- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi ALEYNA1970
-
Hic duygusal yonuyle bakamicam yazdiklarina sen ve senin gibi kadinlar yuzunden diger kadinlar ne acilar yasiyor Unutamam baglandim laflarida hikaye... Bir noktadan sonra insanlar duygularina yon verebilir tabi biraz vicdanlari varsa ve bencillikten sadece kendilerini dusunmekten vazgecebiliyorlarsa..
Hic duygusal yonuyle bakamicam yazdiklarina sen ve senin gibi kadinlar yuzunden diger kadinlar ne acilar yasiyor Unutamam baglandim laflarida hikaye... Bir noktadan sonra insanlar duygularina yon verebilir tabi biraz vicdanlari varsa ve bencillikten sadece kendilerini dusunmekten vazgecebiliyorlarsa..
oferma canim okadar guzel yorumlamissinki bana pek diyecek soz birakmamissin o adam nekadar adi biridirki oglunu ve esini bu sekil aldatabiliyor ve o kadin nekadar adi bir kadindirki evli ve cocuklu bir adamla olabiliyor..... Madem bilmiyordun oyle basladin azicik vicdanin varsa birakirsin ve donup arkana bile bakmazsin ama o sizin gibilerde pek olmuyor.. Basima geldiginden biliyorum
bende sizin gibi kadınları anlamıyorum hemen pat diye yapıştırıyosunuz ön yargıyı tamam olayı bitiriyosunuz duygusal yönle bakarsan zaten olayın ne boyutta olduğunu anlarsın...
zaten en başında çaresiz olduğunu aklının ve kalbinin bir olmadığını sölemeye çalışmış eğer bu yönle okusaydın yazılanları duygusal yönle bakabilirdin bence oda farkında yaaşadığının ne kadar yanlış olduğunu ama....aması var olmasa çaresizde olmazdı zaten....
ön yargımı... ne önyargısı.. herşey açıkça ortada..akılla kalp bir değil diye ,o zaman herkes duygularına göre hareket edip,yüreğinin götürdüğü yere gitsin...eee,sonra... bütün yuvalar paramparça olsun...aması yok bu işin....çareside belli...bitirecek....bu kadar basit..buna duygusal yönle bakıp bu kişiyi haklı çıkaramayacağım... ....
neden boşanmadin başina geldiyse ben sölim kesin çocuğun vardir ...yuvani bi kadin yüzünden birakamazdin dimi eee bide eşinide seviyodun eşinde yalvarmiştir allah bilir sana o yüzden o yalanci olmuyor dimi o adi olmuyor sadece sevdi diye bu kzi adi oluyor neden hep fatura bu kadinlara kesilir bende onu anlamadim....evet yanliş hemde çok yanliş ama ön yargidan kurtulun artik buraya bu tarz bişi kim yazarsa yazsin ayni tepkiyle karilaşacak ama düşünmiceksiniz dimi acaba diye adam adi o ayri ewet bu ilişkiyide bitirmesi lazim bu kizin yada böle bi ilişki yaşayanin ama bu kadar pervasizca yaklaşmayin lütfen olaylara yaaa....
kimse haklı demedi zaten kimse ilişkisi doğru devam etsin demedi sadece birazdaha yapıcı olunması gerektiğini söledim...zaten oda farkında sadece çaresizliğini dile getirmiş...ama anlayana tabi anlayarak okuyana...
neden boşanmadin başina geldiyse ben sölim kesin çocuğun vardir ...yuvani bi kadin yüzünden birakamazdin dimi eee bide eşinide seviyodun eşinde yalvarmiştir allah bilir sana o yüzden o yalanci olmuyor dimi o adi olmuyor sadece sevdi diye bu kzi adi oluyor neden hep fatura bu kadinlara kesilir bende onu anlamadim....evet yanliş hemde çok yanliş ama ön yargidan kurtulun artik buraya bu tarz bişi kim yazarsa yazsin ayni tepkiyle karilaşacak ama düşünmiceksiniz dimi acaba diye adam adi o ayri ewet bu ilişkiyide bitirmesi lazim bu kizin yada böle bi ilişki yaşayanin ama bu kadar pervasizca yaklaşmayin lütfen olaylara yaaa....
bende sizin gibi kadınları anlamıyorum hemen pat diye yapıştırıyosunuz ön yargıyı tamam olayı bitiriyosunuz duygusal yönle bakarsan zaten olayın ne boyutta olduğunu anlarsın...
zaten en başında çaresiz olduğunu aklının ve kalbinin bir olmadığını sölemeye çalışmış eğer bu yönle okusaydın yazılanları duygusal yönle bakabilirdin bence oda farkında yaaşadığının ne kadar yanlış olduğunu ama....aması var olmasa çaresizde olmazdı zaten....[/QUOTEarkadasım bu kadına ne dicez bırakma yapış mı diyelim şimdi...eger durum şöyle olsaydı yani adam bu konuyu acan arkadası cok sevseydi eşimle bitiriyorum deseydi ve onla ayrılsaydı neyse der kapatırdık konuyu..ama adam konuyu acan arkadası kullanıyor yalanlarıyla kandırmış ve sonrasında da arkadas yalanlara ragmen devam edip bu iğrenç oyunun oyuncusu olmuş.aşk evet büyüktür saygı duyarız ama aşk biraz gururla güzeldir ve aşk çalınmaz.siz neden bu kadar kızgınsızın ki siz de mi evli birine aşık oldunuz yoksa???bi bayan aynısı basıma geldi yazmış boşansaydın çocugun var diye mi boşanmadın yazmışsınız bayana.e yani siz gayrimeşru bi ilişkiyi destekliyorsunuz ama evli bir bayana boşan diyorsunuz oldu bu kadar kolaydı yuva yıkmaz..bence kolay olan evli bir adamın peşini bırakmak...konuyu acan arkadas artık yapışmasın adama çünkü adam d aonu basından atmak için elinden gelen yapıyormuş..bi daha da böyle pis işlere bulaşmaz umarım......iğreniyorum koca calmaya calışan aşka sıgınan tüm hemcinslerimden sanki bekar adam yok ya:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?