Çaresizim....

Adam sana önce bekar olduğunu, sonra boşandığını söylemiş. Yani ayak üstünde bir sürü yalan uydurmuş, ortada yalan kalmayınca da doğruyu (bir zahmet) söylemek zorunda kalmış.
Sen hala seviyorum, ayrılamıyorum falan filan diyorsun. Öncelikle aşkından gebersen bile bu işi bitirmelisin. Bak güzelim o adam eşinden asla boşanmaz. Şimdi 15 günde bir görüşürsünüz ileride ayda bir, gün gelir seni bir paçavra gibi hiç acımadan fırlatıp atar.
Peki evdeki kadını düşündünmü? Sen olsaydın o kadının yerinde ne hissederdin. Aman öbür kadın eşimin aşkından ölüyor ben boşanayımmı derdin.
Burada eşleri tarafından aldatılan kadınların açtığı topicleri bir oku, neler çekiyor o kadınlar birazcık anlarsın.
Sonra gelelim işin vicdan yönüne, kusura bakma ama bile bile hala evli bir adamla birliktelik yaşamak benim kitabımda yazmaz. Bu yüzden seni hiçmi hiç anlamıyorum. Dahada açıkcası sana anlayış gösterecekde değilim.
Bizim sana önerebileceğimiz tek şey bir an önce bu yoldan vazgeç ve doğru yolu bul. Yok ben seviyorum aşığım teranelerine devam edersen, gün gelir eşini aldatan adamın seni hayda hayda aldatacağınıda bilmeni isterim.

Tümüne katılıyorum. Ayrıca o yalanlar kendiliğinden "ortaya çıkmıyor". Bunlar taktik, önce evli değilim diye seni bir güzel bağlıyor, sonra çok da bağlanmamanı garantiye almak için ayrıldım çocuğum var taktiğini uyguluyor, en son da baktı fazla bağlandın, evli olduğunu "itiraf" ediyor, yani hem başına bela olmaman için hem de ileride bitirise suçlamaman için. Bilinçli söylendi bunlar.
Evliliğinde gerçekten mutsuz olan erkek/kadın ne yapar eder ayrılır canım, buradaki tüm yazılanları oku ve kulak arkası et!!!! Senin sevgin karşındakinin sevgisi kadar işte, bir gün bile beklemen hata.

ya adamlar yalancı tamamda bazı hemcinslerimizde o yalanlara kanmaya ne kadar hazır.sorgulamadan araştırmadan adam ne derse okey.okadar belliki yalancılıkta usta olduğu.zaten bu karılarını aldatan erkeklerin çoğu diğer kadına karımla anlaşamıyoruz konuşamıyoruz çok pis beni haketmiyor.oysa sen ne iyi ne cicisin beni anlıyorsun benim için yaradılmışsın kahretsinki ayrılamıyorum çocuğum var boşanmıyor vb.ağlarda ağlarlar.hevesleri geçtimi.nerde gördüm ben seni.kendine seni mutlu edecek birini bul.işte bukadar.akıllı olcan.hesap sorucan enbaştan.madem mutsuzsun arkadaşım önce mahkemeden boşanma kağıdını görelim.ondan sonra yolumuza gerekirse devam ederiz diyebilicen.bunları demezsen çaresizce burnunu çeker durusun.NE DEMİŞLER EVLİYE GÖNÜL VERME EVE GİDER UNUTUR.:lepi:

oferma canim okadar guzel yorumlamissinki bana pek diyecek soz birakmamissin o adam nekadar adi biridirki oglunu ve esini bu sekil aldatabiliyor ve o kadin nekadar adi bir kadindirki evli ve cocuklu bir adamla olabiliyor..... madem bilmiyordun oyle basladin azicik vicdanin varsa birakirsin ve donup arkana bile bakmazsin ama o sizin gibilerde pek olmuyor.. basima geldiginden biliyorum

arkadaşım biran önce hatandan dönersin umarım.yok illa ki devam edip hayatımı mahvedicem diyosan o başka.yani kısacası evli bi adam seninle bir müddet sevgili olmuş, ilgisini şu an kaybetmiş, üstelik boşanmayacağım diyor ve sen bu adamı sevdiğini söylüyosun.böyle sevgi filan olmaz.ne umuyosun ilerki dönemde, neye güvenerek sürdüreceksin ilişkini bunları iyi düşün.evli bir adamla ilişki yaşayan bir insanı ben veya bu sitedeki hiçkimse onaylamayacaktır bilgin olsun!!!!!!!!

