evet ben de bundan muzdaribim hepimiz eşim, ben, kızım çat çat sürekli elektrikleniyoruz.Geçen gün eşime su veriyordum ellerimiz dokundu çarpıldım elimdeki eşimin üstüne döküldü.Yine önceki hafta avmdeyim demir profile tuttum çarpıldım.Arkadaşımla alışverişte kıyafet denerken eli deydi elime çarpıldık yine.Ne acayip bir şey toprağa dokundum ama geçmiyor
sorma canım yaa. biktim valla. cat cut nereye dokunsam. üstelik insanın canı yanıyor.
ne yaptıysak geçmedi.
ilk defa böyle bir durum yaşıyorum.
daha önce de olurdu zaman zaman ama kısa süreli.hemen geçerdi.
bu günlerdir devam ediyor
ben markette arabalara dokunamıyorum, anında cızzznasıl sinir bozucu bir olay çok iyi anlıyorum sizi.. sepete birşey koymak için maymuna dönüyorum millet de bakıyor garip garip, bilmiyorlar ki bende bir marketi aydınlatacak elektrik var
bir aralar bendede olurdu bu ..elektirik çarpardı sanki..hafiften canım yanardı..sanırım vücudumuz elektrikle dolu..deşarj olmak boşalmak için bir yerlere dokunduğumuzda bu fazla elektiriği böyle atıyor beden..merhaba hanımlar
yaklaşık bir haftadır eşim de ben de nereye dokunsak çarpılıyoruz.
hele bugün iyice abartı bir hal aldı. birbirimize dokunamadığımız gibi dokunduğumuz yerlerden çatır çutur sesler çıkıyor ve canımız yanıyor.
saçlarıma dokunamaz oldum. saçımı toplayamıyorum.çat çut resmen çarpılıyorum.
gittik ellerimizi toprağa dokundurduk.aslında çıplak ayakla basmak gerekirdi ama şu an bulunduğumuz yer itibariyle mümkün değil.
sizler ne önerirsiniz?
en önemlisi de neden oluyor böyle?
kıyafetlerden diye düşündük ilk etapta ama onunla alakası yok. çünkü elektriklenmeye sebep olacak şeyler giymediğimiz halde yine oluyor.
bugün adamın birini çarptım mesela bana uzattığı şeyi alırken
bu durum gerçekten büyük sorun şu anda.
zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
aynen oyle! insanın gunluk yasamını da cok zorlastırıyor,
dolmusta bozuk parayı uzatmak her gun ayrı bir iskence.
tek faydasını erkek arkadasımla ilk basladıgım zamanlar gormustum,
usul usul elimi tutmak istedi benden elektrik fışkırdı canı yandı tabi :)))
ustunden ne kadar zaman gecti hala temkinlidir, cekinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?