" meslegin psikologlukmu" diyen tek sen degilsin, cok duydum kkda bunu. Sonra dusundumde, psikologta guzel meslekmis yaa, keske onu secseydim

.
Supersin ama bee, boyle devam.
Sut urunlerinin yani sira gunes vitaminide onemli, ikisi ayri ayri hic bi ise yaramiyor.
Kalsiyum ve gunes vitamini ikilidir, birini eksik birakirsan digeri sana hic bi fayda etmez. Gunde yarim saat gunese cik guneslen, cam arkasinda guneslenmek hic bi ise yaramaz onuda soyluyum. Ust bast giyinilicek ve o disariya cikilicak!
Ayrica eger gunes vitamin depon eksik kalirsa cocugun ihtiyaci mecburen senin kemiklerinden giderilicek. Buda sende kemik erimesi demek olur. Benim gibi boyun 1.55 se, daha kisalmak istemezsin sanirim

.
O vitamin eksilirse hayattan sogumaya bile gidebilirsin, ornegin bu aralar ben. Hic biseydem keyif alamayan, bos bos yatan ben.. bu usengeclik sende geri vites yapar ve gidayla alicagin tum diger vitaminlerde eksilir yemedikce. Cocuguna direkt lazim olan vitaminler..
Ye ic, oh misss.
Cok tesekkur ederim kuzenim adinada ayrica. Ne mutlu bana pazar pazar bi sevaba girdim

.
Saygilicakla kal..