- 21 Ağustos 2022
- 2.051
- 6.995
- 108
- 33
İşte evlenince düzelir sandığınız her şey daha kötü oluyor. Asla şaşmıyor.Sevgiliyken de durum farklı değildi ama aile evlerinde olduğumuz için evlenince düzelir diye ummuştum.
Boşanmak için ne olmasını bekliyorsunuz başka? Ve bu evliliğe çocuk yapmayı düşünüyorsunuz. Pes.. Çocuğa yazık, günah. Böyle bir aileye, babaya doğmayı hak etmiyor.Ayrıca 3 yıldır evliyiz ama eşim evde 3 gün üst üste bile kalmadı. Sürekli dışarıda, arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ve nargile içmek için her gece dışarı çıkıyor.
Daha okuduklarinizi anlayamayacak kadar zeka eksikliginiz var bence yorum yapmaya calismayin akil verecek çapta degilsinizMaşallah siz ne kadar dolusunuz ya suratınıza bakmayan heriften çocuk yapmak isteyecek kadar. Pardon bakıyormuş ama hakaret etmek için bakıyormuş.
Sırf anne olayım bencilliğiniz yüzünden psikolojisi bozuk olacak bir çocuk salmayın topluma.
Boş konuşmayın diyorum mesela oldu mu? Ben egitim seviyesi yuksek isi gucu olan bir kadinim zaten bosanmayida bir sefer gerceklestirdim agirligini zorlugunu bilmeden bos bos konusmayin.cocugu ben kendimde tek basima buyutecek olanaklara sahibim ve bunu kendim istedim.burada manevi imkansizliklarla sikismis kalmis bir kadin olarak yaziyorum.bazen tanimadigin insanlar cok daha guzel destek veya akil verebiliyor direk bosan yazacak kadar bos kafali insanlardan yorum almak istemiyorum zaten
Herkes yanlış anlamış, hepimizde bir zeka geriliği mevcut o zamanIsrarla cocuk yapmaya calistigim hakkinda yorum yapiliyor.yapmaya calismiyorum o gecmisteydi su an oyle bir durum yok lutfen okuyarak yorum yapin
Okudugunu anlamiyor cogu kisi evetHerkes yanlış anlamış, hepimizde bir zeka geriliği mevcut o zaman
Birde bu iğrenç evliliğe sonunu bilmediğiniz bir döngüye cocuk getirme hevesi bravo!!! Ben yandım tek başına olmaz bir de çocuk yapayım oda bu kötü ev ortamından nasiplensin.Çocuk olsaydı koca sizi boşasaydı, başka kadına gitseydi ( şu an gidiyor ihtimali çok fazla) ölseydi o çocuğa nasıl bakacaktınız??? Şu an bile tek başına olduğunuz halde boşanmaya gücünüz paranız yok......Eşim ilgisiz, duygularımı paylaştığımda öfkeyle ya da hakaretle karşılık veriyor. Cinselliğe dair hiçbir isteği yok. En son beraberliğimiz 5 ay önce oldu ve evliliğimizin başından beri bir defa bile isteyerek bana yaklaşmadı. Sevgiliyken de durum farklı değildi ama aile evlerinde olduğumuz için evlenince düzelir diye ummuştum. Maalesef olmadı. Bununla ilgili konuştum, derdimi anlattım ama her defasında kavga çıktı.
Ayrıca 3 yıldır evliyiz ama eşim evde 3 gün üst üste bile kalmadı. Sürekli dışarıda, arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ve nargile içmek için her gece dışarı çıkıyor. Ben bunları dile getirdiğimde ise hep kavga çıkıyor ve bana küfür, hakaret ediyor.Onun uzaklıgına rağmen tüp bebek yapmak durumunda kaldım bir evlat sahibi olmak için oda olmadı.Doğal yollardanda kalabilirdim muhtemelen bir problem yoktu fakat bana yaklaşmak aklına gelmedigi gibi yaşadığım bu psikolojik şiddet hamile kalmama engel oldu muhtemelen.
