sağol canım ya iyiyim ara ara ağrım oluyor ama bende pek bir belirti yok sanırım olmadı valla reglim üç gün geçerse eğer testi öyle yaparım regle daha beş gün var
çok sagol canım ben o duaları çok okudum bu ay... hayırlısı artık ne diyelim..adet belirtileri başladı.. gögüsler falan çok acıyo... bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş... kontrole gidince yaz haberleri... hayırdır ne sınavı canım.. ben sınava falan girmicemki... sana sınavında başarılar canım..
Bence olmuştur yaramaz :))) Hiç bişey kalmamış adet tarihine önümüzdeki hafta güzel haber verirsin inş.
aşılamda 10 gün geçerse belli olur diyolar burda okumustum birisi 11. gün yapmış çift çizgiyi görmüş... ama bekle sen acele etme canım
valla yaramaz oldumu olmadımı bilmiyorum ama bunu okumak bile çok güzel canlarım ya ne güzel moral oluyorsunuz bana artık çok yoruldum 20 aydır hep aynı sonuç
ecehan aşkım ya daha on gün olmadı 8.gün bugün dua et canım inş rabibm ikimizinde yüzünü güldürsün
Dualarım sizinle canım.kontrolden sonra yazarım stresliyim zaten yok kese görüncekmi filan falan dertler bitmiyor valla.Canım sınav olayını edagül yazmış ben edagüle yazıyorum diye sana yazmışım kusura bakma.Hafta sonu aöf sınavı var iyi dileklerin için teşk.
İçini ferah tut canım ben 13.günde kan testinde öğrendim.Haftaya bize merhaba der diye umut ediyorum.Hadi bakalım az kaldı sonra hep birlikte ecehan için dua ederiz
görünür görünür canım kalp atışını bile duyarsın sen dikkat et kendine... iyi beslen...dinlen bişey yapma agır kaldırma... k.ibak öptüm sizi( bebeklere bak anne karnında üniv okuyolar... benimki yan komsunun karısıyle ettigi kavgalarını dinlicek hep bu gidişle )
kızlar sanırım olmadı ya ciddi ciddi adet sancıları yaşıyorum ve bu sancılar beni yıllardır hiç yanıltmadı günler geçmek bilmiyor onun dışında da zaten hiç bir belirti yok feyza ya sendi göğüs ağrıları oldumu
kızlar sanırım olmadı ya ciddi ciddi adet sancıları yaşıyorum ve bu sancılar beni yıllardır hiç yanıltmadı günler geçmek bilmiyor onun dışında da zaten hiç bir belirti yok feyza ya sendi göğüs ağrıları oldumu
şimdi var ya saçımı başımı dagitim sokaga çıkıp bagıra bagıra öteye beriye yarısacam mahallede ha....millet deli sancak.... feyza şuna bişey söyle canım ya...
Ecehan ne olacak bayanların bu hali bende öyle küçük bişeyi hemen büyütür en olumsuzunu düşünürüm :)
aynı bende öyleyim aslındada bakma belli etmiyombenimde gögüslerim çok acıyo kasıklarda agrı var öyle.. az önce kaynanam çok çok agır bişey taşıttı merdivenlerden canım çıktı nefes nefese kaldım... zaten bebek varsada düşer artık umudum kalmadı.....
canım benim aynı adet belirtileri veriyor zaten benimde göğüs ağrım oldu halada devam ediyor adet olacak hissi.Sen dinlenmene bak canım adet ağrısıyla aynı olduğu için anlayamıyosun zaten.olumsuz düşünme hakkımızda hayırlısı vardır mutlaka
feyzacığım kötüsüde o ya benim hiç göğüslerim ağrımıyor hiç hassasiyet yok ama bu gün sağ alt kasığımda batmalar oluyor ay aman tüyden nem kapar oldum ya uf çok stres yapıyorum galiba
canım benim çok iyi anlıyorum bende öyleyim.iyi düşünmeye çalışalım iyi olsun.ben sadece kendime karamsarım.Şimdi kendi gözümden sana baktığımda olmuş tutmuştur gibime geliyor.inş tutar Rabbimin izniyle.Edagül az kaldı valla haftaya öğrenicez sonucunu.2 yada 3 ay sonrada doğum kilolarından bahsederiz :)) geçecek bunlarda canım
canım benim inş bu cuman günü rabbim yüzlerimizi güldürsün artık evimize yuvamıza bir birey katılsın istiyorum ALLAHIM inş dualarımızı kabul et hayırla
İnş canım Rabbim bütün isteyenlerin yardımcısı olsun.Sağlıkla kucaklarına almayı nasip eylesin.Bu arada yarın sınavda başarılar edagül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?