Kufur hakaret ondan alinmasi darilmasida ondan.. 9 aylik hamileymiyssiniz hicc takmayin sıkıntinizi bebek hisseder.. hem saygisizlik yapip hemde o kusecekse gule gule derim. Asil ben o gelip ozur dilyesiye kadar adim atmammerhaba arkadaşlar.uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum zaman zaman girip herkesin sorunlarını okuyup üzüldüğüm,dua ettiğim günlerim oldu..öyle bi durumdayım ki çok sağlıklı düşünemiyorum..bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim derdimi..1,5 yıllık evliyim ve şu an 9 aylık hamileyim doğumuma 2 hafta var..eşimle 5 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik..zaman zaman kavgalarımız küslüklerimiz ayrılıklarımız oldu ama ayrı şehirlerde olunca araya da özlem girince hep yeniden başlamamız daha kolay oldu sanırım..sorunum şu..eşimle ne zaman tartışsam günlerce haftalarca küs kalıyor..ne zaman konuşmaya barışmaya çalışsam çabalarım hep nafile..aynı sofraya oturmuyo aynı yatağa girmiyor..ve bu küslüğü yeri geliyor 1 ayı buluyor..başka birileri gelince benimle mutlu aile tablosu oynuyo misafirler gidince kaldığı yerden devam..barıştığımızda gayet iyi..eşine yardım eden,düşünceli,ilgili bi adam ama tartıştığımızda da bi o kadar kötü..barışıp bu konuyu açtığımda da savunması hep şu..beni dağıtıyosun..senden gelen küçüçük bi şey beni etkiliyor..kendimi kapatıyorum herşeye ve bu ruh halimden sıyrılamıyorum diyo..çözüm ne diye sorduğumda benle kavga etme diyor..bende bu mümkün değil diyorum..ve kavga ettiğimizde artık saygıyı çoktan aşmaya başladı küfürler ,hakaretler diz boyu..sonra da onları sinirle söylediğimi biliyosun açıklamaları..ben aynı evin içinde küs kalmaktan nefret ediyorum o yüzden konuşup sorunu halletmeye çalışıyorum ama hiçbi çaba vermiyor..çoçuğumu da böyle bi ortamda büyütmek istemiyorum..inanın ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..zor bi kocayla nasıl mücadele edilir bilmiyorum..barıştığımızda ne kadar mülayimse tartıştığımızda o kadar zor..1 ay barışık 1 ay küs bünyem kaldırmıyor artık...biraz uzun oldu kus bakmayın lütfen
canım söyledim benim ihtiyacım yok sen git dedi..tanımadığım biriyle mi paylaşıcam ben özelimi gibi saçmaca bi cvp verdiKonusulup sorunlar cozulmedigi surece katlanarak da devam eder. Bir aile danismamina gitseniz nasil olur? Iletisimsizlik iliskileri zedeler. Kuserek sorunlari cozemeyecegini ogrenmeli. Aslinda boyle davranarak kendini cezalandiriyor. Neyse problemi etegindeki taslari dokmeli.
Alttan alan taraf hep siz oldugunuz surece bu hep boyle devam eder. Cok da fedakar olmayin. Kendinizi mutlu edecek seyler yapin ama bu ciddi bir problem. Bence bir yardim almalisiniz.
aynen de dediğin gibi..ev temiz yemek hazır...misafirimiz vardı mesala 3 gün kaldılar..3 gün boyunca gayet iyiydi..gezerken el ele tutuşmalar hatta bi ara evde müzik dinlerken beni dansa filan kaldırmalar..dedim heralde siniri öfkesi geçti çok şükür normale döndük..dün onlar gitti gene aynı..bi sorun mu var dedim yok mu dedi..nasıl yani oyun muydu hepsi dedim...benden uzak dur konuşmayalım dedi..bende sinirlendim tabi konuştukça konuştum çıktı gitti..susabildiğim kadar susmak hatta o konuşmak istediğinde ben konuşmamak istiyorum ama yapamayınca kendime de sinir oluyorumNe bu ya, isine gelince sizi muhatap almali biliyor di mi? Misafiri gecirene kadar, ama iddaya girerim o size küsse de yemegi, utulu camasiri, cayi kahvesi önüne geliyordur. Yani rahati hic bozulmadan sizi haftalarca huzursuz ediyor. Ben olsam küslük diyorsun madem diye hic bir isini de görmem. Eve gelince yemek , sabah aradigi gömlegi bulamasin bakalim sessiz kac gün kalacak?
Yapma arkadasim, kaldirma totosunu. Seni cocuk gibi kuserek cezalandiramayacagini ogrensin. Kosma pesinden o kusunce ve dedigim gibi kustugunuz de bu durumdan tek etkilenen sen olma. Ona da dokunsun ucu.aynen de dediğin gibi..ev temiz yemek hazır...misafirimiz vardı mesala 3 gün kaldılar..3 gün boyunca gayet iyiydi..gezerken el ele tutuşmalar hatta bi ara evde müzik dinlerken beni dansa filan kaldırmalar..dedim heralde siniri öfkesi geçti çok şükür normale döndük..dün onlar gitti gene aynı..bi sorun mu var dedim yok mu dedi..nasıl yani oyun muydu hepsi dedim...benden uzak dur konuşmayalım dedi..bende sinirlendim tabi konuştukça konuştum çıktı gitti..susabildiğim kadar susmak hatta o konuşmak istediğinde ben konuşmamak istiyorum ama yapamayınca kendime de sinir oluyorum
barıştığımızda söyledim bi daha bu tür bi şey yaşadığımızda yatakları ayırmayalım sofraya küsme ortak yaşamımızı sürdürebilelim en azından dedim adam nato kafa nato mermer...söylediği tek şey beni dağıtıyosun bende tanıyamıyorum kenimi ve o ruh halinden istesem de çıkamıyorum diyorüzüldüm valla .şölede bir durum var ne kadar doğru bilmem ama bana doğru gibi geliyor, 1,5 yıllık evliyim dedın demı evlılıkler 3 senede anca oturuyor derler 6yılda sağlamlaşır derler . ilk 3sende bizde öyledik tabiricaızse kedi köpek gibi ve küserdik falan ama büyüklerin bir lafı var ki doğru bence ne olursa olsun yattınız yatağı yediniz yemeği içtiniz suyu ayırmayın ki bu yanlış hatırlamıyorsam ayette geçiyordu .şeytan nifak tohumu serpermiş ve barışmak uzun sürermiş. allah yar ve yardımcın olsun ıns.
arkadaşım sorgulamak gibi değilde okuyup üflesenmi bi nebilim eşinede dualar okutsan falan . bu tavırlarınında beni dağıtıyor demedinmi hiç . bilirim zordur elbet zamanla düzeliyorda seni senden ediyor yalnız. eniştemde öyledi şimdi maşallahı var küsene kızıyor.barıştığımızda söyledim bi daha bu tür bi şey yaşadığımızda yatakları ayırmayalım sofraya küsme ortak yaşamımızı sürdürebilelim en azından dedim adam nato kafa nato mermer...söylediği tek şey beni dağıtıyosun bende tanıyamıyorum kenimi ve o ruh halinden istesem de çıkamıyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?