Yıllardır sadece huzursuzluğun ve yalnızlığın içinde kaldım. Anlatsam da kavga etsem de hep ben suçlu çıkıyorum. Artık işin içinden çıkamıyorum. Bunu çekmemin sebebi, ikinci evliliğim,ailemi üzmemek,maddi sebepler gibi durumlar.Artık işin içinden çıkamaz nefes alamaz duruma geldim.Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Eksik yazdigimi ilettim size.cocuk konusu gecen seneydi o konu kapandi asla boyle bir dusuncem yok zaten onunda yok o dokunmadan iletisim kurmadan evlilik surdurme pesinde su an bunu anlatmaya calismistimilgisiz,hakaret eden,cinsel isteği olmayan , evde vakit geçirmeyen eşinizden çocuk yapmaya çalışmanızı eleştirdim diye boş konuşmuş mu oldum
Eksik yazdigimi ilettim size.cocuk konusu gecen seneydi o konu kapandi asla boyle bir dusuncem yok zaten onunda yok o dokunmadan iletisim kurmadan evlilik surdurme pesinde su an bunu anlatmaya calismistim
Bununda cevabini verdim elbetteki gunumuz sartlarinda cok iyi gecinebilecegim bir gelirim yok ama yinede halledebilirim.ama hergun gormek dipdibe calismak zorunda oldugum bir yerde durmak zorundayim yirmi yilin emegini birakip gitmek beni cok buyuk bir maddi zorluga sokar uzun yillardir calistigim biryer burasi ama ayni yerde calisirken bosandigimda bana cektirmedigi sey kalmayacak bunun cok farkindayim benim en buyuk caresizligim bu.eksik yazip yanlis anlasildiysam kusura bakmayinBunun yanlış olduğunu fark etmenize sevindim kimsenin amacı size saldırmak değil
dediğiniz gibi işiniz gücünüz varsa maddi özgürlüğünüz varsa en mantıklısı boşanmak. isterseniz 10 kere evlenip boşanırsınız kime ne? bu dünyaya bir kez geliyoruz aman ne derler diye düşünerek hayatınızı mahvetmeyin
Benim artik cocuk sahibi olmak gibi bir istegim yok bu insanla derdim baskaydi ama sanirim kimseye anlatamadim benim caresizligim baska ben bosanamadigim icin sikisip kaldim yoksa yeni bir evlilik yada cocuk pesinde degilimKaç yaşındasınız? Çocuk sahibi olma isteğinizi anlayabiliyorum ama belli ki bu adam doğru adam değil. Elle tutulur hiç bir yanı yok. Cinsellik yok, hoş sohbet yok, gönül alma yok. İsterse 10. Evliliğiniz olsun, mutsuzsanız çekmeyin ki mutlu olabileceğiniz bir ortamda değilsiniz. Yaşınız ileriyse yumurtalarınızı dondurmanızı tavsiye ederim. Belki ileride karşınıza düzgün bir insan çıkar ve çocuk sahibi olursunuz belli mi olur. Ayrıca adamın hayatında başka biri olma ihtimalini de göz ardı etmeyin derim.
