis annem oldu hemde kalp ameliyatindan 20 gün sonra. Damarlarını yakıp yada dondurma yöntemiyle yapıyorlar çok şükür geçti gitti .
doktorlar son aşamada ameliyat diyor su an ameliyatlık bir durum yokmş en ileri seviyede alacaklarms..

Anneniz kalsin.
Tantana evresinde de bi zahmet eşiniz ve siz devreye girin susturdun adami.
Gerekirse " annemizi çeker alırız çok konuşma" deyin. Azıcık gözünü korkutun. Annenizin arkasında olduğunuzu bilsin.

Yani eğer gerçekten bukadar riskli ise annen gelsin net . Öylede konuşuyormuş böylede esi ikisi aynı yola cikmiyor mu zaten gelsin kalsın.
annem kalsa bile en fazla yine 2 gün kalacak daha sonra napacam geriye kalıyor 5 gün.. bütn kapılar kapandı sanki görmceme cıkıyor bütün yollar oof.. evet riskli ve eşim böyle bir risk almamı istemiyor cocuk oldugu için

Anneniz kalsin.
Tantana evresinde de bi zahmet eşiniz ve siz devreye girin susturdun adami.
Gerekirse " annemizi çeker alırız çok konuşma" deyin. Azıcık gözünü korkutun. Annenizin arkasında olduğunuzu bilsin.
acıkcası annemde bir öyle bir böyle.. sabah bana ben kalırım diyemiyor bu adam tantana yapar diyor.. basıma kakar diyor
şimdi arıyor olmassa ben kalayım diyor.. annemnde ne yaptıgı belli değil..
kalsa bile 7 gece kalacagını hiç sanmıyorum ne yapacagım bilmiyorum. görümcem oglum için iyi benm için kötü aradaki mesafeyi korumak istiyorum .. bi yandanda oglumu riske atmak istemiyorum ben kendimi geçtim ya oglum gecenin bir vakit birşey olsa kimsende haberi olmaz =(

Ozaman tüm yoklar görümce . Sende iyi anlaşmaya suyuna gitmeye bak . Eğlenip gezin vakit geçirin geçmişi unutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…