Canım hamilelik takvimini nereden ekleyeceğimi bilmiyorum o uüzden :))) İnş peşpeşe doğum haberlerimizi veririz.Sizden güzel haberler bekliyorum(edagül ve ecehan) sizin için dua etmeye devam ediyorum.
kızlar kasık ağrılarım ara ara devam ediyor bu bana adet olacam korkusunu yaşatıyor bu günde abdestimi tazelerken pedimi kontrol ettim sarı bir akıntı vardı rabbim pişman etmesin
hemen kötü düşünme ya sinir etme benikış ayındayız ya canım öyle akıntılar olur.. bende çok sık tuvalete gitmeye başladım... soguk aldım heralde diyorum... adetine kaç gün var canım...[/QU
bilmiyorum ya ecehan kırmızıları görme korkusu içimi sarıyor. 20 aydır hep negatif sonuç her ay kırmızı kart bazı çiftlere bakıyorum da ya evlendikleri ilk ay yada korunmayı bıraktıkları ilk ay bebek müjdesi veriyorlar biz niye böyleyiz demiycem ama sonuçta buda bizim imtihanımız
hemen kötü düşünme ya sinir etme benikış ayındayız ya canım öyle akıntılar olur.. bende çok sık tuvalete gitmeye başladım... soguk aldım heralde diyorum... adetine kaç gün var canım...
kızlar kasık ağrılarım ara ara devam ediyor bu bana adet olacam korkusunu yaşatıyor bu günde abdestimi tazelerken pedimi kontrol ettim sarı bir akıntı vardı rabbim pişman etmesin
profilinden ekleyebilirsin canımgelcez gelcez inş arkandan, edagül sıraya girdi bakalım sıra bana geliyor...adetime 6 gün var.. feyza sen buraya aşılama yapanların tecrübelerini ve ne kadar dinlendikleri hakkında bilgi almak için konu açtın.... ama sen bize neler yapmamız gerektigini söyliceksin
canım kötü düşünme hemen.Benim hala akıntım var akıntılar normal dedi doktorum.İnş güzel haber vereceksin bizlere
hemen kötü düşünme ya sinir etme benikış ayındayız ya canım öyle akıntılar olur.. bende çok sık tuvalete gitmeye başladım... soguk aldım heralde diyorum... adetine kaç gün var canım...[/QU
bilmiyorum ya ecehan kırmızıları görme korkusu içimi sarıyor. 20 aydır hep negatif sonuç her ay kırmızı kart bazı çiftlere bakıyorum da ya evlendikleri ilk ay yada korunmayı bıraktıkları ilk ay bebek müjdesi veriyorlar biz niye böyleyiz demiycem ama sonuçta buda bizim imtihanımız
evet canım öyle hamile kalan etrafımda o kadar çokki hemde 3 taneside akrabaonlar öyle olunca ben kendimde suç arıyorum ne sorun var diye sebeb ne bünyemi stresmi anlamAdım gitti... ALLAHIN taktirini bizi sınıyo işte... bazısına veriyo bakalım bakabilecekmi diye bizimde sabrımızı ölçüyo yüce rabbim... ALLAH UMUT KESİLMEZ CANIM...
İnş canım az kalmış seninde en az senin kadar heycanlıyım :)) Kendim tecrübe ettim diyelim konu açan olursa yardımcı olmaya çalışırım artık :))
adetime bir hafta var canım hamile kalamayıp adet olmak çok kötü bir duygu
Benim bugin 10 günüm progestan beni mahvetti astım hastasıyım 4 gecedir uyuyamıyorum dikkat edin.. umarım aşılamalarımız tutar da emeklerimiz boşa gitmez..
Benim bugin 10 günüm progestan beni mahvetti astım hastasıyım 4 gecedir uyuyamıyorum dikkat edin.. umarım aşılamalarımız tutar da emeklerimiz boşa gitmez..
evet canım az kaldı bu ay yumurtlama gününde her gün yaptık valla nasıl olsa tutmuyo bari birbirimize doyalım dedik.. belki aşılamada hamile kalırsamki inş kalırım... fazla yapamayız diye bu ay öyle yaptık bakalım hayırlısı... varya çok merak ediyorum bebeginin cinsiyeti..
Edagül nasılsın canım?Ağrın var mı? Kaç gün kaldı test yapmana..
sağol canım ya iyiyim ara ara ağrım oluyor ama bende pek bir belirti yok sanırım olmadı valla reglim üç gün geçerse eğer testi öyle yaparım regle daha beş gün var
İyi yapmışsın canım hiç belli olmaz belki aşılamayada gerek kalmaz.Rabbim isterse verir.hz.Meryem erkek yüzü görmemiş ama hamile kalmış İsa peygambere Rabbim ol derse olur.inş tüm isteyen kişiler evlat sahibi olur tek duam bu.Hayırlısıyla herkesin yüzü güler inş.Bende 11 şubatta kontrole gidicem bakalım keseye bakacak sanırım.İnş herşey normaldir.Haftasonu sınavda başarılar ecehan bende giricem ama stresten hiç çalışmadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?