Çaresizim, yardım edin...

benimde okuduğum, duyduğum, bildiğim tüm evli çapkınlar foyaları meydana çıkınca nedense hep aynı cümleleri kuruyorlar !!!!

__ Hiç sevmedim aile zoruyla evlendim.....

__ senin yüzünden ayrılmıyorum zaten senden önce bitmişti bu ilişki....

__ zaten aramızda cinsellik yok uzuuuun zamandır ayrı yatıyoruz....

__ seni kapsarmı bilmem ama! çocuk olmasını ben istemedim bi şekilde oldu ( sen istemesen zaten olmaz ben adam bu ne mantık)

yani demem o ki palavra palavra palavra.......

Hep aynı şeyler yalanlar, bahaneler, çok gördük bu filmi... ve sonunda yine üzülen sen olacaksın... çok da gençmişsin yol yakınken vazgeç derim...

Bir de adam söylemiş sana, ilk değilmişsin, senden önce karısını bir sürü kadınla daha aldatmış, bu bile ona hayır demen için büyük bir sebep ve sende hala ben farklıymışım bana aşık diyebiliyorsun :umursamaz:

ya neden hep böyle karamsar düşünüyorozki belki adam gerçekten hayatının aşkını buldu belki okızlarla çıkmasının sebebide buydu aradığı aşkı ve sevgiyi bulmaktı ve bunları bu arkadaşta buldu bence onu arkadaşın kendisinden iyi kimse bilemez belkide gerçekten birbirlerini seviyolardır
birde sorarım size belki biz evliler bu şekildeki bir başlangıçla evlilik yapmadık ama hangimiz sonumuzu biliyoruz yarın birgün böyle birşeyin bizimde başımıza gelmeyeceği ne malum baştada söylediğim gibi bizim arkadaşın yaptığı gibi bir başlangıcımız yok ama bizim kocalarımızda başka bir aşk arama girişimlerinde bulunabilir belki
arkadaşta seviyosa evlensin belki mutlu olur illa adam bunuda aldatracak bişey yotur bennnnnnce derim

evet bende bunu anlatmak istemiştim. onunla beraber olan benim nasıl bir hayat düşündüğünü biliyorum aşkı sevgiyi bende buldu ki ortak cok fazla arkadasımız var ve benden sonra cok deişti buna eminim.. kötü şeyler yazanlara da hak veriyorum cunku aynı seyi baskasından duysam bende böle konusurdum.. butun cesaretimle bunları duyacagımı bile bile bu konuyu actım ben... cogunuz benim ne kadar ucuz biri oldugumu macera aradıgımı dusunuo olabilirsiniz ama birbirimiz icin yaptıgımız fedakarlıkları sdce 2miz biliriz.
bir de silah zoruyla mı evlenmiş diyorsunuz, şöyle söyleyeyim kızla flört ederlerken kızın babası cok tutucu ve ögrendigi zaman kızı evden kovmuş ve bnm erkek arkadasımın ailesi de kızı sokakta bırakmamışlar o şekilde evlenmişler... tabi buna da hikaye diyeceksiniz biliyorum. dedigim gibi cok fazla ortak arkadasımız var ve gercek olmayan bişeyler olsaydı emin olun öğrenirdim. umarım bi gun sizin basınıza gelmez böyle bişey cunku yasamayanın bilebilecegi bişey değil... eger bi gun yasarsanız bana hak verirsiniz yasamam böle adice bişey demeyin bende öyle derdim...

kocisime, yazdıkların icin tesekkur ederim.. benim anlatmak istedigim buydu iki insan aradıgı askı bulamaz mı birbirinde kusura bakmayın ama mantıktan körelen kalplerin bazı şeyleri yazmaları ne kadar kolay.. mantıklı olanı bende biliyorum sorun zaten kalbin mantıga hukmetmesi...

