- 9 Ağustos 2025
- 117
- 180
- 18
etmedimde.sizde
iki yoldada
bu nasıl kitap okumak?demekki
Hazır çocuğunuz yokken boşanın inanın insan bir başına olduğunda daha kolay geliyor bazı şeylerin üstünden her yere sığarsınız boşverin el alemi 3 gün konuşur 4. Gün susarlar.Çalışır ailenize para verirsiniz ,ayrıca haklı sebepleriniz var nafakanızıda alın derim benEşim ilgisiz, duygularımı paylaştığımda öfkeyle ya da hakaretle karşılık veriyor. Cinselliğe dair hiçbir isteği yok. En son beraberliğimiz 5 ay önce oldu ve evliliğimizin başından beri bir defa bile isteyerek bana yaklaşmadı. Sevgiliyken de durum farklı değildi ama aile evlerinde olduğumuz için evlenince düzelir diye ummuştum. Maalesef olmadı. Bununla ilgili konuştum, derdimi anlattım ama her defasında kavga çıktı.
Ayrıca 3 yıldır evliyiz ama eşim evde 3 gün üst üste bile kalmadı. Sürekli dışarıda, arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ve nargile içmek için her gece dışarı çıkıyor. Ben bunları dile getirdiğimde ise hep kavga çıkıyor ve bana küfür, hakaret ediyor.Onun uzaklıgına rağmen tüp bebek yapmak durumunda kaldım bir evlat sahibi olmak için oda olmadı.Doğal yollardanda kalabilirdim muhtemelen bir problem yoktu fakat bana yaklaşmak aklına gelmedigi gibi yaşadığım bu psikolojik şiddet hamile kalmama engel oldu muhtemelen.
Yıllardır sadece huzursuzluğun ve yalnızlığın içinde kaldım. Anlatsam da kavga etsem de hep ben suçlu çıkıyorum. Artık işin içinden çıkamıyorum. Bunu çekmemin sebebi, ikinci evliliğim,ailemi üzmemek,maddi sebepler gibi durumlar.Artık işin içinden çıkamaz nefes alamaz duruma geldim.Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Yorumlar cocuk yapma istegindeymisim gibi geliyor.Gecmisteki cabami anlattim arkadaslar ben cocuk yapmiyorum istemiyorumda.istesemde yapacak bir evlilik zaten yok ayri yattigim bir hayatim var.benim sikismisligim baska seyler
Konu butunlugu saglamak adina gecmiste yasanilanlar konu kapansa dahi anlatilan kisiye yorum yapmasi adina cok lazim olur.Ifade yetenegim oldukca yuksek isim geregi yillardir kurumsal sirketlere gidip egitim vermekteyim.size daha cok lazim olur kanaatindeyim.tesekkurler.Bu arada kendinizi daha iyi ifade edebilmek için ve konuyu dağıtmamak adına hiç gündeminizde olmayan sizin için geçmişte kalan çocuk konusunu yazmamanız gerekirdi, biraz gereksiz ayrıntı olmuş söylemlerinize göre konuyu boğup asıl sorunu geride bırakmış, kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlayacak çok iyi kitaplar var tavsiye ederim.
Haklisiniz meselem hangi zorlugu sececegim kismina kaldi sadece.Yorumunuz cok degerli tesekkur ederimHazır çocuğunuz yokken boşanın inanın insan bir başına olduğunda daha kolay geliyor bazı şeylerin üstünden her yere sığarsınız boşverin el alemi 3 gün konuşur 4. Gün susarlar.Çalışır ailenize para verirsiniz ,ayrıca haklı sebepleriniz var nafakanızıda alın derim ben
Konu butunlugu saglamak adina gecmiste yasanilanlar konu kapansa dahi anlatilan kisiye yorum yapmasi adina cok lazim olur.Ifade yetenegim oldukca yuksek isim geregi yillardir kurumsal sirketlere gidip egitim vermekteyim.size daha cok lazim olur kanaatindeyim.tesekkurler.
Dedi tüm gununu burada geciren bombos hayatini burada insanlara yazarak geciren degerli fikirleriyle insanlari huzura kavusturan uyePardon teşekkürler yazmayı unuttum ayıp oldu, teşekkürler
öğkkkkkDogru soluyorsunuz yorumlarinizi hep sadece arka arkaya cocuk yapip siddete ugrayan kadinlara yaptiginiz icin size seviye baya yuksek geldi. iş gucle alakali,psikolojik sikintilari olan bireyler ve icinede evliligin girdigi bir konuya sadece cocuk yapma diyebiliyorsunuz cunku fikir üretme yetiniz bu kadar. O yuzden dikkat ederseniz okudugunu anlayamayanlardan yorum istemedim.siz anlayabildiginiz kadarki konulara yorum yapin.sizi aşar boyle konulara fikir gelistirebilmek tesekkurler.
Dedi, dolu ömrünü hakaret işiterek geçirip kaf dağından yazan üyeDedi tüm gununu burada geciren bombos hayatini burada insanlara yazarak geciren degerli fikirleriyle insanlari huzura kavusturan uye
ilkokul çocuğu gibisiniz bayanDedi tüm gununu burada geciren bombos hayatini burada insanlara yazarak geciren degerli fikirleriyle insanlari huzura kavusturan uye
Anlatabilmiş gibi konuşmaz mı bir deDaha okuduklarinizi anlayamayacak kadar zeka eksikliginiz var bence yorum yapmaya calismayin akil verecek çapta degilsiniz
Ki senin bu ulasamayacagin seviye.hadi otur evinde bulasik yika hadiDedi, dolu ömrünü hakaret işiterek geçirip kaf dağından yazan üye
ahahhahaha çok komik bir kadınsınız, kendinden başka kimse çalışmıyor ve herkes evinde oturup bulaşık yıkıyor sanıyor galiba, çok yazık ya valla mutsuzluk dilinize vurmuş ama siz de haklısınız insan sevilmeyince böyle oluyordur eminim, üzücü.Ki senin bu ulasamayacagin seviye.hadi otur evinde bulasik yika hadi
Hayatınızda yaşadığınız sorunu burdaki üyelere bu şekilde hakaret ederek kusmak yerine kendi geleceğim için ne yapabilirim, kendime bu herif olmadan nasıl güzel bir hayat kurarım diye düşünseniz, bir çılgınlık yapsanız mesela? 3 gün üst üste evde oturmuşluğu yok herifin. Cinsellik yok , sevgi saygı yok, hakaret aşağılama var. Sürekli dışarda ve sizi aldatma ihtimali de yüksek.Ki senin bu ulasamayacagin seviye.hadi otur evinde bulasik yika hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?