- 5 Ağustos 2018
- 1
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Layla yilmaz
arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum artık çaresizlikten ne yapacağımı sasırdım ekim ayında evlendim ama hala eşimle birlikte olamadık. önce kadın doğuma gittim kızlık zarın cok kalın dedi bana saçma geldi çünkü hnüz o aşamaya gelemedik. psikiyatriye gittik Erenköy ruh ve sinir hastalıklarına cinsel işlev bozuklu kliniğine psikiyatrimiz cok tatlı bir bayan cok ilgilendi ödev fln vericem merak etmeyin çözülemeyecek sey değil dedi ama biz her gittiğimizde eşimle tartışmalarımızı anlattığımız için doktor hanım bu sekilde devam edemem szin önce bu yola devam edip etmeyeceğinizi bilmeniz lazım dedi. bizi psikoloja evlilik terapistine yönlendirdi. eşimle bana ödevler verdi sürpriz yapın sunu yapın bunu yapın vs vs. biz onları bile yapamıyoruz tartışmaktan bazen bana aşırı nefret duygusu geliyo gercekten bazen keşke şu adamdan kurtulsam dyorum bazen midem bulanıyo ondan bazen de seviyorum cok karışık duygular içindeyim çarewizim. esim de dnyayı bana zindan ettin hayatımı möhfettin diyor sitem ediyor haklı çünkü evlilikten beklediği hiç birşeyi yasatamadım ona hep surat asma hep kavga hep kavga.. boşansak ailelerimiz buna razı gelmez ani ikimizin de hayatı mahfolur toparlanamayız bunun dışında çözümler arıyorum hep iyi görmeye çalışıyorum onu kabullenmyee çalışıyorum bir de cinsel ilişki var bunu yasayamadık diye mi acaba birbirimize alışamadık diyorum..... çaresizim keşke birsey olsa sihirli değnek ve o bana dokununca cıocukluğuma geri dönsem.... hayat cok zormuş anladım