Çaresizim....

ALEYNA1970

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
1
0
86
Kahramanmaraş
çaresim arkadaşlar. evli birine aşığım ve ondan vazgeçemiyorum. şimdi herkes nasıl böyle bişey yaparsın diyecek ama ilk tanıştığımızda evli olduğunu bilmiyordum. ilerleyen dönemde evlenip ayrıldığını ve 1 oğlu olduğunu söyledi. bu bana normal geldi kabullendim hemen. çünkü sevmeye başlamıştım. daha sonra henüz boşanmadıklarını 1 yıla yakındır ayrı yaşadıklarını biraz sabretmemi ayrılacağını söyledi. bir süre sonra karısının ayrılmak istemediğini eve geri geldiğini, eşi teyzesinin kızı olduğu için ayrılmalarını güç olduğunu söyledi.
şimdi bana eski ilgisi yok ama ben ona aşırı bağlandım. fazla görüşemiyoruz. telde görüşüyoruz ama birbirimizi ancak 15 günde bir görebiliyoruz. ama ben ondan ayrılamıyorum. beni hala sevdiğini söylüyor ama çıkmazda olduğunu bana bir gelecek veremeyceğini bu yüzden ona bağlanıp kalmamı sevebileceğim biri çıkarsa hayatımı onun için kahretmememi söylüyor. ama ben ondan vazgeçemiyorum. çaresizim

sana yalan söyleyen biri ile nasıl beraber olabiliyorsun..bırak gitsin kendine yeni sayfa aç
o adamla zaman kaybetmeye değmez

Hic duygusal yonuyle bakamicam yazdiklarina sen ve senin gibi kadinlar yuzunden diger kadinlar ne acilar yasiyor Unutamam baglandim laflarida hikaye... Bir noktadan sonra insanlar duygularina yon verebilir tabi biraz vicdanlari varsa ve bencillikten sadece kendilerini dusunmekten vazgecebiliyorlarsa..

neden bu kadar saffın be güzelim
sevmiyorsa bir erkek ne olursa olsun ayrılır sevdiğini hep yanında ister be güzelim.
sana tavsiyem o adamdan umudunu kes sana üzüntüden başka birşey veremeyecek
neden böyle bir ilişki sürdümek istiyorsun yazık değil mi 3 günlük dünya için bunlar için üzülmeye seni sevecek seninde sevecek biri karşına çıkacak....
umudunu kaybetme
sen bu adamla yola devam edersen korkarım hep ikinci planda olacaksın
sana yazık değil mi kendini böyle yıpratma
zor olsada unutursun neler neler unuturmuyor ki
iyi bayramlar üzülme tatlı bir bayram geçir :CüvCüv:

Evli olduğunu öğrendiniz ve ayrılamayacağını söyledi..
Siz hala telefonda görüşmeye devam ediyorsunuz öyle mi?
Bağlandım..kaptırdım..kopamıyorum..gibi kelimeler bana boş geliyor açıkçası:1closedeyes:
Bu kadar mı iradesizsiniz allah aşkına?
2.kadın olmayı kendinize nasıl layık görüyorsunuz?
Lütfen kendinize olan saygınıza sahip çıkınız
Bırakınız..ailesiyle mutlu olsun adam

ahhh ahhh bu gençlik, bekarlık bir daha hiç birimize gelmedi gelmeyecek önce bunu bil canım...
ben her zaman söylüyorum bekar arkadaşlar burda anlatılan evli arkadaşalrımızın sorunlarından ders alalım diye...

ben senin gerçekten aşık olduğunuda düşünmüyorum...
fazla görüşemiyorsun sadece etkilenmişsin ve yasak aşk olduğu içinde bağlanmışsın sadece...
kendini o hanımın yerine koy eşini başkasıyla paylaşmak ne cı olurdu demi?
hakkında hayırlısı olsun diyorum sadece....

bu adam size yalan söylemiş. önce ayrıldım eşimden demiş,sonra boşanmak üzereyim diye 2 ci bir yalana başvurmuş. sizi devamlı kandırıp durmuş. bu yaptığı bir kere ahlaksızlık...ilk yalanında ayrılmanız gerekiyordu ....ve hala adamın evli olduğunu bile bile görüşüyorsunuz.. ne diyeyim ben size şimdi..devam edin mi. çaresiz misiniz..hayır bence değilsiniz. çareniz var. elveda demek. vicdanınız nasıl elveriyor anlamıyorum. birde ortada çocuk var. bir an evvel aklınızı başınıza toplayın ve bırakın bu işe yaramaz insanı.................

Ağlama değmez hayaaaaaatttt bu gözyaşlarınaaa
ben moralim bozuk olduğunda hep bunu söylüyorum cnm
neyse gelelim yoruma
bence de adam sana yalan söylemiş
ama aşk belası işte insanın karşısına ne zaman çıkıcağı belli olmuyo
yalnız diyelim o adam senin için karısından boşandı ve evlendiniz
peki karısının durumu nolucak bunu hiç düşündün mü ?
bide kendini o kadının yerine koy bakalım

bence bir insanin gururu herseyden önce gelmeli .Bastan böyle bir sey yasadin tamam anladik ama ögrenir ögrenmez bu aski bitirebilirdin.Seni aptal yerine koymus ,kandirmis böyle bir insani hala nasil sevebiliyorsun sasirdim dogrusu..