kör ölür badem gözlü olur hesabı ayrılmaya kalksan daha bi aşık sanırsın kendini..
yıldız tilbe den iki kadın bir adam şarkısını çığırıp stoacı bir felsefeye salarsın kendini. çektiğin acı apoletlerin arasında yerini alır..
21 yaşındasın, zor olanı sever insan hep. ama fikrin zikrin değişir zamanla sen bile şaşırırsın..
birde benim sana inanmadığım bi nokta var:
bir yıldır eşiyle ayrı olduğunu söyledi falan diyosun. bi şekilde onu suçluyosun. öyle olsaydı olmazdım onunla gibilerinden.. bir yandan kendinden hoşlanmıyosun.. bence olay anlattığın gibide değil. ve sende gerçekten sevmiyosun. sana cazip gelen adamın içinde bulunduğu durum..
yoksa bi kadın çıksın burda desin ki ben evli bir adama köpekler gibi aşığım dünyada umrumda değil ben ilişkimi , onunla geçireceğim bir dakikayı hiçbirşeye değişmem desin. helal olsun derim...

bence gerçekten "zaten bitmiş bir evlilik" olsaydı kadın seni kafasına takmaz, süründürmezdi sizi..
belli ki eşinin boşanmak istemesinin sebebi olarak görüyor seni, sen yüzünden boşandıklarını düşünüyor..
ve sizi süründürmek istiyor aldatılma psikolojisiyle..
ben adama inanamadım nedense..

ya neden hep böyle karamsar düşünüyorozki belki adam gerçekten hayatının aşkını buldu belki okızlarla çıkmasının sebebide buydu aradığı aşkı ve sevgiyi bulmaktı ve bunları bu arkadaşta buldu bence onu arkadaşın kendisinden iyi kimse bilemez belkide gerçekten birbirlerini seviyolardır
birde sorarım size belki biz evliler bu şekildeki bir başlangıçla evlilik yapmadık ama hangimiz sonumuzu biliyoruz yarın birgün böyle birşeyin bizimde başımıza gelmeyeceği ne malum baştada söylediğim gibi bizim arkadaşın yaptığı gibi bir başlangıcımız yok ama bizim kocalarımızda başka bir aşk arama girişimlerinde bulunabilir belki
arkadaşta seviyosa evlensin belki mutlu olur illa adam bunuda aldatracak bişey yotur bennnnnnce derim

Senin çok sevdiğin kocan başkasına aşık olup senden ayrılacağım dese nasıl hissedersin acaba, git sevdiğinle mutlu ol mu dersin, hatta ayrılmadan önce seni aldatmaya başlasa ki zaten burada gördüğümüz gibi de öyle oluyor, hiç bir erkek başka bir dal bulmadan bindiği dalı bırakmaz...

evet bende bunu anlatmak istemiştim. onunla beraber olan benim nasıl bir hayat düşündüğünü biliyorum aşkı sevgiyi bende buldu ki ortak cok fazla arkadasımız var ve benden sonra cok deişti buna eminim.. kötü şeyler yazanlara da hak veriyorum cunku aynı seyi baskasından duysam bende böle konusurdum.. butun cesaretimle bunları duyacagımı bile bile bu konuyu actım ben... cogunuz benim ne kadar ucuz biri oldugumu macera aradıgımı dusunuo olabilirsiniz ama birbirimiz icin yaptıgımız fedakarlıkları sdce 2miz biliriz.
bir de silah zoruyla mı evlenmiş diyorsunuz, şöyle söyleyeyim kızla flört ederlerken kızın babası cok tutucu ve ögrendigi zaman kızı evden kovmuş ve bnm erkek arkadasımın ailesi de kızı sokakta bırakmamışlar o şekilde evlenmişler... tabi buna da hikaye diyeceksiniz biliyorum. dedigim gibi cok fazla ortak arkadasımız var ve gercek olmayan bişeyler olsaydı emin olun öğrenirdim. umarım bi gun sizin basınıza gelmez böyle bişey cunku yasamayanın bilebilecegi bişey değil... eger bi gun yasarsanız bana hak verirsiniz yasamam böle adice bişey demeyin bende öyle derdim...

kocisime, yazdıkların icin tesekkur ederim.. benim anlatmak istedigim buydu iki insan aradıgı askı bulamaz mı birbirinde kusura bakmayın ama mantıktan körelen kalplerin bazı şeyleri yazmaları ne kadar kolay.. mantıklı olanı bende biliyorum sorun zaten kalbin mantıga hukmetmesi...

