bende kalıym diyorum aslnda eşime ama yok olmaz diyor.. sizi riske atmama diyorValla yakın olduğunu bilsem gel bizde kal dicem . Sıkma canını az rahat ol korkma Allaha sığın birseycikler olmaz.
ben çalışıyorum o yüzden gitme durumum yok.. olsada zaten tek kişilik otelde kalıyorlar tüm erkek..Komşuluk bu günlerde önemli işte. Annemin böyle sorunu olsa çok komşu var gelecek, ben de yok ama... Bence annen doğru söylemiş. Laf vermemek lazım öyle birine. Sen neden eşinle gitmedin? Öyle bir ihtimal yok muydu?
annemle mi kalayım yani inanın bilmiyorum işte annem en son aradıAnnenle kal. Anne bu ya anne. Ne demek esi tantana yaparmis. Ben bu kadinlari anlayamiyorum. Evlendiler diye cocuklari ikimci plana atmak niye. Bu kadar mi erkek meraklisiyiz.
Benim cevremde de benzer bi olay yasandi. Kadin yeni esiyle anlasamadigi icin 14 yasindaki oglunu annanesinin yanina gonderdi. Annen konusunda israrci ol. Evlat mi es mi? Ki o es sizin babaniz olsa bi nebze. Bu kafalarin degismesi lazim.
evet gördüm bir süre.. biraz iyiye gittim daha sonra kalbimde ritim bozukluıgu başladı bunun tedavisi yok ne yazkki sadece ilaçla bastırılabilyor.. ama ilaç kullanamıyorum su anda oglumu emzirdiğim içinRahatsizliginiz icin bir tedavi gordunuz mu? Bir anne icin evde yalniz kalamiyorum diye bir sey yok cunku. Her yerde de yalniz kalabilirsiniz normal olan bu,omur boyu birileri sizi bekleyemez. Tedavi olmaniz sart.
evet gördüm bir süre.. biraz iyiye gittim daha sonra kalbimde ritim bozukluıgu başladı bunun tedavisi yok ne yazkki sadece ilaçla bastırılabilyor.. ama ilaç kullanamıyorum su anda oglumu emzirdiğim için
Gecmis olsun. Ben yerinizde olsam kalirim yalniz. Cunku bunun bir sonu yok. Sadece gece de degil,gunduz de yalniz kalma durumlariniz olabilir. Gercekten zor bir durum. Ama eger ilaca ihtiyaciniz varsa cocugu memeden ayirmaniz daha dogru. Once siz sonra bebek cunku. Size ihtiyaci var, siz iyi olun ki o da iyi olsunevet gördüm bir süre.. biraz iyiye gittim daha sonra kalbimde ritim bozukluıgu başladı bunun tedavisi yok ne yazkki sadece ilaçla bastırılabilyor.. ama ilaç kullanamıyorum su anda oglumu emzirdiğim için
bende kalıym diyorum aslnda eşime ama yok olmaz diyor.. sizi riske atmama diyor
eğer bana birşey olrda bayılma nöbeti geçirrsem kimsenn haberi olmaz oglum nolacak bilmiyorum böyle bir riske girmelimiyim sizce ?
doktorlar son aşamada ameliyat diyor su an ameliyatlık bir durum yokmş en ileri seviyede alacaklarms..Ritim bozuklugunun tedavisi var sakın ha yok diyenlere inanma . Bilakis annem oldu hemde kalp ameliyatindan 20 gün sonra. Damarlarını yakıp yada dondurma yöntemiyle yapıyorlar çok şükür geçti gitti .
annem kalsa bile en fazla yine 2 gün kalacak daha sonra napacam geriye kalıyor 5 gün.. bütn kapılar kapandı sanki görmceme cıkıyor bütün yollar oof.. evet riskli ve eşim böyle bir risk almamı istemiyor cocuk oldugu içinYani eğer gerçekten bukadar riskli ise annen gelsin net . Öylede konuşuyormuş böylede esi ikisi aynı yola cikmiyor mu zaten gelsin kalsın.
doktorlar son aşamada ameliyat diyor su an ameliyatlık bir durum yokmş en ileri seviyede alacaklarms..
acıkcası annemde bir öyle bir böyle.. sabah bana ben kalırım diyemiyor bu adam tantana yapar diyor.. basıma kakar diyorAnneniz kalsin.
Tantana evresinde de bi zahmet eşiniz ve siz devreye girin susturdun adami.
Gerekirse " annemizi çeker alırız çok konuşma" deyin. Azıcık gözünü korkutun. Annenizin arkasında olduğunuzu bilsin.
amin cok sagolun allah razı olsun eşim bir gelseydi başka birşey istemiyorum allah kimseyi kimseye muhtaç etmesn gercekten cok zormuşÇokça geçmiş olsun . Allah yardımcın olsun
annem kalsa bile en fazla yine 2 gün kalacak daha sonra napacam geriye kalıyor 5 gün.. bütn kapılar kapandı sanki görmceme cıkıyor bütün yollar oof.. evet riskli ve eşim böyle bir risk almamı istemiyor cocuk oldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?