BEBS;3984242]ya adamlar yalancı tamamda bazı hemcinslerimizde o yalanlara kanmaya ne kadar hazır.sorgulamadan araştırmadan adam ne derse okey.okadar belliki yalancılıkta usta olduğu.zaten bu karılarını aldatan erkeklerin çoğu diğer kadına karımla anlaşamıyoruz konuşamıyoruz çok pis beni haketmiyor.oysa sen ne iyi ne cicisin beni anlıyorsun benim için yaradılmışsın kahretsinki ayrılamıyorum çocuğum var boşanmıyor vb.ağlarda ağlarlar.hevesleri geçtimi.nerde gördüm ben seni.kendine seni mutlu edecek birini bul.işte bukadar.akıllı olcan.hesap sorucan enbaştan.madem mutsuzsun arkadaşım önce mahkemeden boşanma kağıdını görelim.ondan sonra yolumuza gerekirse devam ederiz diyebilicen.bunları demezsen çaresizce burnunu çeker durusun.NE DEMİŞLER EVLİYE GÖNÜL VERME EVE GİDER UNUTUR.:lepi
ağzına sağlık arkadaşım.kadında da çok suç var.evli bir adama yaklaşan bir kadının hiçbir mazereti olamaz.kimse kendini kandırmasın.özellikle evli erkeklerin ilgisini çekmeye çalışan ,yuvaları yıkan ,çocukları boynu bükük bırakan o kadar çok kadıncık var ki.bunun hiçbir affedilir tarafı olamaz.kadınsa haysiyetini ,onurunu en üstte tutacak,kendine yakışır tavırlarda bulunacak bunu bilir bunu söylerim.gerisi tümüyle basitliktir bana göre.sevgiymiş aşkmış palavra.babasız bırakılan tek bir çocuğun gözyaşının hesabını kimse veremez.

bende sizin gibi kadınları anlamıyorum hemen pat diye yapıştırıyosunuz ön yargıyı tamam olayı bitiriyosunuz duygusal yönle bakarsan zaten olayın ne boyutta olduğunu anlarsın...
zaten en başında çaresiz olduğunu aklının ve kalbinin bir olmadığını sölemeye çalışmış eğer bu yönle okusaydın yazılanları duygusal yönle bakabilirdin bence oda farkında yaaşadığının ne kadar yanlış olduğunu ama....aması var olmasa çaresizde olmazdı zaten....

neden boşanmadin başina geldiyse ben sölim kesin çocuğun vardir ...yuvani bi kadin yüzünden birakamazdin dimi eee bide eşinide seviyodun eşinde yalvarmiştir allah bilir sana o yüzden o yalanci olmuyor dimi o adi olmuyor sadece sevdi diye bu kzi adi oluyor neden hep fatura bu kadinlara kesilir bende onu anlamadim....evet yanliş hemde çok yanliş ama ön yargidan kurtulun artik buraya bu tarz bişi kim yazarsa yazsin ayni tepkiyle karilaşacak ama düşünmiceksiniz dimi acaba diye adam adi o ayri ewet bu ilişkiyide bitirmesi lazim bu kizin yada böle bi ilişki yaşayanin ama bu kadar pervasizca yaklaşmayin lütfen olaylara yaaa....

