güzel dileklerin içn bende sana çok tşk ederim canım inşallah buradaki tüm kardeşlerimizle birlikte dualarımız kabul olur aşılamamın sonucunu buradan yazarım yarın doktor konkrolüm var aşılama bugün yarın belli olacak ben rahim filmi çektirirken çok ama çok sıkıntı çektim birazda aşılamadan korkuyorum ama sonuce değer inşallah tekrar sana teşekkür ederim
Kızlar şimdi kontrolden geldim kesesini gördük çok şükür.Ama bebeği daha göremedik küçük olduğunu söyledi dr. o yüzden 1 hafta sonra yine gel dedi umarım herşey yolunda gider.Sizler ne yaptınız canlarım?Edagül test yaptın mı?Ecehan sen istanbuldamısın hala?
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o hayal bana daha uzak gibi görünüyor adet olmadım ama olmak üzereyim benim adet olmadan bir kaç önce şiddetli ağrılarım başlar işte tam oldum dedirten sancı var ya o, onu bir kaç gündür çekiyorum ha oldu ha olacak of of artık çok yoruldum canım sen bu günlerin tadını çıkar ne olur benim için dünyanın en büyük zenginliği
gözün aydın canım ALLAH bebğini sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde vakti ve gününde sana kavuşturur inşallah bennimde perşembe günü aşılamam oluyor banada duat et ALLAH herkeze bu duyguyu nasip etsin
Amin canım inş.Ben hala umutluyum senden sanırım bikaç güne bize haykırırsın hamile olduğunu (inş)Yorulmak pes etmek bize göre değil edagül ne kadar çok uğraşırsak Rabbim karşılığını verecektir.Neolur umutsuz olma arkadaşım
feyza cevap ya inan her an adet olacam eminim ama göğüslerimin ucu çok hassas ilk defa böyle oldu neden acaba? sendede oldumu böyle bir belirti
canim pat diye soruya dalmisim kusura bakma cevabin icin tesekkur ederim insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu hayirlisiyla ins canim bu sureci bana biraz anlatman mumkunmu biliyorum hamilesin bilgisayar basinda cok durmaman lazim kisaca anlatirsan sevinirim ben sifirdan baslicam cunki
canim pat diye soruya dalmisim kusura bakma cevabin icin tesekkur ederim insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu hayirlisiyla ins canim bu sureci bana biraz anlatman mumkunmu biliyorum hamilesin bilgisayar basinda cok durmaman lazim kisaca anlatirsan sevinirim ben sifirdan baslicam cunki
Canım benim yeni gördüm mesajları ksr bakma.Benimde göğüslerimde sızı olmuştu bugün aşılamanın kaçıncı günü canım?
aşılamada 14. gün adet döngümde de 29. gün ilçede olduğumuz için kan testi yaptıramayacağım ama idrar testi yapmayı düşünüyorum bugün belli olurmu acaba uf ya ne stresli, bir ay sonra çok kritik bir sınavım ama hazırlanamıyorum beynim sanki bir soru işareti yumağı
canim benim uzun uzunda yazmissin cok sagol insan bilince daha emin adimlarla yuruyor cunki sana cooook tesekkur ederim dualarrim seninle sende dua et olurmu bize cokk sikintisiz bir hamilelik gecirmeni diliyorum ve nur topu gibi bir yavrucuk almani kucagina
canim benim uzun uzunda yazmissin cok sagol insan bilince daha emin adimlarla yuruyor cunki sana cooook tesekkur ederim dualarrim seninle sende dua et olurmu bize cokk sikintisiz bir hamilelik gecirmeni diliyorum ve nur topu gibi bir yavrucuk almani kucagina
aşılamada 14. gün adet döngümde de 29. gün ilçede olduğumuz için kan testi yaptıramayacağım ama idrar testi yapmayı düşünüyorum bugün belli olurmu acaba uf ya ne stresli, bir ay sonra çok kritik bir sınavım ama hazırlanamıyorum beynim sanki bir soru işareti yumağı
Edagül yarın idrar testi yapsana.Sabah ilk idrarınla testi yap bikaç kişi öyle öğrendiklerini yazmıştı.Sabırsızlanıyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?