Ahh be güzelim senin gibi niceleri var ben kınamıyorum seni o dediğin benzetmeleri de yakıştırmam, ama gittiğin yol yanlış, aşk bazen kapıyı yanlış zamanlarda çalabilir senin ki o hesap olmuş, ama sevdiğin adamın samimiyetine inanmıyorum, çünkü senden önce karısını bir sürü kadınla aldatmış, macera arayan da o, sana olan hisleri ağır basmış olabilir, ama siz ileride yuva kurduğunuzda aynı şeyleri sana yaşatırsa nolacak, madem mutsuz neden boşanmamış saydığın şeyler neden değil, senden sonra o nedenler de kaybolmuş şimdi yeni nedenler sunuyor sana, yukarıda söylediğim gibi yeni bir dal bulmadan bindiği dalı bırakmama durumu, erkeklerin her zaman ki gibi kendilerini garantiye alma durumları...

Diyelim ki seni çok seviyor hayatının aşkısın, ama boşanamıyor,(ki son durumda böyle sanırım) sen bu ilişkinin neresinde olacaksın o zaman 2. kadın mı olacaksın, böyle bir yasak ilişkinin içinde yer alarak kendine ve ailene yaşattıkların haksızlık olmuyor mu? :kahve:

bosanmak isteyen malini anasina babasina yapar yine bosanirdi..yani bi yolunu bulurdu..cok buyuk bi risk bu farkindasin degil mi?yarin obur gun arkadasim dediklerin evli adamlasin diye sana sirtini donmesin?ya bu senin ailenin kulagina giderse?o zaman senle nasil evlenecek evlense de ayni bahaneyi mi uretecek?ayrilmak istediginde yani..hayat senin hayatin istedigin gibi yasarsin.ama dikkatli ol derim simdi cesursun ama ileride arkani donup baktiginda pisman olacagin seyler olmasin.ya aslinda sen hepsini biliyorsun zaten cozum yolu ayrilman,3 yil beklemen yada evli sevgilin senin uzerine yapsin mallarini..bilemiyorum..evli olan o,cozumu bulacak olan da o.

Son düzenleme:
Ayrıl diyeceğim aslında ama seviyorum diyorsun, o zaman boşanma davası bitene kadar sabret, görüşme ki bu suçluluk duygusundan da kurtul. Ölmeyi neden isteyesin, hem de sadece o üzülmesin diye vazgeçiyorsun, hayat sadece ondan ibaret mi?

Şuna da hak vermek pek mümkün değil, ben seni 2 haftalık kız olarak görüyordum ama aşık oldum, eee aşık olmasaydın ne yapacaktın peki , kullanıp atacakmıymış.

Kimse için değimez, bu psikoljıden ,suçluluk psikojısinden , bunaltıdan kurtulman adına boşanana kadar görüşme bu adamla. Hem duygularını dinlemiş ve topralamış olursun, hem de boşanmama ihtimalide var. Madem o kadar seviyor boşansın da görelim.

''benden oncede bu şekilde sevgilileri olmuş ve hicbiri icin dava acmamış eşinden boşanmamış resmi olarak''
''o ilk basta beni sadece bikaç haftalık bi kız olarak goruyormuş''
adamin evli olup olmamasi karisindan ayri yasayip yasamamasini gectim
hayat bu hic bir sey icin asla yapmam demem basimiza ne gelecegi belli olmaz ama
sirf su iki cumle bile bence karsindaki insanin kadina bakis acisini gosteriyor
daha 21 yasindasin kendine yazik etme bence

Buna katılıyorum.

