- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
Haklsın bir yöndede öyle olmasa görümcem ile kalacagm en son çare ne yapaym .. alalh kimseyi kimseye muhtac etmesn gercekten bu zamanlarda anlıyormssn dostunu düşmanınıÜzgünüm ama evet insan insana her zaman muhtaç canım.
Gelsin kalsın, sen ve eşin izin vermediğiniz müddetçe size hiç kimse karışamaz.
Anca konuş konuşup susarlar.
evet zaten dürüstüm ben nefret ediyorum hiç ama hiç sevmiyorum sadece kendim olsam basşıma iş geleceğini bilsemde tek kalırım ama oglum olunca bu riski alamıyorum ya annem ya görümcem ikiside birbirinden beter..bence dürüst olun.gorumcenizden nefret ettiğinizi soylemissiniz. eğer cagirirsaniz iki yuzluluk olur sadece cikariniz için olur.kendinizi alistirin bu duruma kimsenin de minnetini üzerinize almayin
Siz çalışırken 14 aylık bebeğinize kim bakıyor peki? eğer bakıcı geliyorsa bakıcıya ekstra para teklif edip yanınızda kalmasını sağlayabilirsiniz bence?? Bu da bi fikir??acıkcası annemde bir öyle bir böyle.. sabah bana ben kalırım diyemiyor bu adam tantana yapar diyor.. basıma kakar diyor
şimdi arıyor olmassa ben kalayım diyor.. annemnde ne yaptıgı belli değil..
kalsa bile 7 gece kalacagını hiç sanmıyorum ne yapacagım bilmiyorum. görümcem oglum için iyi benm için kötü aradaki mesafeyi korumak istiyorum .. bi yandanda oglumu riske atmak istemiyorum ben kendimi geçtim ya oglum gecenin bir vakit birşey olsa kimsende haberi olmaz =(
annem eşi oglumun sesini kaldıramazmıs bası agırırmıs gece aglarsa uyuyamam demiş o yüzdende gidip kalmak istemiyorum acıkcası öglen birdah konuşacamSiz annenize gidip kalsanız , olmazmı?
Kendinize güvenin lütfen, korkularınızın üstüne gitmeye çalışın , kapıyı pencereyi kapayın, tv sesini açın, ışıklar yanık kalsın...
sık sık birileriyle telefonda konuşun, bebeğinizle ilgilenin. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım atlatırsınız....
Çocuğa kim bakıyor hala meraktayımmSiz çalışırken 14 aylık bebeğinize kim bakıyor peki? eğer bakıcı geliyorsa bakıcıya ekstra para teklif edip yanınızda kalmasını sağlayabilirsiniz bence?? Bu da bi fikir??
hayır ne yazıkki apartmanda komşuluk denen birşey yok bizim.. selam bile vermez kmse birbirine eski komşuluklar kalmamıs şimdi hiç..Tek kalmayın. Gerekirse görümcenizle kalın. Ya da komşunuz falan yok mu güvendiğiniz?
su an annem bakıyor kreşe vereceğim bu sene inşallahÇocuğa kim bakıyor hala meraktayımm
Görümce ile olan durumları bilmiyorum. Anneniz de eşine karşı zor durumda kalacakmış. Bilemedim ki. Tabi ki annesini ister herkes.hayır ne yazıkki apartmanda komşuluk denen birşey yok bizim.. selam bile vermez kmse birbirine eski komşuluklar kalmamıs şimdi hiç..
peki sizce görümcem mi annem mi bu durumda ?
bende öle düşünüyorum.. zaten adam her türlü arıza bir tip herşeye tantna koparıyor bunada koparacak kalsada kalmasada o yüzden en güzeli görümceme hiç tenezül bile etmemek..Bence ne olursa olsun anneniz...
Anladım canımsu an annem bakıyor kreşe vereceğim bu sene inşallah
evet adam resmen ruh hastası bildiğiniz herşeyi sorun yatması kalkması yemesi içmesi.. herşeyi.. annemin evine ble gidemez oldum en cok bu zorma gidiyor..Annenizin eşi ne biçim insan ya, her konuda bir problem çıkartıyor. Ne kadar acı bir şey ihtiyaç olduğunda anneye gidememek, bebeğini emanet ederken bile kırk kere düşünmek. Çok üzülüyorum okudukça konularınızı.
Ama yine de anne diyorum ben. Görümceye tenezzül etmeyin. Daha önce de denmiş iki gece anneniz gelsin, iki gece siz gidin. Bir şekilde halletmeniz lazım.
Hiçbir şekilde halledilmez de yalnız kalmanız gereken bir gece olursa da eşiniz otelin internetinden bağlansın skype'a. Açın tüm gece bilgisayarda karşınızda kocanız var gibi olur. O zaman da korkar mısınız acaba?
Hiç olmadı iş yerindeki insanlarla görüşün bu konuyu. Onların tanıdığı bir yardımcı vardır, çocuklarına bakan biri vardır o gelip kalsın. Kimseye tenezzül etmiş de olmazsınız böylece.
Çaresizlik ne demek iyi bilirim aynı yerde olsak gerçekten kalırdım seninle çok üzüldümcanm benm teşekkür ederm lalecim inan senn yorumların o kadar iyi geliyor ki allah razı olsun bir nebze rahatlıyorum.. haklısın dünya hali bu dünyada kimin başına ne gelecek bilinmez.. kalbimdeki ritim bozukluguna su an için hiç birşey yapamıyorlar.. ileri seviyede ameliyata alınacagım.. ben aslnda panik atak durumundnda korkmuyorum canm.. kalbim korkutuyor allah korusun gece birşey olsa bayılsam kimsenn ruhu duymaz.. oglum napar =( onu bu riske atamam asla.. yapamam.
görümcemle aramız cok kötüydü ama.. gelid özür diledi lakin değişen birşey yok buz gibiyim.. bilmiyorum onunla kalmak iskence gibi bana bir yandanda anneme boyun bükmek istemiyorum eşinden dolayı çünkü annem bir öyle bir böyle eşi ile iyi olunca dönüveriyor anlıcan inan bilmiyorum çaresizim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?