çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

böyle biri ile bir ömür geçer mi bilmiyorum sizde ona küsün 1 ay kısasa kısas...

60 yaşındaki kayınvalidem kp ile küsmüştü kp 73 yaşında idi. 2 hafta konuşmadılar sonra barışmışlar.nasıl barıştınız dedim her zamanki gibi benim zorlamamla demişti.her zaman derken dedim bu adam hep böledir dedi.bir ay konuşma konuşmaz demişti.

Erkekler kadınlar gibi değil. Biz bir sorun olduğunda sıcağı sıcağına konusup halletmek isterken onlar üzerinden biraz geçmesi, sinirlerinin yatışması ve sonra konusma taraftarılar. Aranız bozulduğunda bir müddet kendi haline bırakın. Konusmak icin savasım vermeyin. O düşünüp konusmaya hazir oldugunda size gelsin.

normal bi insanın sinirleri uyuyup uyanınca geçer yada en fazla 2 günde geçer..benimkinde nasıl bi beyin yapısı sinir sistemi var bilmiyorum..15 gündür küs benle yine hep konuşmaya çalışan düzeltmeye çalışan bendim..2 gündür tek kelime etmedim o da halinden gayet memnun görünüyor..bu durum bizim evliliğimizi bitirecek farkında değil

Belki eşiniz fazlasıyla hassas biri ve çok etkileniyor olabilir. Tabii bu normal bir duruma benzemiyor. Aranız iyi olduğunda ona tatlı dille sorunu anlatmayı deneyin. Bunun size ve ilişkinize zarar vermekte olduğunu dile getirin. İkna edebilirseniz psikolojik destek alması için onu yönlendirebilirsiniz.

canım çok konuştum tatlı dille..evet fazlasıyla etkileniyor zaten söylüyor sen

n dı

O senin enerjini somuruyor. Sana da kotu enerji birakiyor. Negatif enerji. Buna izin verme. Ne yaparsa yapsin. Senin enerjinden beslenmesine izin verme. Bebegini dusun. O kendine ediyor farkinda degil. Sen kendine odaklan.

O senin enerjini somuruyor. Sana da kotu enerji birakiyor. Negatif enerji. Buna izin verme. Ne yaparsa yapsin. Senin enerjinden beslenmesine izin verme. Bebegini dusun. O kendine ediyor farkinda degil. Sen kendine odaklan.
yapamıyorum sonanda...inan o kadar çok istiyorum ki yapmayı etkilenmemeyi...hiçbi şeyden zevk almıyorum uyuyup uyanayım günler geçsin o moddayım..

yapamıyorum sonanda...inan o kadar çok istiyorum ki yapmayı etkilenmemeyi...hiçbi şeyden zevk almıyorum uyuyup uyanayım günler geçsin o moddayım..
Bence eşiniz yardim almalı. Siz elinizden geleni yapmışsınız gibi görünüyor. Onun sizi düşünmesi gerekir.Bu zamanlarda ruh haliniz böyle olmamalı.

Kisilik bozuklugu var adamda. Adamin kendisiyle sorunlari var. Kendiyle barisik olmadigi icin baskasinin enerjisiyle geciniyor. Tedavi olmali.

