''benden oncede bu şekilde sevgilileri olmuş ve hicbiri icin dava acmamış eşinden boşanmamış resmi olarak''
''o ilk basta beni sadece bikaç haftalık bi kız olarak goruyormuş''
adamin evli olup olmamasi karisindan ayri yasayip yasamamasini gectim
hayat bu hic bir sey icin asla yapmam demem basimiza ne gelecegi belli olmaz ama
sirf su iki cumle bile bence karsindaki insanin kadina bakis acisini gosteriyor
daha 21 yasindasin kendine yazik etme bence
Buna katılıyorum.
Sana demiş ki "yok başta seni de birkaç haftalık bir kız olarak görüyordum da sonra aşık oldum"
Yalan. Aynısını o birkaç haftalık kızlardan kaçına daha söyledi acaba, en azından birkaçını "birkaç kullanımlık kız" yapabilmek adına. Kusura bakma ama erkekler kızların aklını nasıl çeleceğini, ona neler vadetmesi gerektiğini iyi bilir, bu sitede daha neler neler okuduk biz...
"Sen de sıradan biriydin benim için, ama sonra hiçbirisine değil sana âşık oldum" demiş, sen de kendini özel hissetmişsin onun gözünde.
Hâlbuki bu adam eşiyle evliliği sürerken bile her çiçekten bal toplamaya çalışan bir cibiliyetsiz. Sana bu itirafı yapması onu masum kılmıyor. Allah bilir senin bilmediğin daha ne durumlar vardır. Seni biraz iyi niyetli görüp bu şekilde kafalamaya çalışmıştır, veya bunu diğer hatunlarda da denemiştir/deniyordur. Nereden bileceksin ki? Eşinden boşanmadan bu işlere kalkan biri sizi mi kandırmayacak sanıyorsun?
Bir insan evliliğinde mutlu değildir bunu anlarım, bir başkasına âşık olur bunu anlarım. Ama gider boşanır sonra ne yapıyorsa yapar, olması gereken budur, karısını sayısız kızla aldatan bir adama nasıl güvenebilirsin?
Eşiyle boşanamama hikâyesi de yalan, seni oyalamaya, zaman kazanmaya çalışıyor. Kadın durdu durdu da sıra sana gelince mi aldatıldığını fark etti? Sen sormadın mı "Be adam, aynı evde kalmadığını iddia ettiğin bir kadın senin yasak ilişkini nasıl öğrenebildi, bu kadar deneyimlisin, nasıl tongaya düştün?" diye. Ben olsam sorardım diyeceğim de, ben olmazdım. Büyük konuşmaktan nefret ederim, ama inan ben olmazdım. Sevgilim dediğim adam beni kendine bağladıktan sonra çıkıp "ama ben evliyim" dediği andan itibaren ben olmazdım.
Kalbine söz geçiremiyorsan kendine, eline ayağına söz geçir. Arama, sorma, görüşme. Bırak gitsin. Kalbin acısın, bayılana kadar ağla ama bırak gitsin.
Sırf elin adamı üzülecek diye ölemiyorsan da öl yani, sen zaten hiç kendin için yaşamamışsın.
Sert mi oldu bilmiyorum, ama bu yani. ınsan yanlış yapa yapa öğrenir, ama bu kadar büyük bir yanlış yapma, bedelini öde öde bitiremezsin hayatın boyunca.