Çarşamba günü aşılama oluyorum

Canım hamilelik takvimini nereden ekleyeceğimi bilmiyorum o uüzden :))) İnş peşpeşe doğum haberlerimizi veririz.Sizden güzel haberler bekliyorum(edagül ve ecehan) sizin için dua etmeye devam ediyorum.

profilinden ekleyebilirsin canım gelcez gelcez inş arkandan, edagül sıraya girdi bakalım sıra bana geliyor...adetime 6 gün var.. feyza sen buraya aşılama yapanların tecrübelerini ve ne kadar dinlendikleri hakkında bilgi almak için konu açtın.... ama sen bize neler yapmamız gerektigini söyliceksin

kızlar kasık ağrılarım ara ara devam ediyor bu bana adet olacam korkusunu yaşatıyor bu günde abdestimi tazelerken pedimi kontrol ettim sarı bir akıntı vardı rabbim pişman etmesin

kızlar kasık ağrılarım ara ara devam ediyor bu bana adet olacam korkusunu yaşatıyor bu günde abdestimi tazelerken pedimi kontrol ettim sarı bir akıntı vardı rabbim pişman etmesin

hemen kötü düşünme ya sinir etme beni kış ayındayız ya canım öyle akıntılar olur.. bende çok sık tuvalete gitmeye başladım... soguk aldım heralde diyorum... adetine kaç gün var canım...

Son düzenleme:
hemen kötü düşünme ya sinir etme beni kış ayındayız ya canım öyle akıntılar olur.. bende çok sık tuvalete gitmeye başladım... soguk aldım heralde diyorum... adetine kaç gün var canım...

adetime bir hafta var canım hamile kalamayıp adet olmak çok kötü bir duygu

canım kötü düşünme hemen.Benim hala akıntım var akıntılar normal dedi doktorum.İnş güzel haber vereceksin bizlere

İnş canım az kalmış seninde en az senin kadar heycanlıyım :)) Kendim tecrübe ettim diyelim konu açan olursa yardımcı olmaya çalışırım artık :))

canım kötü düşünme hemen.Benim hala akıntım var akıntılar normal dedi doktorum.İnş güzel haber vereceksin bizlere

feyza senin akıntıların nasıl benden açık sarı sarımsı bir akıntı geliyor ve hemen hissediyorum acaba bu tuttuğu konusunda fikir verebilirmi göğüslerde hiç hassasiyet yok allahım elliyorum tutuyorum :)))ama yok en ufak bir değişiklik yok umutlanmak istiyorum ama muhtemelen kırmızılar gelecek

feyza bu arada hamilelik takvimini eklemişsin kıskandım inş bana,ecehana ve tüm isteyenelerede rabbim nasip eder duadan başka çaremiz yok

İnş canım az kalmış seninde en az senin kadar heycanlıyım :)) Kendim tecrübe ettim diyelim konu açan olursa yardımcı olmaya çalışırım artık :))

evet canım az kaldı bu ay yumurtlama gününde her gün yaptık valla nasıl olsa tutmuyo bari birbirimize doyalım dedik.. belki aşılamada hamile kalırsamki inş kalırım... fazla yapamayız diye bu ay öyle yaptık bakalım hayırlısı... varya çok merak ediyorum bebeginin cinsiyeti..

adetime bir hafta var canım hamile kalamayıp adet olmak çok kötü bir duygu

bende korkuyorum ya aşılamada tutmassa kaldırabilirmiyim acaba diye düşünüyorum... sonrada diyorum dünyanın sonu degil vardır bi hayır... evlat alırız kız dünyada o kadar çocuk vardı bi aileye sevgiye muhtaç......

Benim bugin 10 günüm progestan beni mahvetti astım hastasıyım 4 gecedir uyuyamıyorum dikkat edin.. umarım aşılamalarımız tutar da emeklerimiz boşa gitmez..

Benim bugin 10 günüm progestan beni mahvetti astım hastasıyım 4 gecedir uyuyamıyorum dikkat edin.. umarım aşılamalarımız tutar da emeklerimiz boşa gitmez..

inş canım ya inan akşama kadar netteyim sürekli bu konuları takip ediyorum hafta sonu finaller var hiç ders çalışamıyorum sanırım doktorumun ve kocamın dediği gibi ben stresten hamile kalamıyorum her ay hüsran yaşayınca daha çok stres yapıyorum of of of sabır ALLAHIM sabır

İyi yapmışsın canım hiç belli olmaz belki aşılamayada gerek kalmaz.Rabbim isterse verir.hz.Meryem erkek yüzü görmemiş ama hamile kalmış İsa peygambere Rabbim ol derse olur.inş tüm isteyen kişiler evlat sahibi olur tek duam bu.Hayırlısıyla herkesin yüzü güler inş.Bende 11 şubatta kontrole gidicem bakalım keseye bakacak sanırım.İnş herşey normaldir.Haftasonu sınavda başarılar ecehan bende giricem ama stresten hiç çalışmadım :))

Edagül nasılsın canım?Ağrın var mı? Kaç gün kaldı test yapmana..

sağol canım ya iyiyim ara ara ağrım oluyor ama bende pek bir belirti yok sanırım olmadı valla reglim üç gün geçerse eğer testi öyle yaparım regle daha beş gün var

Bence olmuştur yaramaz :))) Hiç bişey kalmamış adet tarihine önümüzdeki hafta güzel haber verirsin inş.

çok sagol canım ben o duaları çok okudum bu ay... hayırlısı artık ne diyelim..adet belirtileri başladı.. gögüsler falan çok acıyo... bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş... kontrole gidince yaz haberleri... hayırdır ne sınavı canım.. ben sınava falan girmicemki... sana sınavında başarılar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…