Bazen arada sadece yürümek bile iyi geliyorSelam.
Bugun sadece yuruyus yapacagim ben
Okurken yoruldum ayVeeee 10.haftaya başladım
Ay ben tamamen unutmuşum agirlik caliscam sanıyorum
Beni nefes nefese bırakan zorlayan bi EMOM yaptimdelirmelik bi antrenman oldu
Ablamız daha ne kadar zorlayabilir diye düşünürken daha da zorladibuna sınırları zorlamak denir
Ben aralarda durup bi nefesimi topladım o masallah makine gibi
Gelelim antrenmana
3 bölümden oluşan EMOM
Her set 3 hareket ve 60 saniyede bitirme görevi var
Başta diyor zaten su kadar yerine bu kadar yapın
Hepsini yarim sayıda yapmışımdır dogruyetişemedim cunku kendisine beni anlamanız icin caroline ile bi kez hiit yapin
Setler arasi dinlenme yok
3 hareket ust üste devam, 60 saniye içinde kaç saniye kalıyorsa orda nefes alıyorsunuz
Valla saymadım ama 10 tur yapmışımdır
Sonra 30 saniye rest aman ne kadar cokdiger emom ve bu sekilde devam eden day 46
Saatimi yanlışlıkla kapatmışım o yüzden 2 oturum actim
Spor oncesi pirinç patlagi ricotta peyniri ustune reçel
30 dakka oncesi pre workout
Simdi bi soda protein tozum ve su ile gunu kapatıyorum
Buralarda sonuclar
Haha bi de yaparken görsen kelebekler gibi uçuyordum burpeelerdeeeOkurken yoruldum ay
Harikasin cidden
3gün izinliyim cok mutluyum. Sabah erken uyanirim o yuzden yuruyus veya gaza gelip kosuyada cikabilirim.
Kettlebell ile amrap cikti karsima 10dklik.
Yaptigim egzersizler zaten tek farki amrap olarak. Oyle deneyince belki daha fazla yakarim kalori
Yarin bol spor dusunuyorum da. Ben abartiyorum birsey hosuma gidince.
Sabah yuruyus/kosu
Sonra Kettlebell amrap ile bu caroline in Kettlebell videolarindan biri.
Abarttim evet
Hangisi o. Gebereyim istiyorsun gibime geldi@Arrietty_ day 46 yi yapsana
Hahaha evetttt
Bu mu @pofu
Hayiiirrrr daha cok kalori yakmk istedin ya ondanHangisi o. Gebereyim istiyorsun gibime geldi
Day 1 den baslasam sanki daha cok cesaretim olur. Hazirliyordur herhal insani 46gün eHayiiirrrr daha cok kalori yakmk istedin ya ondan
Day 1 den baslasam sanki daha cok cesaretim olur. Hazirliyordur herhal insani 46gün e
Valla dunki Kisa kettlebell videosu bile bitirdi benim. Bacak kaslarimi hissediyorum. Merdiven inemiyorum. Bizim ev 2katli,yatak odasi yukarida. Artik sen dusun halimi.ya hahagaga sesli güldüm yemin ederimmmm
Day 1 olmasina aldanma
Ben 2021den bu yana arada baska şeyler yapsamda hep caroline yapıyorumValla dunki Kisa kettlebell videosu bile bitirdi benim. Bacak kaslarimi hissediyorum. Merdiven inemiyorum. Bizim ev 2katli,yatak odasi yukarida. Artik sen dusun halimi.
Sevdim ama,skci degil. P90 a hic isinamadim mesela ben. Grow with jo filanda
24 nisan 2021de yazmışım bu mesajı meselaKesinlikle tavsiye ederim p90x serisinden sonra bu kadin dehşet geldi bana
Olsun arada dinlenmek güzeldirBen bugunu sporsuz gecirdim.
Haftasonu telafi edecegim