- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Sanırım panik atak, ben de yaşadım bunu önce kalp doktoruna gittim. Hiçbirşey çıkmadı.
Psikiyatriye yönlendirdi. Çok düşük dozda bir ilaç kullandım ve geçti. Ama ataklarım geldiği zamanlarda kendimi telkin etmeyi başarmıştım. Zamanla azaldı. Ve tamamen geçti. Bu şekilde stresle devam ederseniz işiniz zor. Geçmiş olsun.
Kan değerlerimizi de kontrol ettirin kansızlık çarpıntı yapiyorFiziksel olamaz dedi
Canım knuyla alakali degil ama bisey sorucam. Ben yeni katıldim da buraya. Ben bi paylasim yaptım. Oraya yorum yapanlari nasıl gorurum?Ah be kuzu gdebilsem keskesanada geçmis olsun
Önce dahiliye doktoruna gidin tahlil verin.Tiroit,vitamin eksiklikleri,kansızlık,romatizmada çarpıntıya sebep olabilir.Yıllar önce çarpımtım vardı romatizma çıktı belki tedavisinde geç kalsaydım kalbime vurabilirdi kalp romatizmasına çevirebilirdi.Geçti çok şükür ama daha sonra yine çarpıntılarım oldu bu seferde tiroitten kaynaklı arada kansızlık problemleride yaşıyorum tabi.Merhabalar arkadaslar.. size hayatimi zehir eden bi dertle yaziyorum.. yazarken bile cesaretim olmadan ellerim titreyerek.. bi kac ay önce kalp carpintisi ile panik olup uzandim.. bu durum bi hafta arayla iki defa oldu. Ardindan ara ara sikismalar oldu.. hic aklimda olmadan ölüm korkusu sardi beni.. doktora gittim önce bi kalp ile ilgili ilac verdi daha sonra ise kontrol ettikten sonra stres hapi verdi hafif bisi.. arkadaslar bu fiziksel mi yoksa ruhsalmi.. kalp sesimi duymaktan biktim. Yani atak yok ama hep hissediyl duyuyorum sesini. Psikolojikmi bu. Hayatim felc oldu. Bi yere cikamaz oldum korkudan.. cok mutsuzum. Konuyla ilgili bi bilginiz varmi30 yasindayim
kalp dr.na gitmen gerekli. kalbinde ki elektrik sisteminin sigortasi oldugunu dusun. bunun atmasi dda carpintiya aebep olabilir. buna ancak kardiyolog katar verebilir.Kalp doktoruna gitmedim.. ev doktoru bakti
Nescafe tüketiyorsanız çarpıntı yapıyor bende böyle yani.normaldede kalp ritmimi fazla hissettigim zamanlar oluyor.otururken sallanırım bile bazen.bu normal birseydir.bu aralar fazla dikkate aldıgınızdan dolayı sürekli kalp ritminizi dinlediginizden dolayı fazla geliyor olabilir.Merhabalar arkadaslar.. size hayatimi zehir eden bi dertle yaziyorum.. yazarken bile cesaretim olmadan ellerim titreyerek.. bi kac ay önce kalp carpintisi ile panik olup uzandim.. bu durum bi hafta arayla iki defa oldu. Ardindan ara ara sikismalar oldu.. hic aklimda olmadan ölüm korkusu sardi beni.. doktora gittim önce bi kalp ile ilgili ilac verdi daha sonra ise kontrol ettikten sonra stres hapi verdi hafif bisi.. arkadaslar bu fiziksel mi yoksa ruhsalmi.. kalp sesimi duymaktan biktim. Yani atak yok ama hep hissediyl duyuyorum sesini. Psikolojikmi bu. Hayatim felc oldu. Bi yere cikamaz oldum korkudan.. cok mutsuzum. Konuyla ilgili bi bilginiz varmi30 yasindayim
Nescafe tüketiyorsanız çarpıntı yapıyor bende böyle yani.normaldede kalp ritmimi fazla hissettigim zamanlar oluyor.otururken sallanırım bile bazen.bu normal birseydir.bu aralar fazla dikkate aldıgınızdan dolayı sürekli kalp ritminizi dinlediginizden dolayı fazla geliyor olabilir.
Nescafe tüketiyorsanız çarpıntı yapıyor bende böyle yani.normaldede kalp ritmimi fazla hissettigim zamanlar oluyor.otururken sallanırım bile bazen.bu normal birseydir.bu aralar fazla dikkate aldıgınızdan dolayı sürekli kalp ritminizi dinlediginizden dolayı fazla geliyor olabilir.