Çaresizsiniz..
Evli bir adamdan ayrılmadığınız için bayaa çaresiz olmalısınız..şakkıdı
Devam ediniz; evdeki hiç bir kabahati olmayan kadının ve çocuğun günahına girmeye..
O adamın da sizi sevdiğini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.. O pislik adam için ha siz ha ben ne farkeder ki? Oh ne ala,evde bir kadın,dışarıda kimbilir kaç kadın..
Adam olsa zaten evliyken yapmaz böyle işler..
Size gelince; kolay gelsin,hayatta başarılar..

Hep aynı yalanlar ve hep aynı son.. Sizinle gönlünü eğlendirip bir köşeye atracak hepsi bu! Hiç bir erkek sevmediği biriyle mmkün değil durmaz! İnanın boşanamıyorum şöyule böyle laflar hikayeee. Siz daha kendinizi kandırın o eşiyle gününü gün ediyordur! Edecekte.. Ne olursa olsun sevginizden ölsenizde ileride geriye dönüp baktığınızda elinizde grurunuz olsun o yüzden biran önce ilişkinizi bitirin. Acınızı çekin ama yaşadığınız grurulu ve doğpru olan bir acı olsun !

Yapmayın arkadaşım bırakın bu adamı o hayatına devam eder, karısını aldatmaya başka başka kadınlarla.. Birdefa adam olsa evliyken birbaşkasıyla olurmu hangi bahane seni ve onu haklı çıkarabilir ki...
Hem nasıl güvenebiliyorsun?? eşini aldatan biri hayli hayli seni de aldatır. Boş yere bel bağlayıp çaresiz olma derim...

Arkadaşlar neden geçmişiyle yargılıyorsunuz ki?Neyi değiştirebileceğiz?Kırıcı değil yapıcı olmalıyız.Zaten bu yüzden yazmış arkadaş da buraya.
Arkadaşım,geçmişte ne yaşandıysa yaşandı,önüne bak ve ilerle.Kendine gurur duyabileceğin bir hayat çiz.Ne kadar acı çekersen çek bırak onu,özsaygını kaybetme.Unutacaksın elbet,hangi aşk acısı unutulmamış ki.Bir kaç gün belki bir kaç ay acı çekeceksin ama daha mutlu olacaksın emin ol.Kararlı ol,o senin aklını çelmeye çalışacaktır mutlaka ama kararından dönme.Sana inanıyorum,başarabilirsin,başaracaksın da.

Seni yargılayıp eleştirmeyeceğim.
Sadece sana sonunda olacakları söyleyeceğim.
En güzel günlerini boşuna geçirmiş olmanın pişmanlığı...
Kırılmış gurur ve zedelenmiş onur...
Bu gün kendini sonuna kadar haklı gördüğün (ki içten içe aslında kendini kandırdığının da farkındasın aslında) konularda ileride kendinle hesaplaşman yada daha önemlisi hesaplaşamaman...
Veeee koskoca bir hiçççç...

Arkadaşım..
Biz geçmişi ile yargılamıyoruz..şimdiki zaman kullanmış konusunda farkettiyseniz
İlerisi için de aklını başına toplamasını söyledik iyiliği için :1closedeyes:

bak kardeşim o evli bir insan ve ondan sana hayır gelmez yuva yıkanında yuvası olmaz hem ne hakkın varki diğer bayanı üzmeye çocuğuda var yazıkdeğilmi bırak adamın yakasını sen yoluna o yoluna gitsin sizin gibi insanlar olduğu sürece kadın kadının düşmanı olacak bu acıyı ben yaşadım bırak okadın yaşamasın

olaya anlayışla bakmam imkansız kusura bakma:dilcikar:
arkana bakmadan kaç derim.daha şimdiden
bir sürü yalanla dünyanı karartmış bu adam.
karısıyla da mutludur eminim.kadıncağızın ayrılcaklarından bile
haberi yoktur.seni bu kadar yalanla kandıran adamdan
ayrılamaman çok tuhaf:uhm:

çoookkk yalancıymış

ne sanıyorsun ki diyelimki öyle yada böyle boşandı senle evlendi

bu tarih tekerrür edecek ve yine yeni kadınları tuzağına düşürecek bu ahlaksız adam seninle evliykende başka kadınlara evliyim ama mutsuzum problemlerim var diyecek ve sen beni seviyor diye evde kendini teselli edeceksin

maalesef bu tiplerin alışkanlığı böyle yalancı ve utanmaz bu adamlar

bunu hayatının hatası kabul et bu sana bir ders olsun yol yakınken dön ki evlenip ayrılmak gibi bir durum doğurma yazık olur gençliğine

neden mi bu kadar kesin ve net konuşuyorum ablamın kocasının kopyası bu adam
not:ablam boşandı

klasık yalanlar
once ayrıldımlar sonra aslında bosanamadım daha ama ayrı yasıyoruz sevmıyorum cocugun hatrına katlanıyorum halan teyzemın kısı zaten zorla evlendırıldım cınsellıgımız yok ılgısız bakımsızvs.............................
hala bunları bıle bıle ask dıyıp mantıgınızı kullanamıyorsanız kusura bakmayın ben bısey soylemeyım
kımseyıde kırmayım

sen o kadin olsaydin ve o adamla evli olsaydin,
ve o kadinda sen olsaydi, ve esine asik olsaydi..
sen esini yaptiklarindan dolayi affedebilirmiydin?
veya böyle bisey yapmasini istermiydin?
.......................Kendini O Kadinin Yerine Koyarmisin Lütfeennn............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…