Youtube da caroline girvan yazarsin kadinin bi cok serisi var ben yıllardır onu yapiyrm çok güzel hazırlamış seviye seviye zorlukBu epic nedir ?
Olur spore arkadasina ihtiyacim var. O spore aski gelsin yine istiyorum.
Simdi kettlebell egzersizimi yapacagim. Saatimi takayim ki yaktigim kaloriyi gorunce motive olayim. Sabah bel ölcümü aldim.
Karin da mi alsaydim
Yani bilemedimişten eve gelişim 19:00 olunca mecbur o saate kalıyorum. aile ile yemek yiyip kalkmak ve spora hazırlanmak ancak 21 oluyor. ayrı yesem evdekiler bozuluyor.
Oooo harikasiinnnn tbrklerBenim kettlebell ile sporum tamamdir bugun icin @pofu
Izin gunumdu bugun. O yuzdne pek aktif degildim. Aksam bir kiz arkadasima tasinmasina yardimci olacagim. Ona sakliyorum geri kalan enerjimi
Bakayim neler bulacagimYoutube da caroline girvan yazarsin kadinin bi cok serisi var ben yıllardır onu yapiyrm çok güzel hazırlamış seviye seviye zorluk
Yok son 5 antrenman kaldi araya crossfit sokuşturmasaydimBakayim neler bulacagim
Simdi sen bitirdin yeni seriye mi baslayacaksin?
Ben bugun kettlebell full body yapacagimYok son 5 antrenman kaldi araya crossfit sokuşturmasaydimyarin bitiyodu
Hareket berekettirBen bugun kettlebell full body yapacagim
Tartiliyormusun?
misafir geldi akşam çünkü benim spor yapmaya karar verdiğim gün gelmeyecekti de ne olacaktı!?ben de bugün başlıyorum amin inşallah :)
Ayyy bisey planlandığın da şöyle aksiliklerden nefret ediyorummisafir geldi akşam çünkü benim spor yapmaya karar verdiğim gün gelmeyecekti de ne olacaktı!?
ben de yaaaAyyy bisey planlandığın da şöyle aksiliklerden nefret ediyorum
Yaaa iste caroline abla farkı bu
Bunu yaptim.
Lunges li kisimlarini es gectim. Dizlerim tutmuyor.
Ama bittim. Yok boyle birsey
Saatim ne kadar dogru bilmiyorum ama 30dk da 250 kalori yaktim diyor