- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
valla süpermiş KK55biraz entrika iyidir,pat diye söylersen kırılır ama belki böyle rahatsız olur.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla süpermiş KK55biraz entrika iyidir,pat diye söylersen kırılır ama belki böyle rahatsız olur.
![]()
hadi size cat kapi geldi dediklerinizi yapti, siz de saygisizlik olmasin diye bir sey demediniz de,
nasil sizi zorla eltinize goturuyor ki, bu konuda da mi o hatali,
siz hayir diyemiyor musunuz, kendi kararlarinizi alamiyor musunuz.
Bundan sonra konularıma yorum yapmaBen soylerim sende kaynana soyleye bil![]()
Siz sorunlarınızı dile getirip karşı taraf ile uzlaşmadıkça, biz burada size hak versekte, vermesekte durum değişmez.
Kayınvalideniz madem sizi o kadar iyi, melek gibi gelin olarak görüyor, onunla rahat konuşabilirsiniz demektir.
Alın karşınıza arkadaş gibi güzelce konuşun derdinizi.
Yaptıklarının sizi rahatsız ettiğini söyleyin, onu anladığınızı ancak çat kapı gelinmesinden hoşlanmadığınızı.
Evinizde kendi evi misali, rahat dolaşmasından rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Her sorunun çözümü iletişimden geçer.
Bu şekilde siz ondan o sizden habersiz bir sonuç alamazsınız zaten.
İstediğiniz kadar dertlenin, hayıflanın, kendi kendinizi yersiniz.
Evet ya eşim bor gün tatil ondada birgün Inatgramdan piknik yapmıştık paylaşmıştık . Ben burda açım siz yiyin filan diye şaka yapıyor sözde . Haftasonu da gelip kalıyor bazen iyice fittiricam birgün patliycmhafta sonu falan yıne aynı şeyı yaparsa bornozla falan kapıyı aç.
valla imtihan canim bizde tüp bebek tedavisi görüyoruz kimseye soyleme dedim baslamadan tedaviyeSabah duş aldı havlu istememis bzimkikere silmiş . Eltiye gittik ordada kahvaltı yaptık. Ordada kızdan kazak istedi . Kendi kıyafetlerini bi Bnde bi eltimde bırakıyor. Bizimkilerde kendi giyip gidiyor herkesin kıyafeti birbirine karıştı .
Giderkende kapıda iki saat mesajlasti bizi ayakta bekletti . Gidiyorum deyip kapıda yarım saat mesajlasti ayakta onu bekledik . Bırakmıyor musun artık telefonu dedim en son . Valla rahatlıkta çığır açıyor ya . Elinde telefon ve sigara kimse umrunda değil . Esimin kulaginin dibinde koltukta fise takip telefonu tik tik tik yazip durdu birilerine eşim de kulağımın dibinden çekil dedi sinirlendi . Çok geniş huylu ya kafayı yiycem
Bundan sonra konularıma yorum yapma
Olmaz birilerinin sana Seni anlatmasi lazim
Onu da Ben misyon edindim![]()
Daha önce sigarayla ilgili düzgünce konustum ağlamış üç gün eşime öyle demiş . Sonra geldiğinde tekrar açıklayayım dedim duymamazliktan gelip gülerek süs tmm konuşmayalım dedi . Eminim yine aynısını yapar