Sana demiş ki "yok başta seni de birkaç haftalık bir kız olarak görüyordum da sonra aşık oldum"

Yalan. Aynısını o birkaç haftalık kızlardan kaçına daha söyledi acaba, en azından birkaçını "birkaç kullanımlık kız" yapabilmek adına. Kusura bakma ama erkekler kızların aklını nasıl çeleceğini, ona neler vadetmesi gerektiğini iyi bilir, bu sitede daha neler neler okuduk biz...

"Sen de sıradan biriydin benim için, ama sonra hiçbirisine değil sana âşık oldum" demiş, sen de kendini özel hissetmişsin onun gözünde.

Hâlbuki bu adam eşiyle evliliği sürerken bile her çiçekten bal toplamaya çalışan bir cibiliyetsiz. Sana bu itirafı yapması onu masum kılmıyor. Allah bilir senin bilmediğin daha ne durumlar vardır. Seni biraz iyi niyetli görüp bu şekilde kafalamaya çalışmıştır, veya bunu diğer hatunlarda da denemiştir/deniyordur. Nereden bileceksin ki? Eşinden boşanmadan bu işlere kalkan biri sizi mi kandırmayacak sanıyorsun?

Bir insan evliliğinde mutlu değildir bunu anlarım, bir başkasına âşık olur bunu anlarım. Ama gider boşanır sonra ne yapıyorsa yapar, olması gereken budur, karısını sayısız kızla aldatan bir adama nasıl güvenebilirsin?

Eşiyle boşanamama hikâyesi de yalan, seni oyalamaya, zaman kazanmaya çalışıyor. Kadın durdu durdu da sıra sana gelince mi aldatıldığını fark etti? Sen sormadın mı "Be adam, aynı evde kalmadığını iddia ettiğin bir kadın senin yasak ilişkini nasıl öğrenebildi, bu kadar deneyimlisin, nasıl tongaya düştün?" diye. Ben olsam sorardım diyeceğim de, ben olmazdım. Büyük konuşmaktan nefret ederim, ama inan ben olmazdım. Sevgilim dediğim adam beni kendine bağladıktan sonra çıkıp "ama ben evliyim" dediği andan itibaren ben olmazdım.

Kalbine söz geçiremiyorsan kendine, eline ayağına söz geçir. Arama, sorma, görüşme. Bırak gitsin. Kalbin acısın, bayılana kadar ağla ama bırak gitsin.

Sırf elin adamı üzülecek diye ölemiyorsan da öl yani, sen zaten hiç kendin için yaşamamışsın.

Sert mi oldu bilmiyorum, ama bu yani. ınsan yanlış yapa yapa öğrenir, ama bu kadar büyük bir yanlış yapma, bedelini öde öde bitiremezsin hayatın boyunca.

genelde evli erkekler zaten esiyle sorunlari olan, esinin ona dunyayi zindan ettigi
vede tamda bosanma arifesinde olan adamlar oluyor ne hikmetse
son arkadsimin yorumuna katiliyorum cani gonulden. Dost aci soyler bunuda unutma.
hayir adam bosanmis olsa tamam dicemde 1 yildir akli nerseymis o zaman
anlasmali bosansalarmis. Benim aklim bunu almiyor.
Sana ne olucagini soyliyim. yine tanimiyoruz sevgilini ne derece saglikli olur bilmiyorum
yorumlarimiz ama genelde bu tur durumlarda
adam sevgilisiyle bir sure beraber olur . sonra toplum baskisiyla (!) yada cougu varsa
onun hatiri icin (!) mutsuz yuvasina geri doner. Yipranan sen olursun.
Hayatimizi tercihlerimiz yonlendiriyor. umarim dogru tercihler yaparsin.
Sana duymak istedigin herseyi soyler dilin kemigi yok. Sein icin zor bir durum ama
gercekler maalesef her zaman guzel olmuyor. HEm ailenin tepkisi ne olur dusundunmu?
bide bu olmek istedim laflari inanki senin gibi genc bir hanima hic yakismamis
hayat senin, bunu baskalarinin mahvetmesine izin verme ve bu guzel yillari heba etme
derim ben. Allah yardimcin olsun

Buna katılıyorum.

