Çaresizim....

Arkadaşım..
Biz geçmişi ile yargılamıyoruz..şimdiki zaman kullanmış konusunda farkettiyseniz
İlerisi için de aklını başına toplamasını söyledik iyiliği için :1closedeyes:

Sonuçta olan olmuş,bu ilişki yaşanmış,şimdiye kadar olanları değiştiremeyiz.Ben bunu demek istedim,yoksa kimseyi kırmak değil amacım.kaydirigubbakcemile5

yazıklar olsun ya ablacım sana lütfen çocugunun vebaline girme o adamın:mymeka:yazıktır bari bencillik etme o cocugu düşün babana baska bir kadın öle yapsa ne yaparsın ne düşürsün :1shok:yazıktır günahtır o adam olmazsa baskası olur :mymeka:ask gecici bişe aşık oldum caresizim bırakamıyorum gibi kelimeleri bosuna kullanma herkes bırakılır yerı gelir unutulur bulunmaz hint kumasımı bu ya evli barklı çolugu çocugu olan bir adamı kendıne nasıl layık görürsün bu kadarmı düşünemiyosun yanlıs olduğunu -tatlicadiarzu-HAYAT AŞKLA SINIRLI DİİL unutma bunu senı resmen kullanıyo görmüyomusun aç gözleriniiiiii:1shok:

ben bir kadının bu kadar mantıksız hareket edebileceğine inanamıyorum ilk başta seni kandırmış olabilir ama gerçeği öğrendikten sonra onunla görüşmeyi sürdürmeyi nasıl onuruna yedirebildinki
sana yalan söylediğini anladığında onun aslında doğru ve dürüst bir insan olmadığını anlamışsın
çevremizde bu tip insanlar öğle çokki sana seni sevdiğini söyler eve gider karısına aynı şeyi söyler
hem böyle bir adama nasıl güvenebilirsinki karısından ayrılıp seninle evlense bile senden bıktığı anda
bir başkasıyla birlikte olacaktır sevgiye aşka saygım çoktur ama böyle bir ilişki bence aşk değildir
aşkında bir raconu vardır yaa başkasına ait bir insanla adı aşk olmaktan çıkar

Tamam bazı hataların olmuş.Ve hata olduğunu bilincindesin..sengözlerimebaksanab
O adam başka bir kadınla aynı evi paylaşırken sen nasıl hala onu arıyorsunki
evliler onlar farkındamısın??
Olanlar oldu bence de arkana bakmadan git..Hayat çok kısa geçmiş yapacağın geleceğini
üzülerek ve pişmanlıkla hatırlayacağın davranışlar yapma!!
Ne aşklar bitmiş... illa ki yıpranıcaksın ama böyle bir adam için ben aşkıma değil
nasıl kör olduğuma yanardım:1closedeyes:
Arkadaşlarında dediği gibi duygularına ve mantığına yön verebilirsin..
İnanmak başarmanın yarısıdır derler..

Bir de adamın eşine yazık,aleyna1970 onu terk etse bile adam yine karısını aldatır.Keşke o kadın da üye olsaydı sitemize.

evli birine aşık olunmazz aşk falanda hikaye istesen kalbine söz geçirirsin güzelim bırak bunları

Zaten adam en baştan evli olduğunu söylememiş..:1closedeyes:
Aşk hikayemi bilmem ama herkes mantığıyla hareket edemiyor iştee
Aşkın yarattığı o adrenalini yaşamaylı 3 sene oluyor :jeyyar:
çok olmuş yaa kaydirigubbakcemile3
((yerimsenibenyerimseniben))

valla kusura bakmayın ama yuva yıkanın yuvası olmuyor be güzelim sen şimdi belkide kendinin yuva yıkan pozisyonunda olmadığını düşünüyorsundur olabilir tabi biz ayrıntılarını bilemeyiz ama bence adamın karısının yerine birde kendini koy bakalım sen olsan ne yapardın. UNUTMA : Bugün senin için karısını terkeden yarında bir başkası için seni terkeder. Bence kendini zorla ve beyinde bitirmeye çalış derim. Tabi karar senin............