ön yargımı... ne önyargısı.. herşey açıkça ortada..akılla kalp bir değil diye ,o zaman herkes duygularına göre hareket edip,yüreğinin götürdüğü yere gitsin...eee,sonra... bütün yuvalar paramparça olsun...aması yok bu işin....çareside belli...bitirecek....bu kadar basit..buna duygusal yönle bakıp bu kişiyi haklı çıkaramayacağım... ....

kimse haklı demedi zaten kimse ilişkisi doğru devam etsin demedi sadece birazdaha yapıcı olunması gerektiğini söledim...zaten oda farkında sadece çaresizliğini dile getirmiş...ama anlayana tabi anlayarak okuyana...

bence bu olayda hem adam hem de kız adi... ayırım yapamam. adam hatta daha bir adi.. evlilik karı ve koca arasında yapılan bir antlaşmadır. 2 ci kadın ne kadar hatalıysada erkek bence ondan 2 kat daha hatalı .çünkü verdiği sözü tutmayan ve evliliğine zarar veren ve karısını hiçe sayan o erkek. ben o erkeği çocuğum bile olsa asla affetmezdim...

kimse haklı demedi zaten kimse ilişkisi doğru devam etsin demedi sadece birazdaha yapıcı olunması gerektiğini söledim...zaten oda farkında sadece çaresizliğini dile getirmiş...ama anlayana tabi anlayarak okuyana...

Siz burdaki herkesten daha fazla anlayarak okumuşsunuz sanırım:1closedeyes:
Ne yapıcılığından bahsediyorsunuz?
Aklı başına topla denildi;adam evli,karısını boşayıp onunla mı evlensin yani..
Adam evine dönmüş hala adamla telefonda görüşüyor
Ne çaresizliği varmış ki bu durumun?Görüşmeyeceksin..olay bu kadar
Yarın aynı şey kendi başınıza gelirse bu kadar anlayışlı davranabilecekmisiniz bakalım
Duygusal bakacakmışız..falan da falan..
Hayat duygularla yürümüyor arkadaşım mantıkla yürüyor

çaresizlik mi? arkadaşım çaresiz olduğuna katılıyorum, çünkü gerçekleri göremiyorsun, düşün bu adam senden ayrılırsa ne kaybeder? düzenini kurmuş, hayatı gayet güzel, çoluğu çocuğu var. kendini bir an evvel toparla ve sana sürekli yalan söyleyen, başkasının yanında uyuyan bir adamdan kendini kurtar, bugün çocuğunun annesine bunu yapan adamdan ne hayır gelir ki, en kısa zamanda gözlerini açmanı dilerim.

Arkadaşım sen aşkı sevgiyi,bencillik ve arsızlıkla karıştırmışsın..Gerçek aşk,gerçek sevgi kimi zaman vazgeçebilmek,yoldan çekilmek,duygulara dur artık gitme diyebilmektir...işte seninkide kimi zaman dediğim o zamanın eşiğinde..Dur artık!!!

bu arada bu adi kelimesini hem siz hemde diğer arkadaş kullandığınız için yazdım... yoksa benim kullancağım kelimeler değil bunlar...

sen benim esimle su an ne durumda oldugumu nerden biliyorsun??? yaptiklarimdan veya yapacaklarimdan? sunu bilki ben cocugum icin hicbirseye katlanmak zorunda degilim su an hersey pilanladigim gibi gidiyor, kimseye muhtac degilim anlatmadim cunku cok ozele girmeyi sevmiyorum

sagilar...

hayatta herşey olabilir..sana kızmıyorum ama inan bu işin sonu yok...kendini soğutmaya bak...seni gerçekten seven birine bağlan...allah yardımcın olsun canım benim.

Ne güzel demiş ruhumfb hayatta herşey olabilir.Aklımıza gelmeyecek karşı çıktığımız herşey olabilir.Arkadaşlar tamam doğru değil yaşananlar ama lütfen biraz yumuşak olalım.Bazı yorum yapan arkadaşlar işi neredeyse beddua boyutuna getirmiş.Kız zaten sıkıntıda ve yaptığının yanlış olduğunu illaki biliyor.Burası herkesin dertlerini paylaştığı bir yer ve o da derdini paylaştı.Bizler onu suçlamak yerine bir an önce kurtulması için yardımcı olmaya çalışsak daha doğru olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…