çarpılıp duruyoruz

Bu Ay İçinde Çok Çarpılıyorum Bende Kulaklıktan-Pc'den Metale Dokunurken Sebebini Bilmiyorum Ama Kurtulmak İstiyorum Artık Sürekli Çıt Çıt İnsanlar Korkuyor Artık Benden Polar Battaniye Kullanıyorum Ondan Olabilirmi:44:

Aynı biz. Eşimle ikimiz nereye dokunsak çatır çutur. Ama biz anladık sonradan. Eşimle ikimiz ev botu aldık kendimize yünlü olanlardan. İşte kabus o günden sonra başladı :)) 2 gün giymedik çarpılmadık. Ama sonra ayaklarımız dondu amaaan dedik titremekten iyidir.. Şimdi çatırdayarak geziyoruz evin içinde

ilk defa sizden duyuyorum böyle birşey.meğer bunu yaşayan ne kadar çok insan varmış.şaşırdımm:26:

Ayyyy sukur kendim gibisini buldum gunlerdirrrrr sinirlerim bozuk catir cuturrr nereye dokunsam carpiliyorum saclarim havada geziyorum inanilmaz bir elektrik varr cok sinir bozucu

:OOO Aynı şeyi bu kadar çok insanın yaşaması rahatlattı beni.
Özellikle de şu aralar saçlarım hep elektrikleniyor.
Annemle temas edince de hep çatçut oluyor yaa. :S

Bende yillardir var boyle carpma.
Belli basli noktalar var, mesela is yerimde bir kapi var, ne zaman ellesem carpilirim. Cok garip hakkatten.
Ama bu aralar azaldi, bazi zamanlar neyi ellesem carpiyorum ya da carpiliyorum. Nasil azaldi bilmiyorum ama insallah yine azmaz uzerimdeki elektrik.

Aynı sıkıntıyı yaşayan bidolu insan duydum burada da okuyunca sevindim...
Bizde de çarpılma var yıllardır...
Kış aylarında oluyor her nedense :44:
Canımız yanıyor eşimle çocuklarla vedalaşırken çat çut elektriklenerek öpüşüyoruz
Toprak,ağaç ne varsa saldırasım geliyor şiddetlendiğinde
Bazen saçlarm bile dimdik oluyor
Hayır yünlü ipekli de giymem evde ama anlamadım :26:
Alışveriş merkezlerini anlıyorum da evde neden Kİ ve kış ayları yazın yok

bugunde bi arkadasimla bu elektrik carpma olayini konusmustuk ne yapmali diye, benimde saclar havada sekil bile almiyo, saksidaki topraga ellesek bile kafi. ayrica bu elektrik yuklu olmak deprem habercisi derler Allah muhafaza

geçen haftalarda da üç defa sınıfta tebeşir alırken çarpıldım bn de tahtanın metal kısmından :) öğrenciler koşup verdiler Allahtan ama şimdi geçti ozaman daha stresliydim muhtemelen ondandı.. bide toprağa basmak mümkün olmyor tabi ama duş iyi geliyor.

Bende de var aynı şey geçenlerde Ahmet maranki insanlar radyasyona cok maruZ kalıyo o yüzden oyle oluyo demişti malum TV, telefon, bilgisayarlar, tabletler herseyde cok yogun bu radyasyon hatta yanlış hatırlamıyorsam Kaya tuzu mu ne küp şeklindeydi cebinizde bulundurun vücudunuza sürün dilinize sürün demişti

bende de sıkça olur bir keresinde inanmıycaksınız ama parmak ucumdan kıvılcım çıktı. karşımdakininde canını yakıyorum bu durumda

statik elektrik yüklüsün çünkü, kışın bu yünden dolayı daha fazla oluyor ama elektronik aletlerle sürekli haşır neşirsen daha fazla olmasını tetikliyorsun demektir. Ortamın nem seviyesini yükseltebilirsin, nem seviyesi düştükçe ortamdaki elektrik toprağa düşemiyor ve vücudunda odada kalıyor. Kauçuk tabanlı ayakkabı giyme, arkadaşın dediği gibi terlik giyiyorsan bir süre terliksiz gez

burda bir avm de bir mağaza var eşimle nezaman gidp kartla alışveriş yapsak. bizde tüm gün böyle oluyoruz. muhtemelen orda bir akım vardı. bayaa acıyodu canımız. artık işi gırgıra vuruyodu eşim. elini uzatıyo bende refleksle dokunma bana diyodum tabi herkes bize bakıyo o esnada noluyo diye nebilsinler her dokunduğunda tiken tiken oluyorum :).

büyük ihtimal evde buzdolabı bilgisayar şarj aleti saç kurutma makinası yada akıllı telefonlarınız varsa akıma mağruz kalıyosunuz. çarpılma olarak olmaz tabi yani akımı hissedemezsiniz. evdeki tel dahil herşeyi kontrol kalemiyle kontrol edin. o akım şimdi küçük ama ileride büyük olabilir aman diyim önemli bi durum bu

gece 4:13 resmen seli güldüm yaaa. allahta sizi güldürsün

Ne yaptiysak gecmiyor. Bir toprak parcasi bulursam hemen ayakkabilari cikarip topraklama yapicam.elektrik santrali gibi geziyoruz gunlerdir.ulkedeki elektrik kesintisijne care olabiliriz kari koca:)

Bu konuyu okuyunca ve altında sizle aynı durumu yaşayan insanları görünce mevsimsel bşeymi acaba diye düşünmedim değil.
Çünkü bende aynı şekildeyim bu sıralar. Çlaıştığım yerin kapısı metal dokunamıyorum, kimseyle elden bişeyler alıp veremiyorum çat çut gidiyo. Çok gıcık bi durum

arada bendede olur bu işin çözümü yok sanırım herkes bende çarpılıyorum demiş ama şunu yap kesin geçer diyen olmamaış

canım ya bir toprağa ayaklarını bas, yada bi çiçek fln varsa ona ellerini sür. hiç birini yapamıyorsan, ellerini ayaklarını duvara sür. duvarında içinde kum, toprak vs var oda alır elektriğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…