zaten evli olduğunu öğrendiğin anda ayrılmaman hata. o adam sevincinde üzüntüsünde gecesinde gündüzünde karısı ile beraber çünkü onu seçmiş ve evlenmiş. sen nerdesin peki? 2. kadın olmayı nasıl kabullenebilirsin? o kadının günahı ne ki kocasını başka biriyle paylaşsın. hadi ayrıldı seninle evlendi, yuva yıkmanın üzerine mutlu olabileceğinimi sanıyorsun? eşinin ahı olacak üzerinizde haklı olarak. hem bugün karısını aldatabilecek kadar gurursuz olan bi adam yarın senide aldatacak. çünkü sen bu olaya sıcak bakmışsın evliliğini hazmederek. önceden bununda aldatarak tavladım sılıkdım şimdi yine yapabilirim, nede olsa bu insan böyle birseyi sindirebilio demezmi? lütfen aklını başına al arkadaşım ve o adamla tüm ilşiğini kes yoksa senin için çok geç olur. şimdi 2.kadın sen olursun yarın gelir başkası olur...kendine acımıyosan karısına acı. bu acıyı ona çektirme. haaa ayrılıcaksa sevmediği için ayrılsın ama senin yüzünden ayrılmasın...kimsenin ahını alma gelir seni bulur... zaman geçmeden toparla kendini. hem şu durumda düşünmen hata.zaten aldatmalar hep kadınlar yüzünden oluyo. adamların doğasında var kadınlara bakmak ama karşıdaki kadın ışık yakmazsa aldatma olmaz..lütfen sende o yuva yıkanlardan olma...inşallh işe yarar dediklerim......

birini sevip yuva kuruyorsun cocuk sahibi oluyorsun ama doyumsuz esin birini bulup yalana veya degil gununu gun edebiliyor ve kadin evinde muhtemelen esinin senin yanina gelirken giydigi gomlegi utuluyor pantolonunu yikiyor ve sende evli baskasina ait bir erkege asigim diye yirtiniyorsun o kadin sen olsaydin ne yapardin bir cocuguna sarilip belki agliyor belki kendini oldurmek istiyor gunah degilmi boyle ikili hayat yasayan adamlar icin deger mi haydi bunu birak o kadina ve evlada gunah degil mi anne degilsin bilemezsin sen o cocugun babasina ilerde besleyecegi kini tetikliyorsun bir cocuga bu yapilir mi acilen silkelen etrafinda birsuru bekar,genc yuva kuracak durust sadece sana ait olabilecek erkek vardir ask herseyi affetmez yalani asla affetmemeli su mubarek gunde cizgini cek tovbeni et gelecege bak bir densiz icin bu kadar insan uzulmemeli

bu konuya hic anlayisli olamiycam kusura bakma cünkü etrafimizda okadar cok cogaldiki böyleleri iki tarafida oyaliyo sana diyecegim oadam sadece seni kullanmis sende güzel sözlerine kanmissin be güzelim sana öyle deyip evdeki yuvasini hic bir erkek bozmaz sakin sende daha fazla uzatip bu yuvayi bozma en azindan senin yüzünden olmasin bu sakin böyle bir iliskidende sana mutluluk bekleme yalan üstüne yuva kurulmaz.

Çok acı olacak belki ama söyleyeceğim.

Bak canım o adam var ya?
O sevdiğin ve kopamadığın adam...sana zerre bir şey hissetmiyordur.
Ne mutsuzdur, ne de zorunlu olduğu için evli kalıyordur.
O adam evinde gayet mutlu ve isteyerek yaşıyordur.
Karısının da dünyadan haberi yoktur emin ol buna.
Ve o adam her gece karısını öperek ve sarılarak dalıyordur uykuya.
O adam sadece doyumsuzdur canım...başka bir şey değil.
Canı sıkıldığı için, kendine biraz heyecan aradığı için çıkıp seninle gönlünü eğlendirmiş, şimdi de senden de sıkıldığı için zaten bini bin para olan yalanlarına bir yenisi daha eklemiştir.
Sen onun için bir eğlenceden öte olamazsın, olmamışsındır da buna da emin ol.
Sana olacakları da söyleyeyim.
Sen hala bu adamla görüşmeye devam edersen senden kolayca kurtulamadığı için bir süre sonra iyice canı sıkılacak ve gayet kaba bir şekilde sana yolu gösterecektir.
O yüzden lütfen gururlu ol, kendini bil ve o sana ...git demeden sen ona de.
Hepimiz nelerden, kimlerden vazgeçtik.
Kendine acımayı ve duygusallığı koy bir kenara ve kurtar kendini bir an önce.
Hakkında hayırlısı olsun.