Sana demiş ki "yok başta seni de birkaç haftalık bir kız olarak görüyordum da sonra aşık oldum"

Yalan. Aynısını o birkaç haftalık kızlardan kaçına daha söyledi acaba, en azından birkaçını "birkaç kullanımlık kız" yapabilmek adına. Kusura bakma ama erkekler kızların aklını nasıl çeleceğini, ona neler vadetmesi gerektiğini iyi bilir, bu sitede daha neler neler okuduk biz...

"Sen de sıradan biriydin benim için, ama sonra hiçbirisine değil sana âşık oldum" demiş, sen de kendini özel hissetmişsin onun gözünde.

Hâlbuki bu adam eşiyle evliliği sürerken bile her çiçekten bal toplamaya çalışan bir cibiliyetsiz. Sana bu itirafı yapması onu masum kılmıyor. Allah bilir senin bilmediğin daha ne durumlar vardır. Seni biraz iyi niyetli görüp bu şekilde kafalamaya çalışmıştır, veya bunu diğer hatunlarda da denemiştir/deniyordur. Nereden bileceksin ki? Eşinden boşanmadan bu işlere kalkan biri sizi mi kandırmayacak sanıyorsun?

Bir insan evliliğinde mutlu değildir bunu anlarım, bir başkasına âşık olur bunu anlarım. Ama gider boşanır sonra ne yapıyorsa yapar, olması gereken budur, karısını sayısız kızla aldatan bir adama nasıl güvenebilirsin?

Eşiyle boşanamama hikâyesi de yalan, seni oyalamaya, zaman kazanmaya çalışıyor. Kadın durdu durdu da sıra sana gelince mi aldatıldığını fark etti? Sen sormadın mı "Be adam, aynı evde kalmadığını iddia ettiğin bir kadın senin yasak ilişkini nasıl öğrenebildi, bu kadar deneyimlisin, nasıl tongaya düştün?" diye. Ben olsam sorardım diyeceğim de, ben olmazdım. Büyük konuşmaktan nefret ederim, ama inan ben olmazdım. Sevgilim dediğim adam beni kendine bağladıktan sonra çıkıp "ama ben evliyim" dediği andan itibaren ben olmazdım.

Kalbine söz geçiremiyorsan kendine, eline ayağına söz geçir. Arama, sorma, görüşme. Bırak gitsin. Kalbin acısın, bayılana kadar ağla ama bırak gitsin.

Sırf elin adamı üzülecek diye ölemiyorsan da öl yani, sen zaten hiç kendin için yaşamamışsın.

Sert mi oldu bilmiyorum, ama bu yani. İnsan yanlış yapa yapa öğrenir, ama bu kadar büyük bir yanlış yapma, bedelini öde öde bitiremezsin hayatın boyunca.

şutarafagitti alkisalkisalkis

gercekler äcidir güzelim bende 21väsindäim suän.. 19 väsimdä esinden ävrilmis biri täräfindän cok mäsumcä kändiriläräk evlendim hävätim mähvoldu...kesinlikle erkeklerin sevgisine inänmä derim ..erkegin sevgisi cok cäbuk gecer ..erkekler cokkurnäzdir (cogu).. beni dinlersen kälbine söz gecir ..ve kop..evlenipbosänänlärdän hichävir gelmez...belki önvärgili dävräniosun diceksn fäkät deil...cünkü ben äileme direnip kärsi cikip bosänmis benden büvük ..benden cirkin biri ile evlendim..cünkü ölürcesine sevdim..fäkät nikähi bästik tän sorä o säf,mäsum,äsik ve väräli kuzucuk ädäm gitti..verine kurt,zirtlän gibi bir cänävär geldi erkekler böleböle kändirir..säkin känmä derim ..helede önceden bävänlärlä iliskisi cok olän vevä evlenip bosänändän KORK derim bu böle..umärim seniüzmemisimdir fäkät dost äci sövler..