İşiniz, maddi gücünüz varsa neden çaresiz kaldınız ki? Ailem üzülür demişsiniz, her gün mutsuz huzursuz olmanız onları daha çok üzmeyecek mi? Ayrıca bir gün üzülürler iki gün üzülürler. Hayatta ölüm denen gerçeğe bile alışıyoruz. İş konusuna gelince ne demek istediğinizi tam anlamadım açıkçası. Eşinizle aynı ortamda çalışıyorsunuz ve boşanınca işten ayrılmak istiyorsunuz ama tazminatınız da yansın istemiyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse kendileri çıkarırsa tazminat ödemek zorundalar, istifa etmeyin siz profesyonel şekilde işinizi yapın, kendileri çıkarırsa da çıkarsınlar. Alanınızda deneyimli, kalifiye olduğunuzu söylüyorsunuz, illa ki başka bir iş bulursunuz. Bir şeylerden fedakarlık etmeden, bir şeylere ulaşılmıyor maalesef. İkisi birden olmuyor.Benim artik cocuk sahibi olmak gibi bir istegim yok bu insanla derdim baskaydi ama sanirim kimseye anlatamadim benim caresizligim baska ben bosanamadigim icin sikisip kaldim yoksa yeni bir evlilik yada cocuk pesinde degilim
çocuk istemediğinizde bu kada netsiniz mademBenim artik cocuk sahibi olmak gibi bir istegim yok bu insanla derdim baskaydi ama sanirim kimseye anlatamadim benim caresizligim baska ben bosanamadigim icin sikisip kaldim yoksa yeni bir evlilik yada cocuk pesinde degilim
Uzun yillardir ayni yerdeyim ve oradan cikarsam yillarin emegini birakmak zorundayim.cikmazsam agir psikolojik zorlamalara maruz kalicam.buraya maddi birsey yazmak dogru olmaz fakat yillarin emegi dedigim mebla ortalama bir evin yarisindan fazlasi.yani bugunki sartlarda birakip gidecek bir mebla degil.beni cikarmazlar dediginiz gibi isimle sorunum yok ama bosandigimda bu adamla ayni yerdeyken buyuk sikintilar yasayacagimi is arkadaslarim dahi soluyorİşiniz, maddi gücünüz varsa neden çaresiz kaldınız ki? Ailem üzülür demişsiniz, her gün mutsuz huzursuz olmanız onları daha çok üzmeyecek mi? Ayrıca bir gün üzülürler iki gün üzülürler. Hayatta ölüm denen gerçeğe bile alışıyoruz. İş konusuna gelince ne demek istediğinizi tam anlamadım açıkçası. Eşinizle aynı ortamda çalışıyorsunuz ve boşanınca işten ayrılmak istiyorsunuz ama tazminatınız da yansın istemiyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse kendileri çıkarırsa tazminat ödemek zorundalar, istifa etmeyin siz profesyonel şekilde işinizi yapın, kendileri çıkarırsa da çıkarsınlar. Alanınızda deneyimli, kalifiye olduğunuzu söylüyorsunuz, illa ki başka bir iş bulursunuz. Bir şeylerden fedakarlık etmeden, bir şeylere ulaşılmıyor maalesef. İkisi birden olmuyor.
Evden gitmesini yaklasik 20 gundur soluyorum fakat toplayip esyalarimi defolup gidecek kisi benmisim oyle soluyor.ofke kontrolu yok ve asla gitmiyor.daha bu sabah cantani alip defolup gidiceksin lafini isittimçocuk istemediğinizde bu kada netsiniz madem
diğer şeyleri ileride şöyle olur böyle olur diye bu kadar dert etmeniz gereken bir durum yok
--çocuk için durum başka, orada yaş kiritik--
adama davanızı açın
evden gitmesini isteyin, belki gitmeyecek
zaten anlaşmalı boşanmazsa yıllar sürüyor dava
tazminatı yakmak bu kadar önemliyse bekleyin kovsunlar,
bakarsınız bu süreçte haklı feshi sebebi doğar iş için
bakarsınız tazminat nafaka filan gelir nalet olsun der başka iş bulursunuz vs.
çocukta bu kadar netseniz, adam bu kadar ilgisiz duyarsızsa kafanızda bittiyse (?) bu kalan şeyleri sebep yapmayın, çözülür gider bunlar.
valla evden gitmiyorlar (ben dğeil ama başka boşananlardan çok gördüm), uzaklaştırma çıkartacaksınızEvden gitmesini yaklasik 20 gundur soluyorum fakat toplayip esyalarimi defolup gidecek kisi benmisim oyle soluyor.ofke kontrolu yok ve asla gitmiyor.daha bu sabah cantani alip defolup gidiceksin lafini isittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?