Bu adamları Allah bildiği gibi yapsın..Seninle gönül eğlendirmiş sen sanıyormusun ki seni seviyor seni düşünüyor...Sana başından beri yalan söylemiş seni daha iyi kullanabilmek için...Sen ona bağlandığında, oda senden isteklerini rahatlıkla alabilecekti..Sana son lafı seveceğin biri olduğunda kendisi için mahfetmemek hayatını değil mi (güya seni düşünürcesine bir laf söyledimi sandın)tabi başına bela olursan evliliği ,çok fedakar karısını kaybedecek...Sen sanıyormusun ki karısından memnun değildi.Allah bilir ki belkide dünyaya gönderdilmiş en nadide çiçeklere benzeyen bir eşi var ...Sana bu kadar yalan söyleyen adam Allah bilir karısına ne yalanlar uydurdu ...Yavrucum sen ne sandın..Büyük aşkına karşılık verip seni evinin kadınımı yapacaktı...
Nedir bu tesadüf anlaşılır gibi değil!!!!! hepsi ya hala, kızı ya teyze kızı yada muhakkak akraba...YANİ ayrılmaları imkansız madem ayrılmaları imkansızdıda şimdimi aklı başına geldi şerefsizin şimdimi gördü anladı boşanamayacağını..Aptallık etme ..Hatta senin telefon etmen bile hata...Sana kızmıyorum seni güzel kandırmış bu başına gelen olay annemin başına gelse oda kanar bende kanarım..Ama şuan ben senin yerinde olsaydım nefretimle yaşıyor olurdum.Tel.etmezdim.hatta karısını bile bulup ona kocasının bana yaptıklarını anlatırdım....ama adamdan uzak dururdum....

Bu kisi sana yalan söylemis, hemde evli!!!!! birak gitsin, merak etme unutursun canim Allah o gücü kuvveti verir ama istekli olmalisin. Birde söyle düsün, sen evlisin ve kocani seven baska bi bayan var!! kabullenirmisin???? merak ettim...unut bence unutmalisin...

2.kadınların sıraladığı o saçma sapan bahanelerinin arkasına sığınarak,herşeyden habersiz hiç günahı olmayan bir kadını incitmelerini ve daha sonra aslında böyle olmasını istemedim diyerek timsah gözyaşları döken kadınları bir türlü anlamıyorum..
burda sizi teselli edecek sözler aramayı bırakıp biran önce bu ilişkiye son verip hayatınıza kaldığı yerden devam etmenizi tavsiye ederim.ve anladığım kadarıyla diğer kadında çok şanslı değilmiş yazık kocasının ne kadar adi bir yalancı olduğunu bilse kim bilir nasıl yıkılırdı ve yine kimbilir kaç kadın böyle yaşıyor,bunları düşündükce moralim çok bozuluyor......bu tür erkekeleri allaha havale ediyorum

Hemen al eline telefonunu ve mesaj yaz...VAKİT KAYBISIN ELVEDA...yaz ve bitir..yüz yüze bitirmeye bile degmez bi durum yasıyorsun..mesajdan sonra da ona ait somut ne varsa çöpe at..soyut olanları da beynin de yüreğinden mantığını kullanarak atarsın zamanla..güçlü bir kadın ol lütfen ve gururlu bi saniye beklemen bile kayıp...yok ben metres konumunda kalıcam 2.kadın olmak hoşuma gidiyor safım diyorsan zaten elimizden bi şey gelmez..

Tamam en başta size o kişi yalan söylemiş ve o kişiyle çıkmışsınız buraya kadar size kabahat bulmuyorum ama evli olduğunu söyledikten sonra ayrıca da bana bağlanma vs laflar ettikten sonra halen nasıl görüşebiliyorsunuz anlamış değilim.Kendizini aşığım diye kandırmayın lütfen bir daha da görüşmeyin derim allah aşkına yalan söylediğini öğrendikten sonra hiç mi soğumadın ne olursa olsun evli olduğunu öğrendikten sonra ayrılmalıydınız