gercekler äcidir güzelim bende 21väsindäim suän.. 19 väsimdä esinden ävrilmis biri täräfindän cok mäsumcä kändiriläräk evlendim hävätim mähvoldu...kesinlikle erkeklerin sevgisine inänmä derim ..erkegin sevgisi cok cäbuk gecer ..erkekler cokkurnäzdir (cogu).. beni dinlersen kälbine söz gecir ..ve kop..evlenipbosänänlärdän hichävir gelmez...belki önvärgili dävräniosun diceksn fäkät deil...cünkü ben äileme direnip kärsi cikip bosänmis benden büvük ..benden cirkin biri ile evlendim..cünkü ölürcesine sevdim..fäkät nikähi bästik tän sorä o säf,mäsum,äsik ve väräli kuzucuk ädäm gitti..verine kurt,zirtlän gibi bir cänävär geldi erkekler böleböle kändirir..säkin känmä derim ..helede önceden bävänlärlä iliskisi cok olän vevä evlenip bosänändän KORK derim bu böle..umärim seniüzmemisimdir fäkät dost äci sövler..

gecmis olsun canimm..aci bi tecrube olmus.bundan sonra hayat gulsun insallah.
genelleme yapmadan soyluyorum..cok kadin tanimis bi erkek karsisindaki kadina acimasiz,inancsiz olabiliyor bi avantaji da size nasil davranmasi gerektigini ve surundurmesi gerektigini cok iyi biliyor.gerci bi bayan olarak sizinde guveniniz biseyleri gordukce olmuyo bi sekilde bitebiliyor o da ayri bi konu.bi kismida pisman olup hayatina duzgun devam edebiliyor.en iyi dedigim adam bile bencil ve inatci yuzunu sonradan ortaya cikarabiliyormus.sizi cok uzebiliyormus..bilmiyorum belkide bizde veriyoruz bu firsati istemeden.ask gelince akil tatile gidermis o hesap.
cogu bi sekilde kurt..birde kadinlari cin derler ama erkeklerde numara ve senaryolar hic bitmiyor...

söyledikleriniz cok mantıklı ama olmuyo işte bir dk mı bile onsuz geciremiyorum ya hayatımın askı oysa ve herşey bittikten sonra cok mutlu olcaksam??? onsuz bir hayatı dusunmek bile istemiyorum

ooff offff ärkädäsim ällähvärdimcin olsun seni bubelävä düsmekten korusun derim..nedense insän bilemiorumväsädigi cevre ortämindän dolävimidir nedir duvgusäl oluvoruz biz kizlär nedense..gercekten seni suän cok ii änliorum cünkü bende böle väpäräk kimsevi dinlemeverek evlenecegim ädämi bir pirläntä gibi görerek gözüm kärärmisti ve evlendm 1 vil sürmedi ävrildik..benm cok ii oldugumu coook ii bilir fäkät bänä 5kurusluk deger vermez oldu odäki eski esini ve kizinin birsürü ähläksizligini ve bänä ettikleri ovunläri.läfläri hergünki huzursuzlugu sineve cektigim hälde..

Kusura bakmayın ama saçma bir genelleme olmuş.

Evet, çok talihsizlik yaşamışsınız evlilik konusunda ama bu birebir eşinizin daha önce evlenip boşanması ile ilgili değil ki, karakteri ile ilgili. Böyle bir şey yaşadınız diye evlenip boşanan bütün insanları karalamaya hiç ama hiç hakkınız yok.

ınsanlar çeşitli sebeplerle boşanırlar ve bu sebep her zaman erkeğin öküzün önde gideni olması değildir. Anlaşmazlıklar karşılıklıdır, bazen kadın da buna sebep olabilir. Eşiyle cidden geçinemez hâle gelip de onu aldatmadan yolunu ayıran, arayacaksa yeni ilişkileri sonra arayan bir erkeğe ben saygı duyarım.

Evet, erkekler ne yazık ki kızların, özellikle de yaşı küçük kızların akıllarını nasıl başlarından almaları gerektiğini, onlara neler vadedip akıllarını çeleceklerini çok iyi biliyorlar. Allah kötü niyetlilerle karşılaştırmasın. Ama tabi insan biraz da ölçüp tartmalı, sonra adımlarını atmalı, ne yaptığını bilmeli. Hele de bu gibi konularda.

