- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Evin düzeni çok bozuluyor
yoksa kimse iki kaşık çay fazla geldi veya 2 gün kaldı dediğin evde ocaktan sigara yaktı diye buraya konu açacak kadar sinirlenmez . yoo sinirlenir. kaliteli bi çayın kilosunun ne kadar olduğundan haberiniz var mı? peki ya fazladan yapılıp dökülen o yemeklerin içindeki sebzelerin fiyatından...

Çok rahat ya bu rahatlığı beni çok rahatsız ediyor . Akşam 10 da çay yaptım gitti dolaptan kafasına göre yiyecekler aldı geldi dese hazırlardım. Neyse bu sorun değil yemesi yani . Ilginç yani kendi evi gibi davranıyor . Ekmeği almis poşetini açık bırakmış peyniri bütün çıkarmış dışarda bırakmış. Bütün şekilde çatalladi yedi . Ee nolcak şimdi dana gibi peynir mide bulandırıcı. Beni bunlar batıyor rahatsz ediyor çünkü önceki yaptıklarını da önceki konularımda yazmistim.
Yarında emrivakiyke eltime kahvaltiya gidecekmisz zorla benide götürüyor. Emrivakiye hiç sevmem . Yarın da ordan dönüşte gelmez inşallah . Çünkü kalacak bu gecede ben de .. kaç gün belli değil evi de yakın . Ama anca geliyor . Çat kapiyada başladı . Bu rahatlık bu genislik beni çok sınır ediyor