Soylemek istemedim ama ben boyle biriyle evliydim. Gunlerce kuslugu iyi bilirim. Baskalarinin yaninda bana prensesler gibi davraniyordu. Onlar gidince de degersizmisim gibi. Aninda degisebiliyordu. Benimle evde konusmayip kusken telefon geldiginde telefondakiyle kahkahalarla konusuyordu. Konusma bitince de tekrar ayni surat sekline donuyordu. Gelgitler beni yormustu. En sonunda da evi terk etti , ben aldatildigimi ogrendim ve bosandik 12 yil sonra. Ben ne yaptiysam olmadi. Disariya mukemmel gorundugu icin insanlara anlattigimda kimse bana inanmiyordu. Bu hastalik kesinlikle. Benim yasam enerjimi bitirdi. Simdi kendimi yeniden toplamaya calisiyorum. Kendime odaklandim. Mutlu oldugum seyleri yapiyorum. Ha bir de aslinda dikkat edersen cok yalancilar. Sen bir olaydan bir kac gun sonra mesela birsey hatirladiginda hayir o oyle olmadi sen yanlis hatirliyorsun diye sana alzheimer li gibi davraniyorlar. Surekli her seyde seni suclar boyleleri. Boylece sindirilirsin. Adamla kusmeyim diye alttan aldikca aldikca ezilen olursun. Ben her yolu denedim. Onun istedigi gibi olmak icin onun kaliplarina da girdim. Olmadi. Ne yaparsam yapiyim mutlu olmadi. Adamin mutsuzluk uzerine yapismisti sanki. Ama sadece bana oyleydi. ortada sebep yokken kavga icin mutlaka bir bahanesi vardi. Kitap okumam bile batabiliyordu adama ama ayni adam 2 ay kuslukten sonra seni cok seviyorum diye gelip sarila da biliyordu.
Ugrasma. Duzelmez. Tedavi sart. Sadece kendini koru onun kotu enerjisinden. Sen kendini mutlu et. Mutlu olacagin seyleri yap. Hasta bu tipler cunku. Benim anlamam uzun surdu.

okurken kendi kocamın profilini okudum sanki..yalan ve aldatma dışında anlattığın herşeyi yaşadım..tlf geliyo dediğin gibi gayet iyi konuşuyo,beni sorduklarında karısına ve doğacak çoçuğuna ilgili bi adam profili çiziyo ama benim yüzüme bile bakmıyor..sanki yokmuşum gibi..herşeyde ben hatalıyım..komplekse giricem o duruma geldim aartık..herkese herşeye karşı özgüvenli olan ben adama karşı direncimi yitirmiş duruma geldim..hep savunma halindeyim hep bi açıklama halbuki ben kişilik olarak zaten kimseye yanlış yapacak biri değilim..ama bu adama sürekli böyleyim..hayır yanlış anladın hayır öyle değil çoğu kez de bitsin lanet olası kavga diye gereksiz yere özür dilemeler...bana saygı duymadığını bile düşünüyorum..dışarıya gösterdiği tahammülün insancıllığının binde birini bana gösterdiği yok..garip olan şu ki ben bu adamla 5 yıllık bi birlikteliğin ardından evlendim bu kadar mı kördüm ya da bu adam bu kadar mı iyi sakladı kendini??yine küserdi evet ama s..e s..e gelirdi,saygısızlık yapmazdı, birbirimize salak kelimesini dahi kullanmamıştık..bi ara ayrılınca 5 ay evimin etrafında dolandı durdu arabalarda yattı kalktı..etrafındaki herkes bana yalvarıyodu kendine bi şey yapacak korkuyoruz diye..şimdi karşımda yatan adama bakıyorum ve tanıyamıyorum

Küsmek çok garip bir huy gerçekten hele bir erkekte hiç yakışmıyor. Çok zor çok.
Ama evliliğiniz yeni sayılır zamanla evlilik hayatına adapte oldukça düzelebilir, belki halen bocalama yaşıyordur ama o yanınızda yatmak istemese bile siz onun yattığı yere gidip yatın en azından deneyin, siz konuşun cevap vermezse vermesin kendi kendinize konuşun işte.
Zamanla düzelebilir gibi düşünüyorum ben. Bu erkekler kadınlardan daha muamma bence.

dediklerini de yaptım canım yanına gidip her sokulmamda itti beni..konuştukça da sus dedi susmadım mı direk dışarı gitti...evliliğe adapte olmaması mümkün değil benden 7 yaş büyük onun bana bi şeyler öğretmesi gerekir..zamanla düzelir mi bilmiyorum ama hiç umudum yok