Bizim bu arkadaşa anlatmak istediğimiz şey, evliliği devam ettiği halde sürü sepet kızla gönlünü eğlendiren bir adamın güvenilmez oluşudur. Lütfen sapla samanı karıştırmayalım. Biz de bundan yola çıkarak yorumlarımızı yaptık. Yoksa kimsenin kimseyi öyle kalıplara sokmaya hakkı olmazdı.

Umarım anlatabilmişimdir.

gecmis olsun canimm..aci bi tecrube olmus.bundan sonra hayat gulsun insallah.
genelleme yapmadan soyluyorum..cok kadin tanimis bi erkek karsisindaki kadina acimasiz,inancsiz olabiliyor bi avantaji da size nasil davranmasi gerektigini ve surundurmesi gerektigini cok iyi biliyor.gerci bi bayan olarak sizinde guveniniz biseyleri gordukce olmuyo bi sekilde bitebiliyor o da ayri bi konu.bi kismida pisman olup hayatina duzgun devam edebiliyor.en iyi dedigim adam bile bencil ve inatci yuzunu sonradan ortaya cikarabiliyormus.sizi cok uzebiliyormus..bilmiyorum belkide bizde veriyoruz bu firsati istemeden.ask gelince akil tatile gidermis o hesap.
cogu bi sekilde kurt..birde kadinlari cin derler ama erkeklerde numara ve senaryolar hic bitmiyor...

EVET CÄNIM HÄKLISIN:.tesekkür edrim..ävnen erkekler hep ovunculär ve ölede deväm edecek bu dünvä... :sm_cool: sänä kätiliorum äsik oluncä äkil tätile gidio sänirim fäkät bundän sorädä äsik oläcägimi hic sänmiorum värälärim hälä känior cünkü :delphin:

Kusura bakmayın ama saçma bir genelleme olmuş.

Evet, çok talihsizlik yaşamışsınız evlilik konusunda ama bu birebir eşinizin daha önce evlenip boşanması ile ilgili değil ki, karakteri ile ilgili. Böyle bir şey yaşadınız diye evlenip boşanan bütün insanları karalamaya hiç ama hiç hakkınız yok.

ınsanlar çeşitli sebeplerle boşanırlar ve bu sebep her zaman erkeğin öküzün önde gideni olması değildir. Anlaşmazlıklar karşılıklıdır, bazen kadın da buna sebep olabilir. Eşiyle cidden geçinemez hâle gelip de onu aldatmadan yolunu ayıran, arayacaksa yeni ilişkileri sonra arayan bir erkeğe ben saygı duyarım.

Evet, erkekler ne yazık ki kızların, özellikle de yaşı küçük kızların akıllarını nasıl başlarından almaları gerektiğini, onlara neler vadedip akıllarını çeleceklerini çok iyi biliyorlar. Allah kötü niyetlilerle karşılaştırmasın. Ama tabi insan biraz da ölçüp tartmalı, sonra adımlarını atmalı, ne yaptığını bilmeli. Hele de bu gibi konularda.

Bizim bu arkadaşa anlatmak istediğimiz şey, evliliği devam ettiği halde sürü sepet kızla gönlünü eğlendiren bir adamın güvenilmez oluşudur. Lütfen sapla samanı karıştırmayalım. Biz de bundan yola çıkarak yorumlarımızı yaptık. Yoksa kimsenin kimseyi öyle kalıplara sokmaya hakkı olmazdı.

Umarım anlatabilmişimdir.

bizde bäskä sev änlätmävä cälismädik ki??zäten dedigim gibi cok kädinlä iliskisi olmus vevä bosänmis dedik bütüüün erkekleri icine dähil edip hepsini ilsikili väpmädik yerimseniben ve cok iliskili bir erkegin käräkterinide cok iliskili olmäk ortävä döküor bence..

Back
X