- Konu Sahibi kelebek_93
-
Konunuz kapalıları hedef gösterici olmuş açıkçası.
Önemli olan ne kapalılık ne de açıklıktır,
önemli olan kendini bilmektir.
Size denk gelen kişi kendini bilmez biriymiş demek ki.
Bunu tüm kapalı insanlara yansıtmakta doğru değil.
Herkes istediği tercihlerde bulunabilir, kimse kimseye karışamaz.
Bu kadar sinirlenecek birşey yok aslında, önemsemeyin ve geçin,
kimse sizin hayatınızda söz hakkına sahip değil.
Kadının sergilediği davranış biçimi yanlış. Kenara çekip güzel bir dille anlatsa, " bak kızım seni tanımıyorum ama ahiretini yakmanı istemem, sen de şöyle şöyle giyiniver" gibi yumuşak bir dille ikaz etse ne âlâ.
Herkesin bildiği kendine diyenlere de şunu söylemeden geçemeyeceğim:
"Önünüzde iki yol vardır biri uçuruma gider, siz diğer yoldan gidiyorken yanınızda bulunan kişi uçuruma doğru gidiyor, ve siz diyorsunuz ki nasıl olsa o yolu doğru biliyor kendi haline bırakayım da uçsun gitsin aşağı."
Doğru olan bu mudur? Doğru olan onun bildiği yolda zarar görmesi midir? Doğru olan ne hali varsa görsün müdür?
siz ya da etrafınızda hiç kimse bu tiplere denk gelmediğinizden mübalağa gibi gelebilir ama var malesef ve yaşanıyor bu tip şeyler.
Hatta gittikçe artan sıklıkta.
Düşman gibi bakışlar, yanlarından geçerken ağızlarının içinde homurdanmalar oluyor.
Malesef toplumda keskin saflar oluşmaya başladı.
Bazı semtlerde daha keskinleşiyor olaylar, yaşananlar.
Umarım siz hiç yaşamaz , karşılaşmazsınız böyle birşeyle.
herkes kendinden sorumludur...
konu sahibi arkadaşın yazdıkları abartı değil bence..
şöyle ki, ben kapalıyım, pardesüm falan var üstümde...
dolmuş sırası beklerken yanımdaki bayan çarşaflıydı ve bana öyle kötü bakıyodu ki anlatamam...
bişey demedi ama ben anladım yargılar gibi bakışlarından...
bazı cahil insanlar kendileri nasılsa herkesin öyle gözükmesini istiyolar...
BEN hıç karşılaşmadımm hayret bişey ya :)
umarım da karşılaşmam yanı..tek soyleyeceğim şey bu benım hayatım SANANE istediğimi giyerim derim çeker giderim yanından..
Allah Allah neden tuhafınıza gitti acaba ??
Burda bir sürü bayan yorum yaptı herkes beni haklı buldu ..
Burda hayal ürünü yazdığımı mı sanıyorsun ?İşim gücüm yok kalkıp kafama göre konu açayım yorum yapayım.
Hem neden mübalağa yapayım ki ?? Kimse kimseye HESAP VEREMEZ YARGILAYAMAZ
Ben bunun derdindeyim anladınız mı ??
Ben zaten diğer kapalılara bir söz söylemedim. Çarşaflı kadından kastım yani bunca dini bilgileri bilen birisi dinde zorlama olmadıgını bilmelidir. En azından güzel bir dille ifade etmelidir.
Kızlar şuan çok sinirliyim yazmassam sinirden çatlıcak gibiyim.
Bugün 13.30 hastanede randevum vardı. Annemle gittik. Çarşaflı bi kadın tuttu kolumdan çevirdi!!
"Deprem oldu geçtiğimiz günlerde haberin var mı ?" dedi. Dedim biliyorum haberim var.
Ve patladı diyor ki "işte senin gibiler yüzünden deprem oluyor" dedim sen ne diyorsun be düzgün konuş benimle
"Şu giyindiğin hale bak dar giyinmişsin makyaj yapmışsın " bende dedim kimse bana karışamaz ve beni yargılayamaz !!
Sonra annem araya girdi dinde zorlama olmaz teyze dedi.
O kadar sinirlendim ki yaşına verdim bişey demedim !!!
Halbuki kahverengi bir kaban ve kahverengi bi bot giyinmiştim öyle ağır bi makyaj da yapmamıştım eyeliner ruj vardı.
Diyorki "seni gören Almanya'dan gelir sanır" dedim "teyze bak hakkaten sinirleniyorum büyüksün diye bişey demiyorum"
Sonra kadın çekti gitti. O kadar sinirlendim ki !!!
efendim kızmayınız, sadece mesajınızı okuduğımda bende uyandırdığı havayı yazdım, öyle diyorsanız öyledir, geçmiş olsun.
bu çarşafla ya da giysiyle alakalı değil, her çeşit zihin var ne yazık ki...
Konunuzda haklısınız ancak ''çarşaflı'' diye nitelendirmeniz hoş olmamış.
İşte ben öyle diyemedim çünkü kalp kırmak istemedim.
Konunuzda haklısınız ancak ''çarşaflı'' diye nitelendirmeniz hoş olmamış.
belli bi yaşa gelmiş insan başında anası var babası var sokaktaki kadınamı düşmüş bu, belki karşısındaki ateist, olamaz mı?
ayrıca çarşaflılara göre türbanlılarda kafir onları yeterince kapalı bulmuyolar, fanatikliğin sonu yok arkadaşım, arabistanda mollalar fetva veriyo kadının 2 gözünün açıkta olması haramdır tek gözlede görebilir diyolar düşün gerisini, bi diğer konuda şu sen %100 uyarsın dinine ben %50 uyarım, kimseyi bağlayan bi durum yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?