- Konu Sahibi tatlielis19
kızlar inanın çaresizlik içerisinde kıvranıyorum ben 22 yaşındayım. istanbulda oturuyorum. Sevgilim ise ankarada oturuyor iyi kötü bu zamana kadar geldik. Ama ne olduysa geçen yıl oldu. Geçen yıl ailesinin çok ısrarından sonra tanışmaya gittim nasıl gittiğimi bir ben bilirim. Kızmayın ama ailemden gizli gitmek zorunda kaldım. Bizde öyle izin verilmez. Kaç yıldır ısrar ediyolar dedim öyle gittim. Ailesi gerçekten mükemmeldi. Yani annesi kızkardeşi her şey çok mükemmel geçti. Hatta geri dönerken ben çok şanslıyım diye diye geldim . Sonra annesi seni oğlumdan daha çok seviyorum sende benim kızımsın diyerek her şey gayet güzel gidiyordu. Sonra bir gün sevgilimle tartıştık. O evde kötü olmuş(ben her tartıştığımızda kendimi yerden yere vururken. Benin ki can değil sanki . sevgilim ise pek belli olmaz yazık annem benim için ne kadar üzülürken. o belli etmediği için onun annesi ilk defa oğlunun üzüldüğünü görmüş.) Sinirle elini çatlatmıştı. Annesi hastanede çalışıyor. Hastaneye götürmüşler . Orda tanıdıklar falan ne oldu diye sorarken işte annesi kız meselesi falan demiş. Konu benden açılmış. Orda adamın biri güya beni tanımış. Memleketten ben öyle düzgün biri değilmişim . Doktorla askerle fingirdeşmişim falanda filan. Yemin ediyorum öyle bir şey yok. Elime ilk eli değen sevgilimdir. Başkada olmadı. Ben öyle karaktere sahip değilim. Her neyse annesi bunları duyunca beni aradı. Elif bundan sonra oğlumu arama seni doktorlar istesin dedi bende o şaşkınlıkla tamam dedim. Kapattım . O günden sonra kız kardeşi bana saymadığını bırakmadı ben yok paragözmüşüm. Yok onunla bununla fingirdeşiymuşum. Yani o,,,, k,,,,, kalmadı hiç cvb vermedim. Sevdiğim çocuk cvb verme dedi öyle zamanla konu kapandı. Ama benden nefret ettiklerinin farkındayım ne oldu ne yaptımda bunlar oldu diye hala düşünüyorum. Valla tipik ev kızıyım evden işe işten eve kırk yıl evde kalsam ihtiyacım olmadıkça beni kimse dışarı çıkaramaz. Neyse aradan 1 yıl zaman geçti sevdiğim çocukla yeni yeni toparlandık sayılır. Ah neler atlatmadık bir anlatsam varya. Sevgilim tatile gidecek diye bunların gözü yine bize döndü. Dün gece kız kardeşini geçin kuzeni bana faceden saymadığını bırakmadı yok sen böylesin şöylesin. Valla kullandıkları kelimelerden ben utanıyorum. Ben şok olduk bu benmiyim diye kuzeni bir taraftan kız kardeşi cep telefonumdan bir taraftan yani artık yeter dedim kalktım yazdım ben yine seviyemi bozmadan onlar gibi terbiyesiz değil ki her ikiside benden büyükler ama insanlktan belliki nasiplerini almamışlar. Her neyse dün sevgilime kus bakma dedim senin için sustum ama buraya kadar diye. Yazdıkları gururumu kırıyor. Sevgilim onlara hiç benzemiyor. Benzese değil 7 yıl 7 gün bile yapamazdım . Sen yaz dedi ama üzülme ben yapıcağımı biliyorum diye kuzenine kız kardeşine iyi saymış. Ama ben ne kadar yarın eversi gün yüzyüze bakıcaz diye sustukça bunlar işi çığrından çıkardılar. Ayrıyetten yazdımda sustular zannettiyseniz yanıldınız. Hayır küçük beyinlerine hiç bir şey girmiyor. Madem dedim böyle elinizde delil var ispat edin de bakalım. Benim alnım açık. Ya o kadar çaresizim ki bir yerden gururum bir yerden sevdiğim insan ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Onca şey yazdıklarından sonra sevdiğime mesaj attım. Ben bu şekilde yapamam. Yani birilerini silmesi gerek hayatından onlar onun ailesi ben ise bunu ondan istemem. O yüzden bitirelim diye. Aslında böyle yapmakla onların istediklerini verdiğimi iyi biliyorum ama gücüm yok benim. Sonra sevigilim aradı sen dedi saçmalama biz dedi birbirimizi seviyoruz biliyorum dedim ama ben yapamam. Yani oyle yüzsüzler gibi bide karşılarına geçip sırıtacakmıyım. Gücüm kalmadı . Benim için yok artık dedim kızkardeşin, kuzenin. Oda bana aynen emin ol ki onlarda artık benim için yoklar dedi. Bu lafı bile yeter ama gururuma söz geçiremiyorum. Aileme kadar giderse heleki benim aileme yemin ederim çıkar atarım kendimi. İşte o zaman biter her şey onlar bunu haketmediler. Şimdi lütfen söyleyin ben ne yapayım akıl verin. İnanın ayakta duracam halim yok. Bir taraftan sevdiğim insan bir taraftan gururum.