Çaresizliğim

bu nasıl kitap okumak?
ben bazen keyfine noktalama kullanmıyorum daha farklı bir ton veriyor gibi geliyor akıyor yazı böyle
bazen de muntazam kullanıyorum canım öyle istiyor ciddi bir ton veriyor
acaba siz de benim gibi misiniz? de'leri ki'leri yanlış yazmanız edebi bir seçim mi?

Ağzında kuş tutsan bu tipe yine yaranamayacaksın ve düzelmeyecek o yüzden haklı olarak boşan diyorlar. Böyle bir tip nasıl düzelebilir. Düzelirse gel yaz ama aksine daha da beter olacağına eminim

Hazır çocuğunuz yokken boşanın inanın insan bir başına olduğunda daha kolay geliyor bazı şeylerin üstünden her yere sığarsınız boşverin el alemi 3 gün konuşur 4. Gün susarlar.Çalışır ailenize para verirsiniz ,ayrıca haklı sebepleriniz var nafakanızıda alın derim ben

Konu butunlugu saglamak adina gecmiste yasanilanlar konu kapansa dahi anlatilan kisiye yorum yapmasi adina cok lazim olur.Ifade yetenegim oldukca yuksek isim geregi yillardir kurumsal sirketlere gidip egitim vermekteyim.size daha cok lazim olur kanaatindeyim.tesekkurler.

Haklisiniz meselem hangi zorlugu sececegim kismina kaldi sadece.Yorumunuz cok degerli tesekkur ederim

gittikçe kendinizle çelişerek komik bir hale düşüyorsunuz ama yine de siz bilirsiniz

öğkkkkk

Daha okuduklarinizi anlayamayacak kadar zeka eksikliginiz var bence yorum yapmaya calismayin akil verecek çapta degilsiniz
Anlatabilmiş gibi konuşmaz mı bir de Konuda yazdığın belli ablacım seni gram istemeyen bir heriften yana yakıla çocuk yapmak istiyorsun gibi anlaşılıyor. Git biraz yazmayı, kendini anlatabilmeyi öğren. Sonraki mesajlarinı takip edip de yazmak zorunda değil kimse.
Ha bir de hakaret etmeden konuşabilmeyi öğren lazım olur. Kocandan öğrendin herhalde hakaretsiz konuşamamayı.

Ki senin bu ulasamayacagin seviye.hadi otur evinde bulasik yika hadi
ahahhahaha çok komik bir kadınsınız, kendinden başka kimse çalışmıyor ve herkes evinde oturup bulaşık yıkıyor sanıyor galiba, çok yazık ya valla mutsuzluk dilinize vurmuş ama siz de haklısınız insan sevilmeyince böyle oluyordur eminim, üzücü.

Ki senin bu ulasamayacagin seviye.hadi otur evinde bulasik yika hadi
Hayatınızda yaşadığınız sorunu burdaki üyelere bu şekilde hakaret ederek kusmak yerine kendi geleceğim için ne yapabilirim, kendime bu herif olmadan nasıl güzel bir hayat kurarım diye düşünseniz, bir çılgınlık yapsanız mesela? 3 gün üst üste evde oturmuşluğu yok herifin. Cinsellik yok , sevgi saygı yok, hakaret aşağılama var. Sürekli dışarda ve sizi aldatma ihtimali de yüksek.

Suratınıza sadece hakaret etmek için bakan kocanıza "zeka eksikliğin var galiba beni yıllardır anlamıyorsun" dedeniz mi acaba. Sanmam. Çünkü o koca. Kaçar gider maazallah.
Ama burada tanımadığınız insanlara hakaret etmek kolay tabi. Kocanızın hakaretlerini başkalarına hakaret ederek çıkarmaya çalışmayın. Acısı geçmez. Ya lafları işitip işitip yarabbi şükür deyip oturacaksınız ya da boşanacaksınız. (Bakın çocuksuz bir yorum yaptım umarım anlayabilirsiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…