caresizim caresiz .....

kusura bakma ama senin gibilere hem suçlu hem güçlü derler. bence sen krediye ortak olduğun için kendi kendini doldurmuş saçma yere patlamışsın. insan sinirlenince küfür edebilir ne var bunda senin gibi anana falan saydırmamış adam. bide yani kocamın çantasını bile ben hazırlarım ne diye adamı küçük çocuk gibi azarlamışsın. evlilikte senin paran benim param oolmaz düğün ikinizin olduğuna göre borçta ikinizin tabi ki sende ödüyceksin. düğün masraflarını ailesi ödemedikten sonra ha kocan ödemiş ha sen ne farkı var ki? tamam adam karıya kıza yedirmiş olsa yada kredi cekip ailesine para yollamış olsa borcu ödemek istemezsin haklısın ama bunun lafını etmen çok ayıp. bence senin asıl derdin bu borç olayı

Hem haksızsınız hemde nasıl boşanmak istediğini sorguluyorsunuz. Eşinize böyle bir küfür ettikten sonra ne demesini bekliyordunuz. Kusura bakmayın ama siz sürekli boşanma konularını açarken eşiniz sabırlı bile davranmış. Onca yorum sonrasında hala daha ağrım geçsin öyle ararım diye bahaneler buluyorsunuz. İşe gidebildiginize göre sanırım eşinizi arayıp bi özür dileyebilecek halinizde vardır. Bana bahane arıyorsunuz gibi geldi.

Hakli oldugun bir konu yok ortada , Tamamen Haksizsin.
Soyledigin o laf yenilir yutulur cinsten degil...

Ayrica.5 dakika gec kalsan ne olcak , 5dakika gec git ne olcakki...
Telefonu niye acmiyosun? Ben olsaydim esinin yerinde asla aramazdim. Hakliymissin gibi birde telefona cikmiyosun.
regel oldun diye , bukadar tepkilenmen gerekmezdi.
eger boyle devam ederseniz bu evlilik biter.

bence siz sürekli ayrılıp barışan kavga edip gemileri köprüleri yakan tiplerdensiniz. belki sadece siz belki ikiniz de. ondan çok ciddi değil barışırsınız gibime geliyor ki kimse haklı değil.

Kizlar gelisme olunca yazacagim. Simdilik isyerinde oldugum icin cok yazamiyorum . Ama karnimin agrisi biraz hafiflesin arayacagim.

Şu cümleniz kendinizi bunca söylenenden sonra bile haklı gördüğünüzü açıklıyor. Aramak için hala bekliyorsunuz çünkü ne kadar geç ararsam o kadar çok süründürmüş olurum mantığıyla yaklaşıyorsunuz olaya. Zira yoğun bakımda değilsiniz alt tarafı karnınız ağrıyor o ağrıyla buraya konu açıp yazabildiğinize göre sanırım telefonda eşinizle de konuşup özür dileyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Öyle her kavgada hadi boşanalım dersen tabi ki bir gün aynı sözü sende duyarsın
Ettiğin küfür yenilir yutulur değil
Adam bütün gece seni nazlamış, sende valizine bir el ataydın ne olurdu ???
Karşılıklı saygı yitirilince her şey daha zorlaşıyor, diğer konularınızı bilemiyorum ama bu olayda hatalısınız
Uzatmayın bence

Allahım kimsenin evliliğinde saygıyı bitirmesin..
insan kocasına nasıl o.. çocuğu der ?
eşinizin küfür etmesi de yanlış sizin küfür edip sinir krizi geçirmeniz de
tamam regl sancısı çekmişsiniz ama adam geceden elinden geleni yapmış
regl sancısının acısını kocanızdan çıkarmışsınız..
ayrıca siz de sürekli boşanalım diyen biriyim dediğinize göre eşiniz de ilk kez deyince bozulmayın bence
çocuk oyuncağı değil bu boşanma kelimesi..

Kizlar ok benimde hatam var kabul ama ne olursa olsun bosanalim denmemeli bence. Ben birakmistim demeyi cunku..
Biraz daha iyi olunca acip konusacagim..
Benimde hatam var seninde
Ama bu is kufurle bosanalim demekle olmaz diyecegim..
Şu sözünüzle eşinize acıdım.
Siz derken birşey yok, adam demiş tü kaka mı?
Şu tavırlarınızın ailenizle hiç alakası yok. Ben de babamla can ciğer kuzu sarması değilim. 2 günde 1 konuşurum hatta aynı evde olduğumuz halde.
Annemle arkadaş gibi değiliz. Sırtımı sıvazladığını bile hatırlamam. Ona rağmen olaylara OLGUNLUKLA yaklaşabiliyorum.
Bu sizin kendinizi nasıl yetiştirdiğinizle alakalı.
Şımarıklığı bırakın,eşinizin tavrını değiştirmek yerine önce kendinizi değiştirin.
Küfür etmeyen bir erkek gösterin kafamı keseyim.
Şahsınıza edilmiyorsa -sizin eşinize yaptığını gibi - tasvip edilmese bile bu kadarbüyük tepkiyi haketmez kimse.
Kaldı ki ömür boyu bir yastıkta yaşayacağınız hayat arkadaşınıza.
Yaptığınız çok ayıp çookk.