Kapıyı kilitle kaçamasın
Erkekler bizden geç olgunlaşıyor ama benimde eşimle 6 yaş var adam 38 yaşında ama ben ondan daha olgun düşünüyorum her konuda.
Karı koca siz baya gençsiniz sanırım. Eşinizin bu problemi çözmeye yanaşmadığını anlıyorum ki psikoloğa falan gitmeyi red eder kesin. Hatta sorunun siz olduğunu bile düşünüyordur o.
Bu arada hamileyim demişsiniz, yanlış anlamayın eşiniz yeni görüntünüze alışamıyor olabilir hani itiyor yanına gidince demişsiniz ya. Benim erkek kardeşim şuan bekar ama hamile kadınlara bakamıyor tamamen psikolojik ben hamileyken hiç görmedi beni. Sadece bir kere eve gelmişti resmen kaçtı benden bir dahada uğramadı. Böyle birşey olmasın.

ben 30 eeşim 37 yaşında genç değiliz yani..zaman zaman diyo zaten yok çok kilo aldın yok basenlerin büyüdü yok selülitlerin çıktı..hamilelik dönemimde ona çekici gelmeyebilirim ama bu halimle evlenmedi benle onun da evladını taşıyorum sonuçta..beni itmesi küsmesi hamileliğimle ilgili değil adam çift karakterli..dışarıya başka içeriye başka...herkes sever efendi der mülayim der ama içerde işler dışardaki gibi değil malesef

Ya birde duyduğumuz bazı öküzler gibi dışarda da ayı olsaydı bu taraftan bak, eşlerini anne babalarının önünde aşağılayan, arkadaş ortamında rencide eden çok adam var.
Sizin birşeyinize takmış bu ama ben konuyu bir daha okuyum çözemedim. Koca adammış yaw. Bende siz 22-23 oda 28 civarı falan sanmıştım.

Bunun hamilelikle alakasi yok. Ben evlendikten 3 yil sonra hamile kaldim. O zamanlar da kotuydu hersey. Dogumdan sonra eski kilolarima dondum ama adam duzelmedi. Cocuk da duzeltmedi, olgunlastirmadi adami. Adamin derdi benimleydi sanki. Evladina herkese iyiydi. Biz 4 yil flort ettik. O zaman beyaz atli prensimdi evlendik adami opunce kurbagaya donustu. Oysa tam tersi olmaliydi. Evlilik olgunluk vermeli sorumluluk getirmeliydi. Ha evinin eksiklerini aliyordu ama derdi neydi benimle bilmiyorum. Sanki adsm benimle yaris halindeydi. Beni yenmek zorunds uste cikmak zorunda gibiydi. Bizim aramizda egitim farki da vardi. Ama fen sorun etnedim ona hic yansitmadim bunu. Herkes bunu kompleks yapiyor olabilir diyordu. Ben buna inanmiyorum. Adam hastaydi bence. o nasil isterse kavga cikmasin diye o yapiliyordu. Hatta evde kose kapmaca oynuyordum. Oda oda kaciyordum beni gorup kavga cikarmasin diye. Onun istedigi gibi oldum,onu da yaptim oda ise yaramadi ama. Ben onun istedigi gibi olunca da kendi kisiligimi yitirdim. Ben benlikten cikmistim. Oysa insan birini severse hatalarini gormez. Gul dikeniyle sevilir degil mi. Oysa sevmezsen sadece dikenleri gorursun, dikenler batar. Ben de adama batiyordum. Sevmemis beni diyorum ben. Sevseydi kaybetmek icin ugrasmazdi. Adam resmen beni kaybetmek icin ugrasti.
Evliligi mi kaldiramadi diye de dusundum. Onu da sanmiyorum. Evlendigimizde 30 lu yaslardaydik. Kucuk de degildik. Belki bekar hayatini ozledi bilmiyorum. Ne yaptiysam olmadi. Bitti de zaten. Simdi oglumla baska bir sehirde yeni bir yuva kurduk. Her 15 gunde bir taaa buralara oglunu gormeye geliyor. Halinden de memnun. Mutluymus simdi. Olan ogluma oldu. Yazik etti. Oysa ben anlasilmssi zor biri degilim. Bir cift guzel soz ugruna dunyalari verirdim ama dedim ya kurbagaya donustu adam, beni de bitirdi.
Bu arada sana bir link aticam. O sayfayi okumani isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…