çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

okudum canım okumaz mıyım..her gün mutlaka okuyorum hatta o uyurken okuyup yüzüne üflüyorum ama bu tek taraflı olacak bi şey değil ki..onunda küstüğünde oturup düşünmesi gerek ben napıyorum yada bu durumdan kurtulmam için napmalıyım diye...

valla gerçekten üzüldüm sana böle elin kolun bağlı olmak zor yaa kıyamam . e böle bi yazı yazıp duygularını ona ifede ettınmı hıc . hanı bu durumun senı nasıl rahatsız ettını,nebilim ,uzulunce bebgınde etkılendıgını sana böle yaptığında hısseettıklerını dagılıyomusya beraber toplayabılecegınız uzunca bı mektup gıbı bısey yazıp versen yada cüzdanına fılan koysan nebılım aklıma bıse gelmıyokı katı yureklı herif

Küstügü zaman sende takma..
Yemek yapma..
Camasirini yikama..
Yokmus gibi davran , esimde ilk zamanlar küsünce böylr abartiyodu bende konusmaya calisiyodum...

Ama sonra biegün takmamaya basladim , artik küsünce takmiyorum kendi tipis tipis geliyo...

evlilik yıl dönümümüzde ona resimlerimizden oluşan bi kitap hazırladım...sonuna da bi kaç sayfa mektup yazar gibi uzun uzun şeyler yzdım..sorunumuz hep aynı çünkü..onun küslüğü ve uzatmaları...kitaptan çok etkilendi okudu ağladı kalkıp bana sımsıkı sarıldı özür diledi aradan zaman geçti gene aynı gene aynı...

Bunun hayatinda biri mi var? Onunla kusunce seninle iyi, onunla aralai duzelince seninle mi kotu ki? Bu gel gitler senin psikolojini bozar. Sen senlikten cikarsin. Adama nasil davranacagini bilemezsin. O ise anladigim kadariyla bu evliligin yuruyup yurumedigini umursamiyor. Gittigi yere kadar mi diyor ki? Cunku adam da alttan almak duzeltme gayretleri hic yok.

her küstüğünde o kitabı eline versen ,bişeyler hatırlasa .yada menesanın dediği gibi hiç takma küstümü sende tek kişilik yaşa dicemde buda ters tepebiliyor.

sanmıyorum birinin olduğunu...olsa hissederdim ya da saklardı bazı şeylerini..

bu sefer bende aynı senin gibi yapmak için elimden geleni yapıcam..ne hali varsa görsün bencil herif

bu sefer bende aynı senin gibi yapmak için elimden geleni yapıcam..ne hali varsa görsün bencil herif
bence de
sen yanlış yapıyorsun arkadaşım ne yapmışsın bunun popoyu tavana vurdurmuşsun niye sürekli hatalı olan senmişsin gibi barışma çabalarını sen yapıyorsun
üstelik hakaretler edip küfürler savuran oyken
ben olsam o benle bir ay konuşmazsa üç ay konuşmam hiç çabalamam bile
ama konuşmazken hiç bir işini yapmam çayını mayını koymam
gömleklerini falan yığarım bir kenara nasıl kendimi ütülüyorsa ütücüye mi gönderiyorsa ne yaparsa yapar ağzını bile açamaz
yemek falan hak getire yapsan bir hafta sonra senle nasıl barışacağını şaşırır
misafir geldi sana yakın mı davranıyor asıl ben misafirin yanında elimi bir çekerim öylece kalır yok öyle millete mutlu aile tabloları çizmek sonra yok saymak
kocan sana hem kavga ederken hakaret ediyor hem küs olduğu halde her işi görülüyor hem millete iyi koca imajı çiziyor daha ne isteyebilir ki bir insan
istiyor ki sen kavga etmeyesin ağzını bile açmayasın ne olursa tamam ağam paşam de acayip ifrit oldum kocana

canım inan tam da dediğin gibi istiyor ağa..beyfendi ne derse desin tamam diyeyim onun derdinde heralde...bugün yemek filan yapmadım..arabaya bindim cıkıp dolaşıp geldim..ağzımı açıp tek kelime etmedim..şimmdi o bi çekyatta ben diğerinde...

aynen böyle devam canım asıl küslük budur bunu bilsin
küs olunca akşama yemek soracağı bir karısı da olmaz bunu anlasın bir

Ben kendimi anlatamicaksam o küsüp kızıcaksa benden günlerce uzaklaşcaksa ne anlarım ben o işten.
Hepte alttan alamazsınızki illa tartışılır yani..

aynen böyle devam canım asıl küslük budur bunu bilsin
küs olunca akşama yemek soracağı bir karısı da olmaz bunu anlasın bir
şimdiye kadar hep adım atan hep barışmaya çalışan çoğu kez özür dileyen ben oldum..sırf evdeki huzursuzluk bitsin diye...baktım ki hiç kıymet bilinmiyor bu sefer kendi kendime ısrarla söylüyorum..o ne veriyosa ne yapıyosa sende aynısını yap..konuşmuyosa konuşma yok sayıyosa yok say...ama bi bedelde ödetmek istiyorum hani çok sinirlerimi bozuyo çünkü

teperse tepsin..şimdiye kadar hep alttan aldım hep adım attım hep ben yanaştım hiçbi şey kazanmadım...biraz burnu sürtsün benimde artık değiştiğimi görsün istiyorum
sende haklısın ne deyim doğrusun . işte insanoğlu başa bişe gelmedimi anlamıyorlar halbukı ne bu demi çocuk gibi

sende haklısın ne deyim doğrusun . işte insanoğlu başa bişe gelmedimi anlamıyorlar halbukı ne bu demi çocuk gibi
çocuk mu böyle olmak işine mi geliyor bilmiyorum ama aptal değildir heralde böyle gitmeyeceğini biliyodur..her fırsatta yorulduğumu söylüyorum ona

Tipik bi huymu ne bu erkekelrde.
Tadı tuzu biber. özlersin az uzaklaşıp kavga edince.
Ama hiç istemiyolar kavgayı vs.
Sanki kanlı bıcaklı olalım dioz.

Tipik bi huymu ne bu erkekelrde.
Tadı tuzu biber. özlersin az uzaklaşıp kavga edince.
Ama hiç istemiyolar kavgayı vs.
Sanki kanlı bıcaklı olalım dioz.
bu söylediğin 1--2 günlük küslüklerde güzel olur o zaman tuzu biberi dersin..bizim ki cok başka bi boyutta..insan karısına 1 ay küser mi

bu söylediğin 1--2 günlük küslüklerde güzel olur o zaman tuzu biberi dersin..bizim ki cok başka bi boyutta..insan karısına 1 ay küser mi
1-2 günlüğündede balını cıkarıyor valla.

1ay cok uzun bi süre. valal allah yardımcın olsun.
biz 1-2gün küs kalınca cıldırıyorum. adamı bogasım gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…