Psikologla mı tedavi oldunuz acaba ?Oncelikle zoyle soyliyim ben panik atak gecirdigimde carpintim olurdu.Tedavi olduktan sonra carpintilar azaldi ama hala devam ediyor.Genellikle stresli oldugum zaman oluyor.Isterseniz bir psikologa da gorunun faydasi olur.
Kalp doktoruna gitmedim.. ev doktoru bakti
Psikiyatrla cunki ilerlemisti o zamanlar tek basima ustesinden gelemedim.ilacla tedavi oldum .Yaklasik 6 sene oldu ilaclari biraktim.Artik kendimin doktoru oldum o an geldiginde kendimi sakinlestirebiliyorum.Psikologla mı tedavi oldunuz acaba ?
Çok iyi bana tavsiye edeceğin şeyler neler , öğlenden önce iş yerimdeki odamızda kapı açılmadı içerden dili mi ne sıkışmış , bir kaç dakika da açtılar dışardan ama ben çok kötü oldum o an dünyanın en Zor durumunda kalan insanı benim sanki fenalaşıyorum ama dışarı yansımadı çok şükür , bi kaç dakikalık bir serüvendi , iş arkadaşlarıma da çaktırmak istemiyorum falan, o an nasıl sakinleşirim uzun sürse napacam bilmiyorum öyle bir durumPsikiyatrla cunki ilerlemisti o zamanlar tek basima ustesinden gelemedim.ilacla tedavi oldum .Yaklasik 6 sene oldu ilaclari biraktim.Artik kendimin doktoru oldum o an geldiginde kendimi sakinlestirebiliyorum.
Oyle zamanlarda sakin olmaya calisiyorum cunki ister istemez nefes alip verisim hizlaniyor, biraz sonra herseyin normale donecegini gecici bir surec oldugunu dusunerek kendimi rahatlatiyorum.En onemliside basima bir sey geldiginde dusuncelerimizi kontrol altina almayi ogrenmemiz gerekiyor.Bir sure once tek basima asansorde kaldim.Disaridakiler beni cikarmaya calisiyorlardi.O an surekli kendimle konusup sakin kalmaya calistim.Bir ara guldugumu bile hatirliyorum cunki disaridakiler benden daha panikti , aslinda cevremizdeki herkes bizim yasadigimiz seyleri yasiyor, yapi olarak hassas olanlar daha cok etkileniyor.Benim tedavim uzun surdu ama cok faydasi oldu.Tabi bende dusunce seklimi degistirerek olaylara daha sakin ve pozitif bakarak bu sureci atlattim.Çok iyi bana tavsiye edeceğin şeyler neler , öğlenden önce iş yerimdeki odamızda kapı açılmadı içerden dili mi ne sıkışmış , bir kaç dakika da açtılar dışardan ama ben çok kötü oldum o an dünyanın en Zor durumunda kalan insanı benim sanki fenalaşıyorum ama dışarı yansımadı çok şükür , bi kaç dakikalık bir serüvendi , iş arkadaşlarıma da çaktırmak istemiyorum falan, o an nasıl sakinleşirim uzun sürse napacam bilmiyorum öyle bir durum
Maşallah ya ne güzel , benim de sakin olmam lazım kendim gibi değilim çok garip , kaç dakika kaldın asansördeOyle zamanlarda sakin olmaya calisiyorum cunki ister istemez nefes alip verisim hizlaniyor, biraz sonra herseyin normale donecegini gecici bir surec oldugunu dusunerek kendimi rahatlatiyorum.En onemliside basima bir sey geldiginde dusuncelerimizi kontrol altina almayi ogrenmemiz gerekiyor.Bir sure once tek basima asansorde kaldim.Disaridakiler beni cikarmaya calisiyorlardi.O an surekli kendimle konusup sakin kalmaya calistim.Bir ara guldugumu bile hatirliyorum cunki disaridakiler benden daha panikti , aslinda cevremizdeki herkes bizim yasadigimiz seyleri yasiyor, yapi olarak hassas olanlar daha cok etkileniyor.Benim tedavim uzun surdu ama cok faydasi oldu.Tabi bende dusunce seklimi degistirerek olaylara daha sakin ve pozitif bakarak bu sureci atlattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?