İki yerde haksızsınız akşam o hazırlamadı siz hazırlasaydınız bavulu yada bavul hazırlamak çok mu zor birlikte yapsaydınız ayrıca küfrü sizederek zemin hazırlamışsınz dik başlı olduğunuzu düşünüyorum toparlanın bakın en sonunda adam demiş boşanalım diye demek ki o haddeye gelmiş

Ya herkes bavulu hazirlasaydin demis neden dogru duzgun okumadan yazıyorsunuz anlamiyorum. Once bi okuyun zaten hasta oldugumu belirtmisim. Onceki gidislrinde hep ben hazirlardim zaten belkide bu kadar rahata alistirdgm icin boyle oldu bilemiyorum. . Ama lutfen okumdan anlamadan yazmayin

Siz her kavgada hadi boşanalım derken iyi de şimdi adamcağız kaldıramayacağı bi küfürü sizden duyunca boşanalım dediği için mi kötü?
Nişanlım olduğu halde iş seyahatine gidecekse haftasonundan bavulunu ben hazırlarım.
Çünkü bilirim ki son dakikaya bırakır ihmal eder. Erkekler ince düşünmez bu konularda maalesef.
Evet adet sancınız ve hormonlarınız tavan yapmış olabilir ama adamcağız zaten sizinle ilgilenmiş tüm gece.
Benim nişanlım olmuş olsaydı asla ama asla aramazdı beni.
Eşiniz yine de aramış.
Bence tripten vazgeçip eşinizin gönlünü alın derim.

Son düzenleme:

yok CANIM BİZ HEM OKUYOR HEM ANLIYORUZ
AMA YİNEDE SENİ HAKSIZ BULUYORUZ
ÇOK BENCİL VE ŞIMARIK BİR TİPSİN SEN
HAYATINDA İLK DEFA MI YADA HAYATTA TEK SENMİ REGLİ OLUYORSUN
KENDİNİ BEBEK PRENSES YADA KIRILACAK CAM VAZO FİLAN MI SANIYORSUN
AMA EŞİNDEDE İŞ YOKKİ ERKEK OLAN ERKEK
O KÜFÜRDEN SONRA BIRAK ARAMAYI
GİTTİĞİ YERDEN DÖNMEZDİ

her konuda işin ucunu maddiyata dayandırmak, yok ben şunu ödedim, bunu aldım demek çok ayıp...bir de kadın-erkek eşitliği deriz...erkek çalışmayıp yan gelip yatıyorsa tabiki lafı edilir..ama çalışıp kazandığı neye yetiyorsa onu kullanmak lazım..(eğer gerçekten sevgi varsa tabiii)sabaha kadar acına ortak olmuş, karnını ovmuş, arkasını dönüp yatmamış adam, bırak son ana iş bıraksın..tamam seninde zor gününe denk gelmiş ama hiç olmamış.. eşine o.ç. diye bir küfürü ettikten sonra bir de telefonlarına cevap vermemek ne demek....öfkeyle de olsa bu sözleri söyleyecek kadar saygınız bittiyse, bence de en doğrusu çocuk yokken ayrılmak..ya çocuğunuz olsaydı da onun yanında bu kavga yaşanasaydı...allah muhafaza....

Demek ki doğru olan burda herkesin dediği ortak kanaat ben okudum gayet de iyi anladım sana niye valiz hazırlamadın diye üstüne gelmiyoruz üslubun seni bu hale getiren ve yüzde yüz haksız oluşun

Kizlar ok benimde hatam var kabul ama ne olursa olsun bosanalim denmemeli bence. Ben birakmistim demeyi cunku..
Biraz daha iyi olunca acip konusacagim..
Benimde hatam var seninde
Ama bu is kufurle bosanalim demekle olmaz diyecegim..

Yarin oburgun baska bi kavgada ben sana bosanalim demistim ama sen istemedin keske bosansaydik filan derse nolacak

Bir zahmet haksız olduğunuzu kabul edin eşiniz o sizin düşmanınız rakibiniz gibi davranmaktan vazgeçin artık

ne yapmaya çalışıyorsun sen?

şu yazdıklarını bir daha dikkatli oku lütfen..evliliği oyuncağa dönüştürmeyin çocuk gibi davranmayın..birde diyosun bugune kadar hep ben derdim git boşanalım....kendine gel biraz arkadaşım..çok yanlış davranıyosun..şu yazdıklarından huysuz bir kadın gibi görünüyorsun...hastalanmışşsın diye bu kadar da üstüne gitmek dogrumu adamın..adam senle ilgilenmiş ne var yani biraz geç hazırlamışssa bavulunu.. zamanla başka yöntemler dene (küfür ve bağırmak dışında)vaktinde düzeltir...ayrıca kocaman adam kendi sorumluluğunuda bilmiyor değil heralde..vaalla kusura bak arkadaşım çok huysuz cekilmez biri gördüm seni..bende boşarım böle yaparsan seni:)

telefon açmamak nedemek

Uslubunuz ve konusma tarziniz cok cirkin..
Mesajinizi yonetime bildirdim .
SiZINLE MUHATAP OLMAYACAGIM

kendi elinle yuvanı yıkmak istiyorsan elbette acma telefonlarını, benim dusuncem iki taraf da hatalı birbirinizden cok sacmaydı deyip özür dileyip kapatsanız konuyu mantıklı olur. hem esin sehir dısına cıkmıs o moral bozukluğuyla ne yapacagı hic belli olmaz erkek milletinin. bahaneleri de hazır ''boşluktaydım...''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…