ikili iliskilerde guven herseydir..ki bu adam sizin dediginize gosre size yalan soylemis...esinden de daha tam olarak bosanmamis...burda kabahta sizde cunku asiyle ayrilmadiklarini ogrenince yani yalani ortaya cikinca birakmaliydiniz bu isin pesini....hadi onda birakmadiniz,ayirlamadiniz adam esine geri donmus agziyla da size demis,ayrilmamiz zor diye...bu da mi yetmedi onu birakmaniz ve unutmaniz icin....boyle konularda malesef anlayis gosteremiyorum..bence sizinki ask degil,bir heves adamin karisi var ortada siz belki de onunla kendinizi yaris halinde hissediyorsunuz ve bu yuzden adamdan vazgecemiyorsunuz...boyle iliskilerin sonu yok...adam esine geri donmus daha otesi var mi bence bu sevdayi unutun...

boşanacagini söyledigi anda anlamaliydiniz olayin vehametini :S
duygulariniza söz geçiremeyecek kadar zayifmisiniz?
hala nasil konusabiliyorsunuz? nasil mideniz kaldiriyor bunu?
seviyorum demek herşeyi legal halemi getiriyor sizce?
hangi konuda caresizsiniz? dünyadaki son erkek o mu? o olsa bile ona mecburmusunuz?
evdeki kadinin ve cocugun yerine kendinizi koyabilirmisiniz bir an? buna yüreginiz yetermi?
kendinize hiç sayginiz yokmu?
kendinize yakiştirdiginiz aşk sevgi bu mu?
baskasina ait bir adammi size layik olan?
diyelim ki bu adam eşini boşadi ve sizinle evlendi..size bunlari yaşatmayacakmi saniyorsunuz?
suan eşi olan hanimin yaşadiklarinin aynisini hatta dahada fazlasini yasayacaginizi düşünemiyormusunuz?
o adam hakkinda zaten söyleyecek birşeyim yok..ne desek boş..belliki adam hevesini almiş,kürkçü dükkanina dönmüş pis herif..

canım benim bence vazgeçilmeyecek hiçbir şey hiçbir kimse yoktur öyle bişi olsaydı ölüm olmazdı en başta ...adam herhalde işini iyi biliyor ki seni güzelce oyalıyor...belki aile içi problemleri olduğu sırada sende sevginde dinlendi kafa dağıttı...ama kürkçü dükkanı gibi ait olduğu yere döndü ve sen onunla yıllarını geçirsende döneceği yer yine orasıdır...bence hikayenin sonu yok sen bilirsin adam sana zaten yol gösteriyomuş bence ısrardan vazgeç olan sana olur...evet insanın vazgeçmesi kolay olmuyor ama ne kadar geç o kadar zor olacak...buraya yazdığına göre farkındasın aslında yanlış yaptığının ne yapman gerektiğini biliyosun amaaaaa...güzelim hayat kısa erkek arkadaşım derki hiçbir erkek için üzülme kendinden ödün verme çok doğru söylüyormuş...biraz duygu sömürüsü bi iki aşkım canım cicim istesende vazgeçemezsin ama vazgeçince çooooook şey kazanacaksın SEN BİLİRSİN önce kendini düşün

Yalan asla affedilir bir hata değil,olmamalı da ikili ilişkilerde.Ne yazık ki erkekler uckur duskunluklerinden oturu yalana cok basvuruyorlar.Yalan söylüyorlar,yalanları ortaya cıktıgında ise son derece yüzsüz davranışlar sergiliyorlar.Utanmak diye bir sey söz konusu değil onlar için.Utanan insan,yüzü kızarabilen insan zaten yalan söylemez,söyleyemez bu da ayrı bir konu.Veeeeee sen sevgili arkadasım; evli bir erkekle herhangi bir gelecegin olamayacagından,adın yuva yıkan edepsiz kadın olacagından,bu askın sonunda bütün hesaplar sana kesileceginden,asık olup bağlandıgın bu karaktersiz insan tereyagından kıl ceker gibi olayların icinden sıyrılıp;"ben sana vaktiyle demiştim.Bana bağlanmamanı söylemiştim vs." deyip seni yapayalnız bırakacagından ask acısı icinde kıvranan ama sevdiklerinin yaptıklarını içine sindiremeyip ayrılık kararı alanların arasına katılıp gözyaşlarını paylaşıp ,zamanın unutturucu ozelligi ne vakit bana da denk gelecek diyerek beklemeye koyulacaksın.Kısacası "daha ne bekliyorsun ayrılmak icin?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…