- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Kardiyolojiye git icin rahat etsin. Fiziksel degilse o seni psikiyatriye yonlendirir zaten.Kalp doktoruna gitmedim.. ev doktoru bakti
İstersen önce bir kalp doktoruna git. İçin rahat eder. Ama kalp çarpıntısı ölüm korkusu falan panik atak gibi geldi bana. Kalpte bir sorun olamadığından emin olunca psikiyatriste gidersin. Bunu yaşayan çok insan var. Sadece senin başına gelmiş gibi çaresiz hissetme kendini
Ben ilk yasadigimda sm hastaneye kalp krizi geciriyorum diye goturduler, ben o zaman ne yasadigimi bile bilmiyordum.Orada kalbe bakildi ,hic bir sey bulamadilar .Doktorlarin yonlerdirmesiyle iyi bir psikiyartriste gittim cok sukur artik yasamiyorum, ama carpintim ara ara oluyor, onuda kendim atlatabiliyorum cok sukur.Korkacak bir sey yok .En azindan bir psikologa gorunurseniz ilerlemesini onlersiniz.Yoksa cekilmez oluyor.Doktora gitmekten dahi korkuyorum panik oluyorum
Carpintidan sonra basladi ölüm korkusu.. hem fiziksel olsa baska belirtileride olurdu dedi doktorum.. esi kardiyolog. Gönderme ihtiyaci hissetmedi
Uzun bir süre yaşamadım.Gectimi tamamen
Merhabalar arkadaslar.. size hayatimi zehir eden bi dertle yaziyorum.. yazarken bile cesaretim olmadan ellerim titreyerek.. bi kac ay önce kalp carpintisi ile panik olup uzandim.. bu durum bi hafta arayla iki defa oldu. Ardindan ara ara sikismalar oldu.. hic aklimda olmadan ölüm korkusu sardi beni.. doktora gittim önce bi kalp ile ilgili ilac verdi daha sonra ise kontrol ettikten sonra stres hapi verdi hafif bisi.. arkadaslar bu fiziksel mi yoksa ruhsalmi.. kalp sesimi duymaktan biktim. Yani atak yok ama hep hissediyl duyuyorum sesini. Psikolojikmi bu. Hayatim felc oldu. Bi yere cikamaz oldum korkudan.. cok mutsuzum. Konuyla ilgili bi bilginiz varmi30 yasindayim
Böyle bir sıkıntı 4 yıl önce yaşadım, stres mi , panik atak mı derken reflüden olduğu anlaşıldı, mide sorunun varsa o da yapabilir
Öylemi .. pek mide sorunum yok aslinda
Benim de yoktu, işte o zamanlar başlamış, ben reflüyü anlamamışım, sonra tedavi oldum epey bir süre
Hiç öyle düşünmeyin, ben her gece Allahım böyle mi öleceğim falan derdim okuldan çıkıp otobüse yürüyemezdim nefes alamazdım sürekli ağlama krizlerine giderdim ama bakın oldu
Çok haklısınız,sizi anlıyorum ama gerçekten yaşamayı yürekten isteyin ve nefes egzersizleri yapınEskiden kalbim varmi yokmu bilmezdim. Ama su an her an hissediyorum. Insan hayata consantre olamiyoki.
Çok haklısınız,sizi anlıyorum ama gerçekten yaşamayı yürekten isteyin ve nefes egzersizleri yapın
Aritmi olabilir bir kere korkuyorum diye bir şey yok adam gibi bir doktora gidin küçücük çocuklar defalarca ameliyat oluyor neyin korkusu allahaşkına? Bu korkunuza istinaden anksiyete olduğunu tahmin ediyorum muhtemelen antidepresan çözecektir. Kahve, çay, çikolata vs içmeyin, melissa Yasemin çayı gibi sedatif bitki çayları için akşamları. Çarpıntıya soğuk kompres de iyi gelir eklem yerlerinize boynunuzun arkasına falan buz pedlerinden koyun arada.
Panik atak olabilir.Önce bir kardiyolog görsün.Eğer sıkıntı yoksa ve panik ataksa doktorun kendin olacaksın.Beş yıldır yaşıyorum o bahsettiklerini.Ne zaman sıkılsam üzülsem ortaya çıkar.Buna da şükür eskiden çok sık olurdu.İlaç verdiler kullanmadım.Sersemletiyordu.Kendimi telkin ederek aşmaya çalışıyorum.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?